ΣΙΝΕ

Δευτέρα 24 Μαρτίου 2014

Αιχμές από τον διοικητή του νοσοκομείου για τη μη λειτουργία του αξονικού (video)

Λάβρος κατά παντός "υπευθύνου" για την μη λειτουργία του αξονικού τομογράφου στο Γενικό Νοσοκομείο Γρεβενών ήταν ο Διοικητής του...
νοσοκομείου Θεόδωρος Κουκάκης σε δήλωση του το μεσημέρι της Παρασκευής.

Ο κ. Κουκάκης σε έντονο ύφος τόνισε απερίφραστα ότι ο αξονικός τομογράφος θα λειτουργήσει παρά τις αντιστάσεις που συναντά (από πού ;) δηλώνοντας αποφασισμένος να φτάσει το θέμα...

«στα άκρα» ακόμη και αν χρειαστεί «να πέσουν κεφάλια», θεωρώντας ότι η μη λειτουργία του είναι «επιστημονική απρέπεια» και «δεοντολογική αδυναμία»

Το κόστος του πλέον υπερσύγχρονου αξονικού τομογράφου 16 τομών που είναι εγκατεστημένος στο Νοσοκομείο Γρεβενών ανήλθε συνολικά στα 500.000,00 €. Συγκριτικά με τους αξονικούς των νοσοκομείων Μποδοσάκειου και Μαμάτσειου οι οποίοι είναι 4 τομών ο αξονικός των Γρεβενών είναι έτοιμος να λειτουργήσει καθώς η «ομάδα γιατρών και χειριστών τους οποίους διαθέτει το νοσοκομείο είναι άρτια εκπαιδευμένοι», σύμφωνα με τον διοικητή κ. Κουκάκη, και «αδικαιολογήτως δεν λειτουργεί», ενώ η «έλλειψη τεχνολόγου δεν είναι ουσιαστικό πρόβλημα». 


Για το λόγο αυτό θα πραγματοποιηθεί τακτική συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Γρεβενών την Πέμπτη 27 Μαρτίου στις 19:00 με μοναδικό θέμα συζήτησης τη λειτουργία του αξονικού τομογράφου.
greveniotis.gr

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: