ΣΙΝΕ

Παρασκευή 4 Απριλίου 2014

«Μπρούσκο»: Τα νέα επεισόδια (134 - 135 - 136 - 137 - 138) (VIDEOS)

Πλέον ο Μάρκος είναι πάρα πολύ προβληματισμένος με τη Δάφνη αφού η Δάφνη δεν του δίνει πολλά περιθώρια για να καταλάβει γιατί...

ΑΝΤ1: Καθημερινά στις 18:50

Δευτέρα 7/4/2014


Επεισόδιο 134

Πλέον ο Μάρκος είναι πάρα πολύ προβληματισμένος με τη Δάφνη αφού η Δάφνη δεν του δίνει πολλά περιθώρια για να καταλάβει γιατί δεν τον παντρεύεται και γίνεται όλο και πιο καχύποπτος μαζί της.


Η Μελίνα είναι εγκλωβισμένη μέσα στις σκέψεις της αλλά και στο άγχος αν θα πει όλη την αλήθεια στον Αχιλλέα ότι υπάρχει μια πιθανότητα ότι για την αποβολή της μπορεί να ευθύνεται και ο Σήφης. 

Ο Ματθαίος μέσα στην απόγνωση του προσπαθεί για άλλη μια φορά να πείσει την Αναστασία ότι την αγαπά αλλά θα μείνει έκπληκτος όταν η Αναστασία του έκφραση πάρα πολλές κατηγορίες με στοιχεία παρακαλώ για το παρελθόν αλλά και για την πρώην γυναίκα του.Φεύγοντας ο Ματθαίος από τη συνάντηση με την Αναστασία είναι παρά πολύ προβληματισμένος και σκέφτεται ποιος να κρύβεται πίσω απ όλα αυτά και στο μυαλό του έρχεται ο Διαμαντής όπου θα τρέξει να τον αντιμετωπίσει και να μάθει την αλήθεια.

Ο Νεκτάριος προς στιγμήν θα αφήσει στην άκρη την υιοθεσία και θα τρέξει να ξαναβρεί πάλι τη γυναίκα του,πιστεύοντας ότι μπορεί να τον συγχωρέσει και να είναι πάλι οι δύο τους μαζί.Την ανατροπή θα την κάνει η Αλίκη αφού θα κάνει μια μεγάλη εξομολόγηση στον Μηνά σχετικά με τον έρωτα που νιώθει για αυτόν ,στο άκουσμα αυτής της εξομολογήσεις ο Μηνάς αρχίζει πλέον να τα σκέφτεται όλα και εκθέτει τη σχέση του με τη Βασιλική σε μια μεγάλη ένταση,όταν αρχίζει να την συγκρίνει και να τις εκφράζει πάρα πολλά παράπονα για αυτήν.

Ο Μανωλιός μετά το χωρισμό που θα έχει με την Κωνσταντίνα θα πάει να τη βρει στο σπίτι της με διαθέσεις που δεν θα είναι και τόσο ήρεμες.Η ανατροπή θα έρθει για ακόμα μια φορά στη σειρά όταν ένα πολύ όμορφο γεγονός θα δώσει μια χαρά και μια νέα νότα ελπίδας στη σχέση του Αχιλλέα αλλά και της Μελίνας στο άκουσμα αυτού του νέου ο Σήφης θα είναι φανερά στεναχωρημένος.

Τρίτη 8/4/2014
Επεισόδιο 135

Ο Σήφης είναι φανερά πληγωμένος αφού έχει στα χέρια του και επίσημα πλέον το διαζύγιο με τη Μελίνα ενώ αντιθέτως η Μελίνα και Αχιλλέας είναι φανερά ευχαριστημένοι και το γιορτάζουν αλλά κάνουν σχέδια για το μέλλον και για τη σχέση τους.
Τα ευχάριστα νέα για το Νεκτάριο θα φτάσουν όταν πλέον η Δήμητρα θα τον δεχτεί πάλι πίσω και θα είναι πάλι μαζί ευτυχισμένοι,δυστυχώς όμως για τον Νεκτάριο το αγκάθι της υιοθεσίας τον πονάει ακόμα και είναι ένα πρόβλημα που δεν έχει τελειώσει γι αυτόν.

Ο Διαμαντής θα στείλει την Ευρυδίκη να κάνει μια επίσκεψη στο σπίτι της γιαγιάς Ανδριανής και στα σχέδια της θα είναι να πάει να αρπάξει τα στοιχεία που αποδεικνύουν και αφορούν την υιοθεσία του Νεκτάριου.Για ακόμα μια φορά οι απίστευτες προσπάθειες του Ματθαίου να εξηγήσει στην Αναστασία ότι όλα αυτά ήταν ένα σχέδιο του θείου της ώστε να μην είναι ποτέ μαζί,αφού τα λόγια του δεν θα έχουν κανένα αντίκτυπο απέναντί της.

Ο Αντώνης θα καταλάβει ότι ο Ματθαίος είναι στο νησί και συναντήθηκε μαζί με την Αναστασία και η αντίδραση του θα είναι ταχύτατη.
Ο Μάρκος θα συγκρουστεί άσχημα με τον Σήφη όταν ο Σήφης θα υπερασπιστεί τον Αντώνη και πλέον ο Μάρκος κινδυνεύει γιατί ο Διαμαντής θα φροντίσει να τον βγάλει από τις ζωές τους.
Η σχέση Μελίνας Αχιλλέα θα ξαναμπεί σε σαράντα κύματα αφού θα μαθευτεί ένα άσχημο νέο σχετικά με τη ζωή του Σήφη.

Τετάρτη 9/4/2014
Επεισόδιο 136

Στο άκουσμα του νέου ότι ο Σήφης δε θα κάνει το χειρουργείο και ότι πλέον η επέμβαση έχει αναβληθεί η Μελίνα θα φύγει και θα τρέξει να βρει τον Σήφη στα Χανιά,το καλό σε όλη την ιστορία είναι ότι ο Αχιλλέας δεν θα αντιδράσει και θα την αφήσει να πάει.
Ο Σήφης είναι εξοργισμένος με την αδερφή του την Αναστασία γιατί ανακατεύτηκε σε όλη την κατάσταση και θα πάρει μια μεγάλη απόφαση ώστε να μην κάνει την επέμβαση,παρ' όλες τις υποδείξεις του γιατρού του ότι είναι ο μόνος τρόπος να ξαναπερπατήσει.

Το νέο αυτή τη φορά έρχεται από τη Δάφνη αφού θα πάρει μια απόφαση ώστε να γράψει ένα βιβλίο σχετικά με τον πολυπόθητο και μεγάλο έρωτα Αχιλλέα και Μελίνας,στο άκουσμα αυτού του βιβλίου όλο το περιβάλλον γύρω της θα αντιδράσει περίεργα.
Ο Ματθαίος θα κάνει ένα ταξίδι εξπρές για την Αυστρία προκειμένου να συλλέξει περισσότερα στοιχεία σχετικά με την υιοθεσία του Νεκτάριου,εν τω μεταξύ ένας νέος και άγνωστος άντρας στον ορίζοντα αρχίζει να συλλέγει όσο περισσότερα στοιχεία μπορεί για την οικογένεια Ματθαίου.

Τον ντετέκτιβ κάνει πλέον και ο Διαμαντής αφού θα ψάχνει να βρει όσα περισσότερα στοιχεία μπορεί για την Χέλγκα Λινεμάγιερ.Ο Νεκτάριος θα ξαφνιαστεί όταν θα ακούσει ένα περίεργο νέο από τη Χριστίνα ότι έχει έναν δίδυμο αδερφό.


Πέμπτη 10/4/2014
Επεισόδιο 137

Τα προβλήματα για την οικογένεια του Σήφη δεν σταματάνε ποτέ αφού ο Σήφης θα εξαφανιστεί και η Αναστασία θα είναι αναστατωμένη αλλά και η Μελίνα από τη μεριά της αφού φοβούνται να μην κάνει καμία τρέλα.
Όταν η Χριστίνα θα δει το Νεκτάριο και τη Δήμητρα να έχουν πιο στενή σχέση,από τη ζήλια της θα εξοργιστεί και θα κάνει μια τρομερή ανακάλυψη στο Νεκτάριο ότι έχει έναν άγνωστο δίδυμο αδελφό προκαλώντας και άλλα προβλήματα αλλά και συγκρούσεις μεταξύ του Νεκτάριου και των αδερφών του.

Αυτή τη φορά στο σπίτι του Διαμαντή θα καταφτάσει η Ευρυδίκη με στοιχεία φωτιά και ποια θα είναι αυτά τα στοιχεία μια φωτογραφία που είναι ο Νεκτάριος μωρό μαζί με το δίδυμο αδελφό του αλλά και ακόμα περισσότερα στοιχεία σχετικά με την υιοθεσία.
Ο άγνωστος άντρας από τη μεριά του συνεχίζει να κινείται χωρίς να τον καταλαβαίνει κανένας και προσπαθεί να συλλέξει ακόμα περισσότερα στοιχεία για τις κινήσεις της οικογένειας Ματθαίου και των Γιαννακάκηδων.
Πλέον το μυθιστόρημα έχει γίνει έντονη ιδέα στο μυαλό της Δάφνης αλλά και η έμμονη ιδέα που της έχει καρφωθεί στο κεφάλι να συμπεριλάβει στο βιβλίο της τους φίλους της τη φέρνει αντιμέτωπη με τις αντιδράσεις των δικών της ανθρώπων.

Ο Αχιλλέας είναι τόσο τρελά ερωτευμένος με τη Μελίνα και δεν δείχνει κανένα ενδιαφέρον στο φλερτ της Αλεξίας από την άλλη μεριά όμως στα Χανιά η Μελίνα θα δεχτεί ένα πολύ παράξενο τηλεφώνημα.
Η Μελίνα θα αναγκαστεί να πει άλλο ένα ψέμα στον Αχιλλέα και αυτό το ψέμα ίσως γίνει αιτία να ξαναμπεί η μεταξύ τους σχέση πάλι σε σαράντα κύματα.

Παρασκευή 11/4/2014
Επεισόδιο 138

Μεγάλες ανατροπές στη σειρά μπρούσκο αφού ο Σήφης θα είναι ακόμα εξαφανισμένος από όλους και από όλη την οικογένειά του και με τον μόνο άνθρωπο που θα επικοινωνήσει είναι η Μελίνα.
Η Μελίνα όταν θα μάθει από τον Σήφη τη μεριά όπου κρύβεται θα τρέξει αμέσως να τον βρει και μετά από μια σειρά προβλημάτων αλλά και γεγονότων θα αναγκαστεί να μείνει μια νύχτα μαζί του.Η έκπληξη θα έρθει στη Μελίνα από τον Αχιλλέα αφού είναι τόσο ερωτευμένος και θα πάρει την απόφαση να πάει την βρει απροειδοποίητα στα Χανιά.

Όταν ο Αχιλλέας θα ανακαλύψει ότι η Μελίνα δεν έχει μείνει στη Βασιλική η μια παρεξήγηση έρχεται πίσω από την άλλη όπου και στο τέλος θα καταλάβει ότι έμεινε η Μελίνα μια νύχτα μαζί με τον Σήφη.
Από τη μεριά της Αναστασίας πλέον τα πράγματα δεν είναι τόσο καλά αφού είναι ράκος με την εξαφάνιση του αδερφού της.Ο Μανωλιός πάνω στα νεύρα του ξεστομίζει μεγάλες απειλές ότι θα σκοτώσει την Κωνσταντίνα και η Κωνσταντίνα στην απόγνωση της θα φωνάξει για βοήθεια τη Δάφνη μαζί με το Μάρκο.

Ο Μηνάς και ο Μάρκος έχουν ένα πολύ άσχημο επεισόδιο μεταξύ τους αφού θα συγκρουστούν πάρα πολύ άσχημα και το αποτέλεσμα αυτής της σύγκρουσης θα είναι ότι θα περάσουν μια νύχτα στο αστυνομικό τμήμα.

Το θεριό του προβλήματος της υιοθεσίας κατακυριεύει το Νεκτάριο αφού η Δήμητρα θα του δείξει τη φωτογραφία που είναι μόνο μαζί με το δίδυμο αδελφό του,αυτή η φωτογραφία θα κατακερματίσει το Νεκτάριο όπου θα του προκαλέσει πάρα πολύ μεγάλη συγκίνηση.

videocosmos.gr

ΔΕΙΤΕ: ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΕΔΩ

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: