ΣΙΝΕ

Δευτέρα 7 Απριλίου 2014

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ξύπνησε 14χρονο απο κώμα!

Ο Ντέιβιντ, ένα 14χρονο παιδί από την Πολωνία, οπαδός της Ρεάλ Μαδρίτης και φανατικός θαυμαστής του Κριστιάνο Ρονάλντο, είχε ένα ατύχημα με το ποδήλατό του και έπεσε σε κώμα για…τρεις μήνες!

Οι προσπάθειες των γιατρών να τον ξυπνήσουν δεν είχαν στεφθεί από επιτυχία. Ένα αναπάντεχο γεγονός όμως ήρθε να ξαναδώσει τη χαρά της ζωής στον Ντέιβιντ, σκορπώντας ευτυχία στη οικογένειά του 14χρονου αγοριού. Όσο κι αν ακούγεται παράξενο, το νεαρό αγόρι ξύπνησε ακούγοντας την περιγραφή του τρίτου γκολ που πέτυχε ο Κριστιάνο Ρονάλντο (δείτε το video που ακολουθεί) με τη φανέλα της Πορτογαλίας κόντρα στη Σουηδία, στα μπαράζ για την πρόκριση στο Μουντιάλ της Βραζιλίας.
Ο Ντέιβιντ επανήλθε σε κανονικούς ρυθμούς μετά το «θαύμα» και την περασμένη εβδομάδα βρέθηκε στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» προκειμένου να παρακολουθήσει από κοντά τον αγώνα της Ρεάλ Μαδρίτης με την Ντόρτμουντ για τα προημιτελικά του Champions League. Μετά το τέλος της αναμέτρησης συναντήθηκε με τον Κριστιάνο Ρονάλντο, τον αγκάλιασε και φωτογραφήθηκε μαζί του, εκπληρώνοντας παράλληλα το όνειρό του, περνώντας λίγες στιγμές χαράς με τον άνθρωπο που του έδωσε ξανά ζωή.






Τρελοι

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: