ΣΙΝΕ

Κυριακή 6 Απριλίου 2014

Τελικός Κ15: ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός 0-1 (video-photos)

Ενα γκολ ήταν αρκετό για να κρίνει την έκβαση του μεγάλου τελικού του νεοσύστατου Πρωταθλήματος Κ15 μεταξύ του ΠΑΟΚ από την αντίστοιχη του Ολυμπιακού στο...
Αγρίνιο, το Σάββατο 5 Απριλίου. Νικητής αναδείχτηκε ο Ολυμπιακός όταν στο 59' οι "ερυθρόλευκοι" εκτέλεσαν φάουλ. Το εκτέλεσε ο Ξενιτίδης, η μπάλα πέρασε δίπλα από το τείχος για να καταλήξει στα δίχτυα του Σιαμπάνη διαμορφώνοντας 1-0 που έμελλε να είναι και το τελικό σκορ.

Τα πρώτα είκοσι λεπτά ήταν αναγνωριστικά για τους μικρούςτων δύο ομάδων χωρίς να υπάρχει κάποια αξιόλογη φάση μπροστά από τις εστίες των δύο τερματοφυλάκων.
Υφαντίδης και Νούκαρης από την πλευρά του ΠΑΟΚ και Αγγελόπουλος από την πλευρά των ''ερυθρολεύκων" φρόντισαν να κάνουν αισθητή την παρουσία τους για τις ομάδες τους.
Το ισόπαλο 0-0 παρέμενε και με αυτό το αποτέλεσμα, έστειλε ο διαιτητής της αναμέτρησης, Μακρυπόδης τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια.

Η έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, βρήκε τις δύο ομάδες να προσπαθούν να ανοίξουν το σκορ, με τον Ολυμπιακό να το πετυχαίνει χάρη στην ωραία εκτέλεση φάουλ από τον Ξενιτίδηστο 60ο περίπου λεπτό. Στο 64' τα πράγματα για του μικρούς του ΠΑΟΚ, έγιναν χειρότερα καθώς έμειναν με παίκτη λιγότερο λόγω της αποβολής του Ευθυμιάδη για επικίνδυνο παιχνίδι.

Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ, έχασαν από μια σημαντική ευκαιρία προς το τέλος του αγώνα, αλλά το 1-0 υπέρ των "ερυθρολεύκων", έμελλε να είναι το τελικό αποτέλεσμα.

Στο 83ο λεπτό η μπάλα έκανε γκελ μέσα στην περιοχή του ΟΣΦΠβρήκε καθαρότατα το χέρι του αμυντικού του Ολυμπιακού, αλλά ο διαιτητής Μακρυπόδης έδειξε παίζετε και στέρησε από τους "ασπόμαυρους" την ευκαιρία να φέρουν το ματς στα ίσια…

Οι συνθέσεις:
ΠΑΟΚ: (Τασούλης),
Σιαμπάνης, Δημητρίου, Ευθυμιάδης, Παπαθανασίου (80' Αλωπούδης), Αηδονίδης, Μίσκοβιτς, Χατζηδίμπας (70' Μακούσης), Νουκάρης (71' Κοντοθανάσης), Ευθυμίου, Μελετίδης (53' Τσέλα), Υφαντίδης.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: (Θέος), Σκαφίδας, Αμπάρα, Μανωλάκης, Αγιώτης, Παπαδογιωργάκης, Αγγελόπουλος Ι. (50' Νικούλης), Τσιπιρτίμης (72' Λένας), Τουλκερίδης, Γκλεγκλές, Ξενιτίδης, Κωστανάσιος (67' Ασημάκης)
Δείτε τον αγώνα ΕΔΩ

φωτό acadimies.gr

Δ.Ι.


ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Ο τίτλος χάθηκε, το μέλλον τους ανήκει
Διαβάστε την ανακοίνωση του ΠΑΟΚ που ανάρτησε στην επίσημη ιστοσελία της ΠΑΕ, και αφορά στον τελικό της κατηγορίας Κ15 που διεξήχθη στο Αγρίνιο το Σάββατο 05/04:

"Σε αυτή την ηλικία μεγαλύτερη σημασία έχει η εκπαιδευτική διαδικασία παρά οτιδήποτε άλλο. Διότι δίχως γερές βάσεις δεν μπορεί να υπάρχει μέλλον στο ποδόσφαιρο, όπως και στη ζωή μας. Γι αυτό και η ηχητική υπόκρουση από τις εξέδρες του γηπέδου του Παναιτωλικού ήταν τουλάχιστον αποκρουστική.
Οπαδικά συνθήματα χυδαίου περιεχομένου σε έναν παιδικό αγώνα, έστω και τελικό, δεν είναι και το πιο αισιόδοξο μήνυμα για το μέλλον.
Τουλάχιστον εντός αγωνιστικού χώρου, το θέαμα ήταν ενθαρρυντικό.
Ο ΠΑΟΚ και ο Ολυμπιακός διεκδίκησαν τον πρώτο τίτλο της σεζόν, αυτό του πρωταθλητή στη Super League Κ15 προσπαθώντας να παίξουν σωστό ποδόσφαιρο.
Νικητής αναδείχτηκε ο Ολυμπιακός χάρη σε ένα γκολ φάουλ του Ξενιτίδη στο δεύτερο ημίχρονο.
Ο ΠΑΟΚ ήταν η ομάδα που είχε την πρωτοβουλία και τις φάσεις τόσο στο πρώτο όσο και στο δεύτερο ημίχρονο μολονότι αγωνίστηκε στο τελευταίο 25λεπτο με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Ευθυμιάδη με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Οι παίκτες του Αλέξη Τασούλη έκαναν ό,τι κάνουν από την αρχή της σεζόν.  Επαίξαν κοντρολαρισμένο, ποδόσφαιρο πρωτοβουλίας. Δέχτηκαν το γκολ στημένη φάση, αλλά παρά την ψυχρολουσία και το αριθμητικό τους μειονέκτημα πίεσαν στον Ολυμπιακό για την ισοφάριση.
Με πρέσινγκ ψηλά δεν επέτρεψαν στον Ολυμπιακό να κυκλοφορήσει τη μπάλα, τον εξώθησαν σε αρκετά λάθη και πάλεψαν σκληρά για την ανατροπή του σκορ.
Σε ένα από αυτά τα λάθη, στο τελευταίο λεπτό, ο διαιτητής και ο βοηθός του που ήταν στα τρία μέτρα στέρησαν από αυτά τα παιδιά τη δυνατότητα να πάνε το ματς στην παράταση, όταν έδειξε παίζεται σε καθαρό χέρι παίκτη του Ολυμπιακού.
Μια φάση, μια κακή απόφαση, ένα μάθημα για το μέλλον κι ένας τίτλος που χάθηκε. Μικρή σημασία έχουν όλα αυτά μπροστά στη σαφέστατη εξέλιξη του ΠΑΟΚ σε όλα τα Τμήματα Υποδομής και τη συνεχή ανάδειξη ποδοσφαιριστών, οι οποίοι θα αποτελέσουν το αύριο της ομάδας".
acadimies.gr

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: