ΣΙΝΕ

Παρασκευή 25 Απριλίου 2014

«Μπρούσκο»: Τα νέα επεισόδια (149 - 150 - 151 - 152 - 153) (VIDEOS)

Ο Ματθαίος θα βρει την Αναστασία στην Κύπρο και θα την πιέσει να χωρίσει τον Αντώνη και...
ΑΝΤ1: Καθημερινά στις 18:50

Δευτέρα 28/4/2014
επεισόδιο 149
Ο Ματθαίος θα βρει την Αναστασία στην Κύπρο και θα την πιέσει να χωρίσει τον Αντώνη και να τα ξαναβρούν και να φύγουν κρυφά από την Κρήτη και να πάνε στην Κύπρο και να είναι πάλι μαζί. Ο Ματθαίος και η Αναστασία δεν είναι όμως μόνοι αλλά έχουν και τον Σήφη να τους παρακολουθεί. 

Ο Αχιλλέας θα κάνει άπειρες προσπάθειες αλλά και θα βρίσκει διάφορους λόγους ώστε να μπορεί να μιλάει μαζί με τη Μελίνα αλλά δεν είναι το μόνο πρόβλημα που αντιμετωπίζει γιατί θα μάθει ακόμα ένα νέο από την Δάφνη ότι η Χέλγκα Λινεμάγιερ είναι ζωντανή και θα είναι αναστατωμένος. 
Η Δάφνη από μεριά της κάνει ότι μπορεί για να τους τα φτιάξει της Μελίνας με τον Αχιλλέα και να είναι ξανά μαζί. Ο Μηνάς θα έχει καινούργια προβλήματα όταν η Βασιλική θα κάνει διάφορες προσπάθειες να μάθει ποιας είναι η κολόνια που μύρισε επάνω του παρόλο που ο Μήνας προσπάθησε να την κρύψει. 

Ο Νεκτάριος μαζί με τη Χριστίνα θα έχουν ένα τρακάρισμα και όταν το μάθει αυτό το γεγονός η Δήμητρα θα είναι έξω φρενών γιατί θα καταλάβει ότι είχαν βγει μαζί για ραντεβού. Ο Πάτροκλος θα πάει να συμπαρασταθεί στην Δήμητρα αλλά η παράξενη συμπεριφορά του θα την προβληματίσει. Ο Μάρκος θα μείνει έκπληκτος όταν η Δάφνη θα του εκμυστηρευτεί όλα όσα ξέρει για τον πατέρα της Αναστασίας και του Σήφη.


Τρίτη 29/4/2014
επεισόδιο 150
Ο Σήφης είναι εξοργισμένος και απαιτεί από την Αναστασία να σηκωθούν και να φύγουν αμέσως για την Κρήτη, ακόμα δεν θα διστάσει σε τίποτα και θα παλέψει μαζί με τον Ματθαίο. Ο Αχιλλέας δεν αντέχει άλλο και θα φύγει να πάει στα Χανιά ώστε να πάει να βρει τη Μελίνα και να της μιλήσει και όπως δείχνουν τα πράγματα θα τα καταφέρει, όλα αυτά τα γεγονότα δείχνουν πως το ζευγάρι είναι ακόμα ερωτευμένο. 
Η Βασιλική είναι τρελαμένη με τον Μηνά και θα βάλει την Εύα να του την πέσει ώστε να καταλάβει τι γίνεται με αυτόν δηλαδή εάν έχει αλλάξει καθόλου. Η Δάφνη θα έχει μια κουβέντα μαζί με τον Αχιλλέα όπου θα της ζητήσει να μιλήσει στην Χέλγκα Λινεμάγιερ για να φέρει πιο κοντά τον Πάτροκλο και τον Νεκτάριο με την κανονική μητέρα τους. 

Από μεριά του ο Διαμαντής κάνει διάφορες κινήσεις ώστε να μάθει εάν είναι ζωντανή η Χέλγκα Λινεμάγιερ. Ο Πάτροκλος θα μιλήσει στη Δήμητρα ώστε να δώσει ακόμα μια ευκαιρία στο Νεκτάριο και να προσπαθήσουν να σώσουν το γάμο τους και από μεριά της η Χριστίνα θα είναι έξω φρενών. 
Η Αλεξία ξαφνικά θα πάει στο Ματθαίο και θα του δηλώσει την παραίτησή της και θα αφήσει άναυδο το Ματθαίο. Η Δάφνη θα πάθει σοκ από την απάντηση που θα πάρει από την Χέλγκα Λινεμάγιερ για τη σχέση που θα θέλει να έχει αυτή με τα βιολογικά της παιδιά.


Τετάρτη 30/4/2014
επεισόδιο 151

Ο Αχιλλέας βρίσκεται στην Κρήτη αλλά προσπαθεί να επεξεργαστεί και την πληροφορία που πήρε από την Δάφνη δηλαδή ότι η Χέλγκα Λινεμάγιερ βρίσκεται στη ζωή.Ο Ματθαίος στο άκουσμα της παραίτησης της Αλεξίας την ρωτάει τι συμβαίνει και εκείνη θα του απαντήσει ότι κάποιος της στέλνει απειλητικά μηνύματα και εκείνος με τη σειρά του θα προσπαθήσει να την ηρεμήσει. 


Ο Αχιλλέας από μεριά του πιέζει όσο μπορεί την Αλεξία ώστε να μιλήσει στη Μελίνα και να της εξηγήσει ότι δεν έχει γίνει τίποτα μεταξύ τους. 
Όταν η Αναστασία και ο Σήφης θα επιστρέψουν στα Χανιά θα είναι προβληματισμένη, και η Αναστασία από μεριά της θα πάρει τη μεγάλη απόφαση να αφήσει όλες τις αναμνήσεις που είχε μαζί με τον Ματθαίο και να δώσει μια ευκαιρία ακόμα στον Αντώνη. 
Η Κωνσταντίνα είναι πλέον προβληματισμένη από το γάμο του θείου Μανώλη και θα πάει να μιλήσει στην Δάφνη και θα περάσει τη νύχτα στο σπίτι της, αλλά αυτό το γεγονός είναι που θα εξοργίσει το Μάρκο. 

Η Βασιλική έχει έτοιμο το σχέδιο της ώστε να μπορέσει να τσεκάρει τον Μηνά εάν της είναι ακόμα πιστός αλλά για να γίνει όλο αυτό χρειάζεται τη βοήθεια της Εύας. Ο Αχιλλέας κάνει ότι μπορεί ώστε να δείξει το ενδιαφέρον του στην Μελίνα και θα πάρει τη μεγάλη απόφαση να πάει στη γιορτή, όπου θα στήσουν οι εργάτες για τον Σήφη χωρίς να φοβάται για τις συνέπειες.


Πέμπτη 1/5/2014
επεισόδιο 152

Ο Αχιλλέας μόλις φτάσει στο γλέντι που έχει ετοιμαστεί για το πρόσωπο του Σήφη όλοι θα παγώσουν μόλις τον δουν,αλλά η αντίδραση που θα έχει ο Σήφης από μεριά του θα τους σοκάρει όλους.
Όλοι θα είναι σοκαρισμένοι στο σπίτι των Ματθαίων όταν ένα περίεργο συμβάν θα γίνει ακριβώς μπροστά στο κήπο τους δηλαδή να βρεθεί ένα πτώμα μιας γυναίκας όπου την γνώριζαν πάρα πολύ καλά. Αυτό το γεγονός θα τους βάλει σε πολλούς μεγάλους μπελάδες.Και εδώ θα μας εκπλήξει η σειρά με τις καινούργιες εξελίξεις της,ποιες θα είναι αυτές!!

Όταν αναγνωριστεί το πτώμα της γυναίκας όπου βρέθηκε στον κήπο του σπιτιού όλοι θα μάθουν ότι αυτή η γυναίκα δεν είναι άλλη από τη από την Αλεξία Αλεξίου την οινολόγο που είχαν.
Η Βασιλική θα ασκεί μια αφόρητη πίεση στην Εύα ώστε να πάει και να την πέσει διακριτικά στον Μηνά,προκειμένου να μάθει αν ο καλός της της είναι ακόμα πιστός αλλά δεν γνωρίζει τις συνέπειες που θα έχει αυτή η πράξη της.
Η Χριστίνα θα πάρει την απόφαση ώστε να μην απομακρυνθεί από το Νεκτάριο αλλά και την οικογένειά του δυστυχώς γι αυτή όμως αυτή η απόφαση θα εξαγριώσει τον Πάτροκλο όπου θα αναλάβει ο ίδιος να χειριστεί το πρόβλημα που θα έχει μαζί της.

Αποφασισμένη δείχνει να είναι και η Ευρυδίκη αφού θέλει να τελειοποιήσει τα σχέδια της αλλά και τις εντολές του Διαμαντή και για να το πετύχει αυτό δεν θα διστάσει να πάει και να βρει και τον Πάτροκλο.Ο Σήφης θα είναι ιδιαίτερα προβληματισμένος όταν θα μάθει ένα νέο από τον Μηνά σχετικά με το μεγάλο χρέος που έχει ο Αντώνης το ποσό και μόνο αναστατώνει τον Σήφη αφού είναι εκατό χιλιάδες ευρώ.
Ο Αχιλλέας δεν δείχνει να το βάζει κάτω και θα πάει να βρει το Διαμαντή και θα τον πιέσει όσο δεν πάει ώστε να μάθει όλη την αλήθεια σχετικά με τη μητέρα του Πάτροκλου αλλά και του Νεκτάριου.

Παρασκευή 2/5/2014
Μπρούσκο επεισόδιο 153

Ο Σήφης είναι εξαγριωμένος και θα πάει να μιλήσει στη Μελίνα σχετικά με τη στάση που κράτησε απέναντι στον Αχιλλέα απεναντίας όμως θα της παραδεχτεί ότι δεν έχει αυτό το δικαίωμα να της ζητά το λόγο για τη στάση της.
Ο Διαμαντής αλλά και ο Αχιλλέας θα έχουν μία μεγάλη κουβέντα για όλα δηλαδή θα συζητήσουν τον πατέρα του για την οικογένειά του αλλά και για τη βιολογική μητέρα του Νεκτάριου.

Ο Διαμαντής θα αποτυπώσει απέναντι στον Αχιλλέα την δικιά του εκδοχή για το πώς είχαν γίνει τα πράγματα εκείνη την εποχή.
Η Δάφνη αποφασίζει να κάνει ένα καινούργιο προξενιό στην Κωνσταντίνα και θα την καλέσει στο σπίτι μέσα στη νύχτα αυτό το γεγονός όμως θα φέρει εκτός ορίων το Μάρκο όπου θα φτάσει τα πράγματα ως εκεί που δεν πάνε δηλαδή να της ζητήσει να χωρίσουν.
Ο Αχιλλέας από τη μεγάλη αγάπη που νιώθει για τη Μελίνα δεν θα διστάσει να της ζητήσει να παντρευτούν γιατί ο έρωτάς τους είναι πάρα πολύ δυνατός.

Η Μελίνα στο άκουσμα αυτής της πρότασης είναι πολύ επιφυλακτική αλλά θα του ζητήσει να κάτσουν και να μιλήσουν για όλα.Τελικά θα φύγουν και θα ταξιδέψουν για την Κύπρο ώστε να πάνε στην αστυνομία και να καταθέσουν όσα ξέρουν για τη δολοφονία της Αλεξίας.
Η εξέλιξη όλης αυτής της υπόθεσης θα φέρει τη Μελίνα μπροστά σε ένα τεράστιο πρόβλημα που ούτε καν το φαντάζεται...




ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

 
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: