ΣΙΝΕ

Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014

Στη Manchester United δοκιμάζεται ο Πάρης Ντουμάνης από την Ημαθία!

Ο Πάρης Ντουμάνης γεννήθηκε στις 30/10/2000 και θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στην Ημαθία σε αυτές τις ηλικίες. Αγωνίζεται σαν...
επιτελικός χαφ, ενώ έχει αγωνιστεί με επιτυχία και στους πλάγιους χώρους. Ο Πάρης αποτελεί σημαντικό κεφάλαιο των ακαδημιών του ΝΗΡΕΑ Βέροιας, όπου και γαλουχήθηκε ποδοσφαιρικά και οι άνθρωποι της Ακαδημίας θέλουν να δουν την εξέλιξη του, όπως και όλων των παιδιών που δείχνουν ότι μπορούν να κάνουν τη διαφορά.

Σε ηλικία 11 χρόνων ο «μικρός» Πάρης Ντουμάνης έκανε το πρώτο του δοκιμαστικό στις Ακαδημίες του ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης, όπου άφησε πολύ καλές εντυπώσεις. Το νεαρό της ηλικίας του την περίοδο εκείνη, ήταν ένα μικρό εμπόδιο για να ενταχθεί στα τμήματα υποδομής του ΠΑΟΚ, εκείνη την δεδομένη στιγμή.

Οι υπεύθυνοι όμως των Ακαδημιών της ομάδας του ΠΑΟΚ παρακολουθούν από τότε την ποδοσφαιρική του εξέλιξη και ενημερώνονται τόσο από τον Ενωσιακό προπονητή κ. Λυμούση, όσο φυσικά και από τους προπονητές της Ακαδημίας του ΝΗΡΕΑ και είναι στις προθέσεις τους να ενσωματωθεί στην μεγάλη οικογένεια των Ακαδημιών του ΠΑΟΚ και να αξιολογηθεί σε τελικό στάδιο.

Σε ηλικία 12 ετών συμμετέχει στο βασικό σχήμα με τη παιδική ομάδα του ΝΗΡΕΑ, παρότι ήταν ο πιο μικρός, στον τελικό του παιδικού πρωταθλήματος ΕΠΣ Ημαθίας, όπου πολλοί υπεύθυνοι από τον χώρο του ποδοσφαίρου μιλούν για ένα νέο και πολλά υποσχόμενο ταλέντο από τον Νομό Ημαθίας, που εξέπληξε τους πάντες με την αγωνιστική του παρουσία.

Στη συνέχεια η κλήση του φέτος στην Μικτή παίδων Ημαθίας και οι εντυπωσιακές του εμφανίσεις στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Μικτών ομάδων Παίδων, καθώς και η παρουσία του στην Μικτή της 3ης Περιφέρειας, δεν άφησαν ασυγκίνητους και τα μεγάλα σωματεία από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Έτσι πρόσφατα, στις 18 Μαρτίου, ο Πάρης Ντουμάνης, όπως και άλλα παιδιά από την ΕΠΣ Ημαθίας, πέρασε και τις πύλες του προπονητικού κέντρο στου Ρέντη, αφήνοντας πολύ καλές εντυπώσεις στους υπεύθυνους του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, στο διήμερο με τα δοκιμαστικά test, αφού το τμήμα scouting του Ολυμπιακού και συγκεκριμένα ο κ. Κοκκολάκης έδειξε να έχει σαφή εικόνα για τον νεαρό Ντουμάνη και τον πρότεινε στους υπεύθυνους των Ακαδημιών του Ολυμπιακού να περάσει τα δοκιμαστικά.

Όλα αυτά δεν άφησαν φυσικά ασυγκίνητους και πολλούς ειδικούς από τον χώρο του ποδοσφαίρου, με αποτέλεσμα ο Ντουμάνης να εντοπιστεί και από τους ανθρώπους της Manchester United στην Ελλάδα, μέσω των δοκιμαστικών που έγιναν με ευθύνη της UK Trials Hellas, στην ευρύτερη περιοχή της Ημαθίας, που «τσεκάρισε» τον νεαρό Ντουμάνη, με τους » Κόκκινους Διάβολους» να επιθυμούν να τον ξαναδούν και να τον αξιολογήσουν μέσα στον επόμενο μήνα (Μεγάλη Εβδομάδα του Πάσχα), όπου θα μεταβεί στην Αγγλία για την τελική πλέον αξιολόγηση, κάτι που αποτελεί τιμή για τον ίδιο, αλλά και για όσους συνεργάστηκαν με τον ποδοσφαιριστή.

Ευχή όλων μας ο «μικρός» Πάρης Ντουμάνης να καταξιωθεί ποδοσφαιρικά και να τον καμαρώσουμε σύντομα σε club μεγάλης ομάδας στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό, γιατί πραγματικά είναι ένα από τα αξιόλογα ταλέντα της ΕΠΣ Ημαθίας.

alexandreia-gidas.gr

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

1 σχόλιο:

Unknown είπε...

Συγχαρητήρια απ' την Καλλιόπη και τη φίλη της απ' το Αιγίνιο!!! ♥