ΣΙΝΕ

Κυριακή 13 Απριλίου 2014

Ζώδια: Προβλέψεις για Ζώδια σήμερα Κυριακή 13/4

Διάβασε τι λέει η Μπέλλα Κυδωνάκη για το ζώδιό σου σήμερα.
Μια καλή ζωή είναι αυτή που εμπνέεται από την αγάπη και καθοδηγείται από την γνώση.

Γενικά: Επειδή αμφιβάλλεις για κάποια πράγματα θα προσπαθήσεις να διαπιστώσεις σε ποια σημεία έχεις δίκιο και σε ποια όχι. Κυρίως δεν ξέρεις πώς να συμπεριφερθείς με κάποια άτομα που ενώ λένε ότι είναι φίλοι σου εσύ ψάχνεσαι συνέχεια για να δεις τι ακριβώς συμβαίνει.
Έρωτας: Έχεις κάποια παράπονα τα οποία δεν είναι και πολύ εύκολο να τα αμελήσεις. Τουλάχιστον μείνε κοντά με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει αν βέβαια στο επιτρέπει και προσπάθησε να ζήσεις όσο μπορείς πιο πρακτικά μαζί του. Με αυτόν τον τρόπο θα κερδίσεις τον Παρθένο και τον Σκορπιό.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχεις μεγάλη ανάγκη να κάνεις μια εκκαθάριση εφ' όλης της ύλης και να ξεκινήσεις και πάλι από την αρχή. Αυτό θα γίνει πιο εύκολα αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο. 
Γενικά: Έχεις ετοιμότητα και αυτό σε βοηθάει στο να διαχειριστείς όλα τα προβλήματα που έχεις αυτή την στιγμή. Προσπάθησε σήμερα να περάσεις καλά και να ξεφύγεις από τις διάφορες αντιθέσεις που μπορεί να υπάρχουν αυτή την στιγμή στην ζωή σου.
Έρωτας: Το να βελτιώνεις τον εαυτό σου είναι ό, τι καλύτερο μπορείς να κάνεις για να δυναμώσεις την αυτοπεποίθησή σου και κατά επέκταση και την προσωπική σου σχέση.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχεις κάποιες ευκαιρίες να απογειώσεις τις καταστάσεις και να βρεθείς σε καλύτερη μοίρα γιατί γενικά τα πας καλά με τις δουλειές. Αρκεί να ακολουθήσεις το ρεύμα και να μην φοβηθείς. 
Γενικά: Έχεις ακόμα κάποιες ανησυχίες οι οποίες δεν σε αφήνουν να ησυχάσεις ή τουλάχιστον να χαλαρώσεις για σήμερα. Ευτυχώς όμως προς το βράδυ θα αρχίσουν όλα να ρέουν πιο αρμονικά και με αυτόν τον τρόπο θα νιώσεις καλύτερα και θα υπάρχει πιο εύκολη επικοινωνία.
Έρωτας: Η ένταση που περνάς μπορεί να έχει και σαν αποτέλεσμα να κτυπηθεί και η σχέση σου. Αν κρατήσεις την ψυχραιμία σου και κρατήσεις κάποια απόσταση, θα δεις ότι όλα θα περάσουν και θα υπάρχει έντονη βελτίωση.
Καριέρα & Οικονομικά: Μετά το χαλάζι έρχεται και η λιακάδα. Για αυτό θα διαπιστώσεις ότι γρήγορα θα αποκατασταθεί οτιδήποτε έχεις να διεκπεραιώσεις και μάλιστα με ένα πολύ κερδοφόρο τρόπο. 
Γενικά: Έχεις κρατήσει αποστάσεις οι οποίες είναι πολύ καλές κι αυτό σε βοηθάει να έχεις κάποιες ισορροπίες οι οποίες είναι αναγκαίες για να προχωρήσεις. Το θέμα της εμφάνισης και της ομορφιάς είναι κάτι που θα σε απασχολήσει και θα σε βοηθήσει να σταθείς σε οτιδήποτε θέλεις.
Έρωτας: Ο Ζυγός σε κρατάει ακόμα στην καρδιά του αλλά υπάρχουν αρκετές φορές δυσκολίες στο να τα βρείτε λόγω της σύγκρουσης ιδεών, πεποιθήσεων και γενικής κατεύθυνσης στην ζωή. Από την άλλη η ευαισθησία που μπορεί να σου βγάλει ένας Ιχθύς θα σε αναζωογονήσει τουλάχιστον στο συναισθηματικό επίπεδο.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχει διάθεση αλλαγής η οποία δεν είναι και πολύ εύκολη. Μπορεί να το συζητάς συνέχεια αλλά δε γίνεται. Κράτησε μόνο όσο μπορείς καλές αποστάσεις γιατί υπάρχει ένταση μέσα σου και μπορεί να αποχωρήσεις ή να έχεις καυγάδες που μετά θα μετανιώσεις. 
Γενικά: Έχεις συμβιβαστεί με κάποια πράγματα και αυτό σημαίνει ότι μπορεί να νιώθεις ότι δεν είσαι σε πλήρη ενέργεια. Αλλά η πραγματικότητα δεν είναι αυτή γιατί όλο και κάτι κάνεις που μπορεί να μην το καταλαβαίνεις αμέσως και τα αποτελέσματα να φανούν μετά.
Έρωτας: Θέλεις να κάνεις μια νέα αρχή αλλά μερικές φορές διστάζεις να χαλάσεις την δεδομένη σου σχέση και να την προχωρήσεις λίγο παρακάτω. Αν κάνεις κάποια εσωτερική δουλειά με τον εαυτό σου, τότε μόνο θα διαπιστώσεις ότι μπορείς να βάλεις τα πράγματα στην θέση σου.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχει μια εξελισσόμενη κατάσταση και αν έχεις μια συνεργασία η οποία σου δημιουργεί μια καλύτερη υποδομή, θα σε βοηθήσει να ξεχωρίσεις κάποια πράγματα αλλά και να πετάξεις κάποια άλλα. 
Γενικά: Έχεις μια σημαντική δουλειά να κάνεις η οποία αφορά σε ένα μεγάλο ξεκαθάρισμα και κυρίως να δεις μια πραγματικότητα που δεν είναι καν δική σου. Η πίεση που μπορεί να νιώθεις από ένα Κριό φίλο σου πιθανόν να σε βοηθάει να ξεχωρίσεις την αλήθεια από το ψέμα.
Έρωτας: Προσπαθείς να κατακτήσεις ένα πρόσωπο γιατί έχεις ανάγκη να το κάνεις ολοκληρωτικά δικό σου αλλά αυτό δεν είναι εύκολο γιατί κάτι πάντα σου ξεφεύγει. Βέβαια σε ωριμάζει γιατί βλέπεις που έχεις κάνει τα δικά σου τα λάθη.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχεις κάποιες αμφιβολίες μέσα σου οι οποίες όμως σε βοηθάνε να αποκτήσεις την τελική κρίση για μια υπόθεση η οποία σε έχει παιδέψει αρκετά. Αν έχεις ακόμα θάρρος βάλε το μαχαίρι στο κόκκαλο και μην κάνεις καθόλου πίσω.
Γενικά: Η φυσική σου εμφάνιση πάντα σε βοηθάει και σου δίνει χάρη και αρμονία. Καλό είναι όμως να δοκιμάσεις να δυναμώσεις περισσότερο ψυχικά για να μην έχεις σκαμπανεβάσματα.
Έρωτας: Η σχέση με έναν Ιχθύ θα είναι ονειρική αλλά καθόλου γειωμένη γιατί μπορεί να ακούς υποσχέσεις οι οποίες όμως είναι δύσκολες να γίνουν. Η πίεση για χωρισμό με έναν Αιγόκερω μπορεί να μην είναι και τόσο ξαφνική γιατί υπήρχαν προβλήματα τα οποία πιθανόν να κουκούλωνες.
Καριέρα & Οικονομικά: Η καριέρα σου έχει κάποιες διακοπές ή ακόμα και αλλαγές οι οποίες μπορεί να μην σου αρέσουν καθόλου. Αναγκαστικά θα τις υποστείς γιατί αλλιώς δεν θα υπάρξει εξέλιξη. 
Γενικά: Έχεις κατακτήσει αυτά που θέλεις αυτές τις ημέρες, άσχετα αν νιώθεις ότι υπάρχει ένα πεδίο που σου έχει ξεφύγει κι ίσως αυτό να οφείλεται στο ότι εσύ δεν έχεις δεχτεί να κάνεις τις τομές και τις αλλαγές.
Έρωτας: Η σκοπιμότητα μερικές φορές δεν είναι και τόσο κακή γιατί μπαίνεις χωρίς να το θέλεις σε όρια επειδή πιθανόν να έχεις ξεφύγει, κυρίως αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες και νιώθεις ότι δεν υπάρχει τίποτα στην αγάπη. Αυτό είναι καλό αρκεί να μην περιμένεις να σου γυρίσουν πίσω αυτά που δίνεις.
Καριέρα & Οικονομικά: Κρατιέσαι γιατί δεν θέλεις να εκτεθείς σε ένα άτομο που σε έχει προτείνει σε μια δουλειά. Από την άλλη προσπάθησε να δεις όσο μπορείς πιο ανοικτά τις υποθέσεις που σε απασχολούν και μην κολλάς σε μια εικόνα γιατί ίσως γίνουν λάθη. Μια κρυφή επικοινωνία που θα έχεις με ένα πρόσωπο που είναι έξω από τις υποθέσεις σου θα σε βοηθήσει να κατασταλάξεις σε μια κατάσταση. 
Γενικά: Προσπαθείς να ανεβάσεις την ποιότητα στη ζωή σου και να καθαρίσεις όσο μπορείς τον εσωτερικό σου κόσμο. Αυτό θα σε βοηθήσει να ξεκαθαρίσεις μέσα σου κάποιες ασάφειες που υπάρχουν αυτή την στιγμή και δεν σε βολεύουν καθόλου.
Έρωτας: Η σχέση σου έχει μπει σε μια δυναμική κατάσταση, κυρίως αν έχεις να κάνεις με ένα Κριό που σε σπρώχνει να βγεις από την απραξία. Από την άλλη μερικές φορές προτιμάς την ελευθερία σου και κυρίως εσύ που δεν έχεις βρει ακόμα το ταίρι σου θέλεις να έχεις έναν μεγαλύτερο προσωπικό χώρο και για αυτό δεν συμβιβάζεσαι εύκολα με νέες καταστάσεις.
Καριέρα & Οικονομικά: Περνάς μια προσωπική δυσκολία η οποία ίσως να σε έχει κάπως ρίξει γιατί βλέπεις ότι ό, τι και να κάνεις τελικά είσαι στο ίδιο σημείο. Κάνε υπομονή και σχεδίασε καλύτερα τον στόχο σου. 
Γενικά: Έχεις κάποια θεωρία η οποία μερικές φορές κοντράρεται με τις εξωτερικές συνθήκες. Αν καταφέρεις και φέρεις σε μια ισορροπία την θεωρία με την πράξη θα διαπιστώσεις ότι θα νιώσεις πολύ καλύτερα και θα λυθούν αμέσως τα χέρια σου.
Έρωτας: Το να διατηρήσεις μία κατάσταση ως έχει μάλλον είναι δύσκολο γιατί δέχεσαι μεγάλες πιέσεις οι οποίες δεν σου αφήνουν περιθώριο για κάτι καλύτερο και προσπαθείς να κρατηθείς στο ύψος των περιστάσεων. Για αυτό μετράει να δεχτείς τις αλλαγές με μεγαλύτερη ευκολία και δεν θα χάσεις την ουσία κυρίως με Κριό, Καρκίνο, Ζυγό και Αιγόκερω.
Καριέρα & Οικονομικά: Οι προσπάθειες σου θα ανταμειφθούν αν δεν βγάλεις πρόσκαιρα συμπεράσματα και κυρίως αν δεν συμμετέχεις σε πηγαδάκια άλλων που μπορεί να σε επηρεάζουν αρνητικά. Κράτησε όσο μπορείς την ψυχραιμία σου και δράσε με σοφία. 
Γενικά: Έχεις επηρεαστεί από κάποιες φιλίες και θέλεις οπωσδήποτε να κάνεις κάτι καλό για τον εαυτό σου. Για αυτό πιθανόν να ασχοληθείς περισσότερο με την εμφάνιση αλλά και την αρμονική συνύπαρξη με κάποια πρόσωπα που άλλες φορές δεν υπήρχε.
Έρωτας: Η σημαντική ευθύνη είναι να καταλάβεις ότι χρειάζεται πάνω από όλα να προστατεύεις τον εαυτό σου από επιλογές οι οποίες δεν είναι και τόσο καλές για σένα. Αν το καταλάβεις αυτό θα δεις ότι όλα θα γίνουν πιο εύκολα και περισσότερο συντροφικά. Μια νέα γνωριμία θα σε κάνει να νιώσεις πολύ καλά.
Καριέρα & Οικονομικά: Η προσωπική φροντίδα μπορεί να γίνει και μέσα στην δουλειά σου για να καταλάβεις τελικά τις ανάγκες σου, ποιες είναι και με ποιο τρόπο θα μπορείς να σταθείς για να έχεις ένα καλύτερο αποτέλεσμα. 
Γενικά: Έχεις να κάνεις με πολλά άτομα και ίσως να χάσεις την μπάλα γιατί συνέχεια μπορεί να σε μπερδεύουν με τα δικά τους μέτρα και σταθμά. Για αυτό φρόντισε τουλάχιστον για σήμερα να έχεις αρμονία μέσα σου για να νιώσεις πολύ καλύτερα.
Έρωτας: Συζητάς με ένα τρόπο πολύ επαναστατικό και πιθανόν να διεκδικείς περισσότερο από άλλες φορές οπότε σίγουρα θα έχεις και την γεύση της αποτυχίας ή της απομάκρυνσης του ενός από τον άλλον. Επειδή όμως υπάρχει η Αφροδίτη στο ζώδιο σου και όλα τα γλυκαίνει δεν θα κρατήσει για πολύ αυτό γιατί δεν το πολυαντέχεις.
Καριέρα & Οικονομικά: Ίσως να βλέπεις παντού φίλους και αυτό από την μια είναι καλό γιατί θα εμπιστευτείς αλλά το σωστό θα ήταν να έχεις αντιληφθεί πρώτα το ποιόν του άλλου αλλά και τις διαθέσεις του για να προχωρήσεις παραπέρα.
astrology.gr

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: