ΣΙΝΕ

Σάββατο 1 Μαρτίου 2014

«Your Face Sounds Familiar»: Η κριτική επιτροπή και οι διαγωνιζόμενοι

Είναι επίσημο. Το «Your Face Sounds Familiar» κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 9 Μαρτίου και ο ΑΝΤ1 ανακοίνωσε ποιοι θα συμμετέχουν στην...
κριτική επιτροπή και ποιοι θα είναι οι διαγωνιζόμενοι.

Στην παρουσίαση θα βρίσκεται και πάλι η Μαρί Μπεκατώρου, ενώ στην κριτική επιτροπή παραμένουν οι :Αλέξανδρος Ρήγας, Μπέσσυ Μάλφα και Κατερίνα Γκαγκάκη, ενώ προστίθεται και οΤάκης Ζαχαράτος.

Έκλεισαν όμως και οι διαγωνιζόμενοι της δεύτερης σεζόν της εκπομπής οι οποίοι είναι: Βανέσα Αδαμοπούλου, Σοφία Βόσσου, Κώστας Δόξας, Ελευθερία Ελευθερίου, Λευτέρης Ελευθερίου, Παντελής Καναράκης, Σοφία Κουρτίδου, Μπέττυ Μαγγίρα, Άρης Πλασκασοβίτης, Γιάννης Σαββιδάκης.

Στο δελτίο τύπου του ΑΝΤ1 αναφέρεται ότι το «Your Face Sounds Familiar» ξεκινά από την Κυριακή 9 Μαρτίου στις 21:15 και κάθε Κυριακή την ίδια ώρα, θα αποτελείται από 13 Live, στα οποία οι διαγωνιζόμενοι θα προσπαθούν μέσα από το styling, τη σκηνική τους παρουσία, την κινησιολογία και βέβαια τις φωνητικές τους ικανότητες, να ενσαρκώνουν κάθε φορά κι έναν διαφορετικό super star.

Στο τέλος του κάθε Live o παίκτης με την υψηλότερη βαθμολογία θα διαθέτει τα χρήματα που θα έχουν συγκεντρωθεί από την ψηφοφορία του τηλεοπτικού κοινού, σ' έναν κοινωφελή οργανισμό της επιλογής του.

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: