ΣΙΝΕ

Δευτέρα 17 Μαρτίου 2014

Πανικός με Άδωνι στο Λονδίνο, παραλίγο μπουνιές σε ομιλία του [videos]

Ο κακός χαμός έγινε στο Λονδίνο όπου βρέθηκε ο Υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης για να εκπληρώσει μια ομιλία σε Έλληνες φοιτητές του Imperial College. Η ένταση ήταν...
τόσο έντονη, που ο Άδωνις παραλίγο να παίξει μπουνιές με ακροατή της αίθουσας.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης κλήθηκε να μιλήσει σε Έλληνες φοιτητές στο Imperial College και με την πρώτη του λέξη (στα αγγλικά), προκάλεσε λεκτικούς διαξιφισμούς στο κοινό.

Ας δούμε τα πράγματα λίγο πιο αναλυτικά.«Θερμή» υποδοχή επιφύλασσαν Έλληνες φοιτητές του Imperial College (Λονδίνο) στον υπουργό Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη, το βράδυ της Κυριακής.

Η κριτική στον Υπουργό Υγείας για το κόστος του ταξιδιού προκάλεσε την οργισμένη κραυγή κάποιου από το κοινό :

Mια κοπέλα του φώναξε: «εμείς σας πληρώσαμε να έρθετε εδώ; οι Έλληνες φορολογούμενοι;».

Η κριτική στον Υπουργό Υγείας για το κόστος του ταξιδιού προκάλεσε ακολούθως την οργισμένη κραυγή κάποιου από το κοινό : «παλιοκουμμούνια» με τους φοιτητές που βρίσκονταν απέναντι από τον υπουργό να απαντούν: «σιγά μην σκίσεις κανένα καλτσόν».

Αμέσως επικράτησε αναστάτωση και μάλιστα υπήρξαν φραστικές αντεγκλήσεις μεταξύ φοιτητών και του υπουργού Άδωνι Γεωργιάδη.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης είχε έναν εντονότατο διάλογο με φοιτητή και στο τέλος του πήρε το μικρόφωνο, αφού βεβαίως τον άφησε να κάνει το σχόλιο του.





fimes.gr
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: