ΣΙΝΕ

Δευτέρα 17 Μαρτίου 2014

Εγκαίνια του νέου κτηρίου του τομέα Ε.Κ.Α.Β. Γρεβενών (video)

Τα εγκαίνια του νέου κτηρίου του τομέα Ε.Κ.Α.Β. Γρεβενών πραγματοποιήθηκαν το πρωί της Κυριακής 16 Μαρτίου στο χώρο του παλιού Νοσοκομείου της πόλης.


Στην εκδήλωση παρέστη ο πρόεδρος του Ε.Κ.Α.Β., Δημήτρης Παπαγιαννίδης, ο οποίος στα γενικότερα πλαίσια του σχεδίου της ευρύτερης αναβάθμισης των παρεχόμενων υπηρεσιών του Εθνικού Κέντρου Άμεσης Βοήθειας προς όφελος των πολιτών συνεχίζει την προσπάθεια του για την επίλυση των προβλημάτων των τομέων & των παραρτημάτων του Ε.Κ.Α.Β. της περιφέρειας, πραγματοποιεί από την Παρασκευή 14 Μαρτίου έκτακτη περιοδεία στους σταθμούς των Ε.K.A.B.: Χαλκίδας, Λαμίας, Βόλου, Λάρισας, Κατερίνης, Βέροιας, Θεσσαλονίκης, Χαλκιδικής, Σερρών, Κιλκίς, Γιαννιτσών, Έδεσσας, Φλώρινας, Πτολεμαΐδας, Καστοριάς, Κοζάνης, Τρικάλων, Καρδίτσας, Άμφισσας, Λειβαδιάς και Θήβας.

Ο κος Παπαγιαννίδης κατά την διάρκεια των επισκέψεων αυτών, είχε συναντήσεις τόσο με τους εργαζομένους και τους αντιπροσώπους των σωματείων τους στους τομείς και στα παραρτήματα, όσο και με άλλους φορείς υγείας.

Παρόντες στα εγκαίνια ήταν ο Αντιπεριφερειάρχης Γιώργος Δασταμάνης, ο Δήμαρχος Γρεβενών Δημοσθένης Κουπτσίδης, ο Αντιδήμαρχος Κων/νος Παλάσκας, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Γρεβενών Κων/νος Δημάδης, ο εκπρόσωπος του Επιμελητηρίου Πέτρος Μιμιλήδης, ο πρώην Πρόεδρος του Νοσοκομείου Γρεβενών Μιχάλης Γαυρίδης και εργαζόμενοι του Ε.K.A.B.






greveniotis.gr

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: