ΣΙΝΕ

Δευτέρα 14 Απριλίου 2014

Αλιάκμων Αιανής – Εθνικός Βατερού 2-0

Β’ ΕΠΣΚ Πρωταθλητής ο Αλιάκμων … στις φλόγες η Αιανή (φωτο - βίντεο - δηλώσεις προπονητών)
Στη μεγάλη κατηγορία της ΕΠΣ Κοζάνης επέστρεψε ο Αλιάκμων Αιανής μετά τη σημερινή νίκη του στο παιχνίδι- τελικό κόντρα στον Εθνικό Βατερού, που έγινε...

σήμερα το απόγευμα παρουσία περισσότερων από 1.000 φιλάθλων στην Αιανή.
Το παιχνίδι ήταν μέτριο ποιοτικά, με δυνατές μονομαχίες κι αρκετά αγχωμένες και τις δυο ομάδες.

Το Βατερό μπήκε καλύτερα αφού ζητούσε μόνο το τρίποντο από την αναμέτρηση.
Οι γηπεδούχοι στην αρχή ήταν επιφυλακτικοί, αλλά με την πάροδο του χρόνου ανέβασαν την απόδοσή τους κι έφτασαν δίκαια στη νίκη.
Η γηπεδούχος ομάδα του Τάκη Καραθανάση εκμεταλλεύτηκε τη μεγάλη χαμένη ευκαιρία του Βατερού στο 41’ με τον Σοφόγλου και στο αμέσως επόμενο λεπτό με σουτ «κεραυνό» του Σάκη Κουτσουγεωργόπουλου άνοιξε το σκορ, 1-0.
Ο Αλιάκμων ζευγάρωσε τα τέρματα του στο 50΄με «βολίδα» του Αντώνη Γκόντουρα «σφραγίζοντας» ουσιαστικά τη νίκη για την ομάδα του.
Μέχρι το τέλος του παιχνιδιού οι φιλοξενούμενοι του Μιχάλη Σαμαρά πίεσαν να σημειώσουν κάποιο τέρμα και να αλλάξουν τη ροή του αγώνα, χωρίς όμως να τα καταφέρουν.
Η Αιανή να τονίσουμε σε αυτό το σημείο πως «βολευόταν» και με την ισοπαλία. Κύριο χαρακτηριστικό της αναμέτρησης η μεγάλη προσέλευση των φιλάθλων και των δύο ομάδων, αλλά και η κόσμια συμπεριφορά τους σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Διαιτητές του ματς ήταν οι κ.κ. Τσιγγένης, Ιωαννίδης και Κωνσταντινίδης.

Αλιάκμων Αιανής (Τάκης Καραθανάσης): Τζέλλος, Κύρινας, Μαρούδης, Σταθόπουλος, Αραγιάς, Γκουντουρας, (82΄Βαβλιάρας), Πουταχίδης, Καραγιώργος, Κουτσογεωργόπουλος, (72΄Σκουτέλας), Μπούλης, Νικολάου (46΄Καραγιάννης)

Εθνικός Βατερού (Μιχάλης Σαμαράς): Μαγούλας, Μπόντζας, Κιουλτζής Γιώργος, Λαζαρίδης, (55΄Γκατής), Καλλιανίδης, Κιουλτζής Γιάννης, Τοπαλίδης, Σαριμπαλας, Σοφόγλου, Λεωνιδάκης, (64 Ελευθεριάδης), Κουμπούρας, (77΄Νικολάου).

φωτορεπορτάζ

ΚΑΡΕ - ΚΑΡΕ το παιχνίδι

Δηλώσεις των προπονητών της Αιανής και του Βατερού μετά το τέλος του παιχνιδιού


Ματιές στα σπορ με ΘΑΡΡΟΣ

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: