ΣΙΝΕ

Παρασκευή 14 Μαρτίου 2014

Επέστρεψε νικητής ο ΑΟ Γιάννινα από την Αγγλία! (photos)

Η ακαδημία του ΑΟ Γιάννινα βρέθηκε στο Λίβερπουλ για 5 μέρες όπου τα παιδιά της ομάδας έζησαν πραγματικά μία ακόμη καταπληκτική ποδοσφαιρική εμπειρία.


Μετά την Βαρκελώνη, όπου τα παιδιά κλήθηκαν και αντιμετώπισαν την αντίστοιχη παιδική ομάδα της Μπαρτσελόνα, ο ΑΟ Γιάννινα βρέθηκε και αγωνίστηκε με την ακαδημία της Λίβερπουλ, αλλά και της Τσέστερ. Η αποστολή αποτελούταν από δύο ομάδες, παιδικό και προπαιδικό, τρεις προπονητές, Μιχαηλίδης Κώστας, Γεωργάκης Κώστας, Ναθαναήλ Κώστας, από τον τεχνικό διευθυντή της ακαδημίας Βασίλη Κίτση και τον δημοσίων σχέσεων Μπέκα Σπύρο.

Οι αθλητές που αποτελούσαν την αποστολή:
ΠΑΙΔΙΚΟ: Γιαννής Α., Βασιλείου Θ., Τσιόκας Ε., Γεωργούλας Χ., Παπαδόπουλος Κ., Μπούνας Π., Κιτσάκης Χ., Γαιτανίδης Α., Ψαρράς Ι., Κωστάκης Σ., Μπελλάς Α., Μπέκας Γ., Δαβής Ε., Παπαρούνας Γ., Τζανίδης Α., Ναθαναήλ Ν., Ελευθερίου Δ., Μακρής Γ.

ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟ , Μακρής Δ., Στεργίου Δ., Παππάς Γ., Κολόσης Χ., Γώγος Γ., Παναγιώτου Π., Ιωαννίδης Α., Βρακάς Γ., Ρίζος Ι., Στάθης Ε., Καραμποίκης Ε., Ράπτης Α., Κατσάνος Σ., Ζώνιος Γ., Κιτσάκης Β., Τζίμας Ν.

Οι ομάδες του Α.Ο. Γιάννινα αγωνίστηκαν το Σάββατο 8 Μαρτίου με την Chester FC όπου τα αποτελέσματα ήταν 3-6 το παιδικό και 3-4 το προπαιδικό.
Τα γκολ πέτυχαν για το παιδικό οι Κιτσάκης Χρήστος δύο γκολ και από ένα οι Ψαρράς Ι., Παπαδόπουλος Κ., Ελευθερίου Δ. και Γαϊτανίδης Α.
Για το προπαιδικό σκόραραν οι Βρακάς Γ. δύο γκολ και από ένα οι Ιωαννίδης Α. και Καραμποΐκης Ε.

Την Δευτέρα 10/03 οι ομάδες των Ιωαννίνων αγωνίστηκαν με την Λίβερπουλ, το παιδικό με τους γεννηθέντες 2000, και το προπαιδικό με τους γεννηθείς 2002, αντίστοιχα.

Τα αποτελέσματα ήταν 3-5 παιδικό και 1-2 το προπαιδικό.
Οι σκόρερ ήταν για το παιδικό Γαϊτανίδης Α., Ψαρράς Ι., Κωστάκης Σ., Γεωργούλας Χ., Ελευθερίου Δ. και για το προπαιδικό δύο γκολ ο Βρακάς Γ.
Εκτός από τους φιλικούς αγώνες τα παιδιά του ΑΟ Γιάννινα προπονήθηκαν από προπονητές της Liverpool Academy στις εγκαταστάσεις της Λίβερπουλ, στο προάστιο Kirby.

Tο ποδοσφαιρικό όνειρο των παιδιών του ΑΟ Γιάννινα δε σταμάτησε εκεί, καθώς είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν, να μάθουν και να μιλήσουν με δύο ανθρώπους θρύλους του βρετανικού ποδοσφαίρου, τον Garry Lewis προπονητή της Liverpoolστους under 15 και τον John Owens επιθεωρητής under 15 της εθνικής Αγγλίας, πρώην προπονητή της εθνικής Αγγλίας στην ίδια ηλικία και πρώην προπονητής της Λίβερπουλ.

Επίσης η αποστολή επισκέφτηκε το Θέατρο των Ονείρων της Manchester United και το Anfild της Liverpool.

Το παρακάτω κείμενο, που αναρτήθηκε στη σελίδα του AO Γιάννινα στο facebook τα λέει όλα...

Πλέον ο ΑΟ Γιάννινα έχει περάσει σε άλλο επίπεδο. Η διαφορά είναι μεγάλη όχι τόσο σε αγωνιστικό αλλά σε επίπεδο φιλοσοφίας.
Υπάρχουν μεγάλα clubs στην Ελλάδα που δεν έχουν πάει ποτέ εκεί που πήγαμε εμείς. Η φιλοσοφία και το όραμα μας είναι , να αποκτήσουν τα παιδιά όσες περισσότερες εμπειρίες γίνετε σε ποδοσφαιρικούς κόσμους που δεν έχουμε καν φανταστεί. Η εμπειρία που αποκόμισαν τα παιδιά μας είναι τεράστια και η διαφορά σε αυτούς τους ποδοσφαιρικούς κόσμους με τους Ελληνικούς είναι χαοτική. Θα συνεχίσουμε να δίνουμε στους αθλητές μας ευκαιρίες για το πως είναι το ποδόσφαιρο εκτός συνόρων και να τους δώσουμε ένα κίνητρο επιπλέον ώστε να δουλέψουν περισσότερο και μία μέρα να βρεθούν εκεί ξανά, αλλά σαν αθλητές των ομάδων αυτή τη φορά και όχι ως επισκέπτες.
Δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα ως αθλητές, το μόνο που πρέπει να ζηλέψουν είναι ότι εκεί οι αθλητές έχουν όλες της προϋποθέσεις να γίνουν καλύτεροι και να παίξουν ποδόσφαιρο σε υψηλό επίπεδο, πράγμα που εμείς ως χώρα εννοώ δεν έχουμε την δυνατότητα να δώσουμε στα ταλέντα μας.
Ο ΑΟ Γιάννινα θα συνεχίσει να είναι κοντά στα παιδιά του και ναφροντίζει να γίνουν καλύτεροι αθλητές μέσα από πολύ δουλειά και να τους δείχνει δρόμους για το τι υπάρχει και έξω από την Ελλάδα. Αυτό που κάνουμε από την αρχή στους αθλητές μας είναι ότι ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΑΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ.

Στη νέα ξεχωριστή εμπειρία που έζησε η αποστολή του Α.Ο. Γιάννινα στην Αγγλία αναφέρθηκε ο τεχνικός διευθυντής των Ακαδημιών της ομάδας, Βασίλης Κίτσης, ο οποίος φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά στον ΔΩΔΩΝΗ SUPER FM 104,3.
Ο Α.Ο. Γιάννινα, μετά την πρόσκληση που έλαβε πέρυσι από την Μπαρτσελόνα, συνέχισε τις ευρωπαϊκές του εμπειρίες, αφού φέτος προσκλήθηκε από τη Λίβερπουλ και την Τσέστερ, τις οποίες μάλιστα νίκησε στα παιχνίδια που έδωσε με τις παιδικές και προπαιδικές του ομάδες.

Αναλυτικά τα όσα ενδιαφέροντα είπε στην εκπομπή SUPER MAGAZINO στο παρακάτω βίντεο

Δείτε φωτογραφίες στο ...acadimies.gr

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: