ΣΙΝΕ

Δευτέρα 10 Μαρτίου 2014

«ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΔΥΝΑΜΗ»: Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το σεμινάριο (video)

Μάγεψε το γυναικείο κοινό η ψυχολόγος και συγγραφέας Ξένια Γιαννάκη στο πρωτοποριακό βιωματικό σεμινάριο που διοργάνωσε το ξενοδοχείο «ΑΧΙΛΛΕΙΟΝ»...
με δωρεάν είσοδο και με αφορμή την Ημέρα της Γυναίκας, το απόγευμα της Κυριακής στην αίθουσα συνεδρίων του ξενοδοχείου.

Η ομιλήτρια κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, η οποία πραγματοποιήθηκε με τη συνεργασία του Συλλόγου ΕΛΠΙΔΑ, ...

παρουσίασε τρόπους με τους οποίους μπορεί ο καθένας μας να αξιοποιήσει τη δύναμη που κρύβει μέσα του. Στο τέλος της παρουσίασης οι γυναίκες δήλωσαν γοητευμένες από το περιεχόμενο της ομιλίας και εκφράζοντας την ικανοποίηση τους προς την συγγραφέα, της ζήτησαν να επαναλάβει το εγχείρημα.

Η εισηγήτρια Ξένια Γιαννάκη είναι υπεύθυνη της LIFESHARE με σπουδές στα Παιδαγωγικά, τη συμβουλευτική ψυχολογία, την εκπαιδευτική ψυχολογία και το life & business coaching ασχολείται με συγγραφή, σεμινάρια και προσωπικές συνεδρίες με επίκεντρο τη συνεχή ανάπτυξη σε όλους τους τομείς της Ζωής μας.

Κάποιοι από τους τίτλους των βιβλίων αυτοβελτίωσης της κ. Γιαννάκη είναι: Ο Πρωταθλητής Ζωής, Νεογέννητοι Γονείς, Τα Δώρα της Ζωής κ.α..

Επίσης αξίζει να τονιστεί ότι το 30% από τα έσοδα των βιβλίων που διατέθηκαν στην εκδήλωση παραχωρήθηκε για την ενίσχυση του έργου της ΕΛΠΙΔΑΣ.







φωτό - video greveniotis.gr 

 ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: