ΣΙΝΕ

Παρασκευή 7 Μαρτίου 2014

«The Met: Live in HD» το Σάββατο 15 Μαρτίου στην Καστοριά!!!

Με την παράσταση «Werther» του Jules Massenet συνεχίζεται στην Καστοριά το βραβευμένο πρόγραμμα «The Met: Live in HD» το Σάββατο 15 Μαρτίου και...
ώρα 19:00 στο αμφιθέατρο του ΤΕΙ Καστοριάς. 

Η αποδοχή του κόσμου για το βραβευμένο πρόγραμμα «The Met: Live in HD», την πρώτη και τη δεύτερη σεζόν προβολής ξεπέρασε κάθε προσδοκία, αποδεικνύοντας πως το φιλόμουσο κοινό αγαπά και εκτιμά μία από τις πιο εκλεπτυσμένες μορφές τέχνης και έκφρασης.
Ο σκηνοθέτης Richard Eyre επιστρέφει στη Met με μια καινούργια παραγωγή της όπερας Βέρθερος του Ζυλ Μασνέ, που είναι βασισμένη στο ομώνυμο τραγικό μυθιστόρημα του Γκαίτε. Ο Jonas Kaufmann ερμηνεύει το ρόλο του μελαγχολικού ποιητή Βέρθερου και δίπλα του ως Σαρλότ εμφανίζεται η Sophie Koch.

Σκηνοθεσία: Richard Eyre,
Σκηνικά - Κοστούμια: Rob Howell,
Φωτισμοί: Peter Mumford,
Σχεδιασμός βίντεο: Wendall Harrington,
Χορογραφίες: Sara Erde,

Με τους: Lisette Oropesa, Sophie Koch, Jonas Kaufmann,
David Bižic, Jonathan Summers. Μουσική διεύθυνση: Alain Altinoglu
Στην εφημερίδα «ΟΔΟΣ» -Αρ. φύλλου  731 που θα κυκλοφορήσει την Πέμπτη 13 Μαρτίου 2014 θα διατίθεται «Κουπόνι Προσφοράς 1 εισιτήριο + 1 δωρεάν»  (δηλαδή 18 ευρώ για δύο άτομα) για την συγκεκριμένη παράσταση. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας και ονομαστικός κατάλογος που θα καταρτίσει η εφημερίδα (τηλ. 2467029638, odos-kst@otenet.gr) μέχρι εξαντλήσεως της προσφοράς. Την ημέρα της παράστασης δε θα γίνει αποδεκτό κουπόνι προσφοράς χωρίς προηγούμενη τηλεφωνική επικοινωνία με την Εφημερίδα «ΟΔΟΣ».

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: