ΣΙΝΕ

Σάββατο 22 Μαρτίου 2014

Πόσο πιστεύεις ότι στοιχίζει η παpθενιά αυτής της 27χρονης;

Η πρώτη σeξουαλική εμπειρία μιας γυναίκας είναι κάτι που θα τη συνοδεύει για όλη της τη ζωή. Οι περισσότερες προσπαθούν να...
επιλέξουν τον κατάλληλο άντρα -ανάλογα με τα κριτήριά που έχει η καθεμιά- για να βιώσουν τη μαγεία του έρωτα.

Άλλες πάλι... επιλέγουν την κατάλληλη «τιμή», γράφει η Scarlett στη Daily Mail.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας η 27χρονη Αμερικανίδα Elizabeth , έχει αποφασίσει να βγάλει στο σφυρί την παpθενιά της, σε μια διαδικτυακή δημοπρασία, ελπίζοντας ότι από τη διαδικασία αυτή θα βγάλει τουλάχιστον 400.000 δολάρια.

«Στην ώριμη ηλικία των 27, η παpθενιά μου ταιριάζει σα γάντι» γράφει η φοιτήτρια ιατρικής στο blog της «Musings of a Vίrgin Whore».

«Είναι απρόσμενο και αντισυμβατικό, αλλά ταυτόχρονα συναρπαστικό, εpεθιστικό και σου δίνει δύναμη. Έχοντας πάρει την απόφαση να πουλήσω την παpθενιά μου, δε μπορώ να φανταστώ να τη χάνω με κάποιον άλλο τρόπο. Αυτό το blog είναι η αληθινή και προσωπική μου ιστορία για τη σύγχρονη δημοπρασία της παpθενιάς μου».

Η ίδια έχει αποκαλύψει μέσα στις σελίδες του προσωπικού της ιστολογίου ότι δεν έχει δοκιμάσει ποτέ καμία μορφή σeξουαλικής πράξης και δεν έχει αφήσει κανέναν άντρα να τη δει γuμνή. Ούτε έχει δει η ίδια ποτέ γuμνό άντρα μπροστά της.

«Δεν πιστεύω ότι το να πουλά κανείς σeξ είναι ηθικά λάθος» λέει ακόμη και συνεχίζει: «Αντίθετα, πιστεύω ότι είναι ατομική επιλογή και πάνω απ' όλα μια επιλογή που πρέπει να τυγχάνει σεβασμού».

Υποστηρίζει την απόφαση της αυτή, λέγοντας ακόμη ότι έχει αίσθηση της ελευθερίας και θα κάνει ό,τι θέλει με το σώμα της, χαρακτηρίζοντας την πώληση της παpθενιάς της ως «έναν αρκετά καινοτόμο ελιγμό».

Η ίδια λέει ότι σπουδάζει ιατρική στις ΗΠΑ, όμως δεν αποκαλύπτει σε ποιο πανεπιστήμιο.

dete.gr

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: