ΣΙΝΕ

Παρασκευή 4 Απριλίου 2014

Έλληνας ηθοποιός πήρε διαζύγιο μετά από 17 χρόνια γάμου

Συνέντευξη σε εβδομαδιαίο περιοδικό παραχώρησε ο ηθοποιός ...
Μιχάλης Μητρούσης.
Ο Μιχάλης Μητρούσης, ένας ηθοποιός που έχει αφιερώσει την ζωή του στο θέατρο, μη θέλοντας ποτέ να αποσπά πάνω του τα φώτα της δημοσιότητας λόγω της προσωπικής του ζωής, κράτησε μακριά από αυτά το διαζύγιό του με την επίσης ηθοποιό Ρουμπίνη Βασιλακοπούλου, έπειτα από 17 χρόνια γάμου.

Όλα σου τα χρόνια είσαι χαμηλών τόνων. Το 2005 πέρασες αθόρυβα αυτή την περιπέτεια ζωής. Ένα διαζύγιο εντελώς αθόρυβο. Ναι, είσαι στάση ζωής. Με την Ρουμπίνη, η οποία είναι εξαιρετική ηθοποιός, ήμασταν 17 χρόνια μαζί. Τελείωσε. Τώρα είμαστε φίλοι. Δεν το ήξερε κανείς, δεν θέλαμε. Αυτό που κάνουνε διάφοροι. Δηλαδή, χωρίζεις από μια σχέση και αμέσως να ανακοινώσεις: «Χώρισα, το παιδί ποιος θα το πάρει κλπ.» Δεν μ’ αρέσουν αυτά τα πράγματα. Τι τον ενδιαφέρει τον άλλον τώρα αν εγώ χώρισα με τη γυναίκα μου; Εμένα θα με κρίνει σαν ηθοποιό. Όταν μπαίνει μέσα η προσωπική ζωή των ανθρώπων, δεν είναι καλό.

Δηλαδή, αν θέλει ο Μιχάλης Μητρούσης να διαφυλάξει την προσωπική του ζωή, μπορεί…: Βεβαίως, άμα το θέλει, ναι. Άμα δεν θέλει και θέλει να διατηρεί, ας πούμε, αυτό το ματαιόδοξο, γιατί περί ματαιοδοξίας πρόκειται, δεν το κρατάει για εκείνον. Όλοι αυτοί ματαιόδοξοι άνθρωποι είναι. Εγωκεντρικοί και ματαιόδοξοι. Δεν υπάρχει ηθοποιός μη εγωκεντρικός. Όλοι είμαστε. Και βάζω και τον εαυτό μου μέσα. Το να είσαι όμως ματαιόδοξος έχει μεγάλη διαφορά.

fimes.gr

ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: