ΣΙΝΕ

Παρασκευή 25 Απριλίου 2014

Ζώδια: Προβλέψεις για Ζώδια σήμερα Παρασκευή 25/4

Διάβασε τι λέει η Μπέλλα Κυδωνάκη για το ζώδιό σου σήμερα.
Ο Ανώτερος άνθρωπος έχει απαιτήσεις από τον εαυτό του. Ο κατώτερος έχει απαιτήσεις από τους άλλους.
Γενικά: Μπορεί να περνάς την φάση της απόσυρσης και ο λόγος είναι ότι κάπου έχεις μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και προτιμάς να αφεθείς και να έρθουν τα πράγματα από μόνα τους.
Έρωτας: Η σκέψη ενός Ζυγού μπορεί να σε ενοχλεί και ο λόγος είναι ότι δεν έχεις βρει ακόμα την μέση οδό. Αυτό θα σε απομονώσει κάπως κι ίσως νιώσεις ότι θα χρειαστεί να παραδοθείς και να παραδεχτείς κάποια λάθη. Το μόνο σίγουρο είναι ότι πρέπει να βρεις δύναμη για να ξεκολλήσεις από κάποιες σκέψεις που δεν είναι θετικές για σένα. Ο Σκορπιός θα είναι κοντά σου αλλά να λέτε αλήθειες μεταξύ σας.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχεις κάποιες νέες ευκαιρίες οι οποίες δεν είναι και πολύ εύκολες γιατί θα χρειαστεί από την πλευρά σου να υπάρχει υπομονή και σταθερότητα στις αποφάσεις σου. Η προσωπική σου άποψη μπορεί αυτή την στιγμή να μην μετράει τόσο στο όλο σύστημα και να σε ενοχλεί αρκετά. Καλό είναι να επιμείνεις και θα έχεις το αποτέλεσμα που θέλεις. 
Γενικά: Είσαι σε μια φάση που μπορεί να επηρεάζεσαι συναισθηματικά από καταστάσεις που ίσως ακόμα να πονάνε. Όμως επειδή έχεις περιθώρια να κάνεις κάτι διαφορετικό και να βιώσεις κάτι καλύτερο, μην αφήνεις την ευαισθησία σου να σε καπελώνει. Η διάθεσή σου να σταθείς σε φίλους που έχουν κάποια θέματα θα σου κάνει καλό γιατί θα εκτονώσεις την ενέργειά σου.
Έρωτας: Η καλή αντιμετώπιση από έναν Ιχθύ θα σε βοηθήσει να επαναφέρετε την σχέση σας σε καλύτερη μοίρα. Αλλά χρειάζεται και από την πλευρά σου να γίνεις περισσότερο ευγνώμων σε οτιδήποτε σου συμβαίνει. Η επαφή με Σκορπιό θα γίνει πιο εύκολη γιατί θα υπάρχει μια γλυκιά ατμόσφαιρα ανάμεσά σας.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχεις με το μέρος σου πολλά άτομα τα οποία είναι έτοιμα να σε εξυπηρετήσουν και το μυστικό είσαι εσύ που έχεις αλλάξεις κάπως στάση και φέρεσαι πιο ανοικτά και με πνεύμα συνεργασίας και κατανόησης. Χρήματα, μια καλή δουλειά ή κάτι από ένα ακίνητο που περιμένεις θα σε ανακουφίσουν. 
Γενικά: Έχεις ένα τεράστιο μπέρδεμα το οποίο δεν σε βοηθάει να ξεκαθαρίσεις τι ακριβώς ζητάς και προς τα πού να πας, ακόμα και σε θέματα σπουδών. Είναι δύσκολο γιατί θέλεις να κάνεις πολλά πράγματα. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να κοιτάξεις βαθιά μέσα σου, χωρίς να επηρεαστείς από αυτά που περιμένουν οι άλλοι από εσένα σε όλους τους τομείς.
Έρωτας: Η προσωπική σου συμπεριφορά ίσως να είναι κάπως διφορούμενη κι επειδή δεν είσαι σε φάση να αρνηθείς στο πρόσωπο που είσαι μαζί του λες «ναι». Από πίσω του όμως μπορεί και να το προδίδεις. Όχι ότι πηγαίνεις απαραίτητα με ένα άλλο άτομο αλλά δεν εγκρίνεις τις απαιτήσεις του και να το σχολιάζεις με τους κολλητούς σου. Ο Παρθένος, Τοξότης και Ιχθύς θα είναι τα άτομα που δεν θα έχετε την πιο ξεκάθαρη σχέση.
Καριέρα & Οικονομικά: Χρειάζεται προσοχή σε οτιδήποτε κάνεις ή λες γιατί μπορεί να γίνουν λάθη από αφηρημάδα ή χαλαρότητα. Μπορεί να δουλεύεις πάνω σε πράγματα ρουτίνας αλλά τελικά ακόμα και εκεί γίνονται απρόβλεπτα λάθη. Θα πάρεις κάποια χρήματα αλλά πρέπει να ξέρεις πως θα τα χαλάσεις. 
Γενικά: Η συμπεριφορά σου θα είναι πολύ θετική και θα σε βοηθήσει να αναβαθμίσεις κάποιες σχέσεις που τις προηγούμενες ημέρες είχες κάποιες κόντρες μαζί τους. Το καλό είναι να ξεκαθαρίσεις τι ακριβώς θέλεις και με ποιο τρόπο θα βελτιώσεις τη ζωή σου. Το εξωτερικό θα σου κάνει ένα μικρό κλικ και πιθανόν να θέλεις να πας. Αν το οργανώσεις από τώρα πιθανόν να σου βγει πιο εύκολα.
Έρωτας: Η προσωπική σου σχέση χρειάζεται βελτίωση γιατί έχεις δημιουργήσει αρκετές πιέσεις τον τελευταίο καιρό. Υπήρχε ένας εκνευρισμός από την πλευρά σου και πιθανόν να μην έκανες σωστές κινήσεις. Τώρα που θα βγει γλυκύτητα από την πλευρά σου θα έχεις καλύτερη επαφή με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Η γνωριμία με τον Κριό μπορεί τουλάχιστον για σήμερα να σου δώσει μια άνεση στην επικοινωνία.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχεις κάποιες αλλαγές και αυτό σίγουρα σε πιέζει γιατί το περιβάλλον γύρω σου θα σε εμποδίσει να κάνεις αυτό που ακριβώς ξέρεις ή θέλεις εσύ. Για αυτό καλό είναι να αναλύσεις με τον δικό σου τρόπο πως θα σταθείς απέναντι στις δυσκολίες γιατί μερικές φορές είναι σαν να πηγαίνεις ξυπόλητος/τη στα αγκάθια. 
Γενικά: Έχεις αφεθεί σε χέρια τρίτων και δεν κάνεις πολλά πράγματα για να βελτιώσεις την υπάρχουσα κατάσταση. Είναι κατά κάποιο τρόπο η εποχή της σποράς και θα βρεθούν άτομα που θα σε υποστηρίξουν ή θα σταθούν δίπλα σου επειδή σε πιστεύουν πολύ, φρόντισε όμως να μην αδρανήσεις και μόνο δέχεσαι αντί να πράττεις κι εσύ.
Έρωτας: Η πολύπλοκη συμπεριφορά ενός Ιχθύ χρειάζεται μέτρο και όριο. Αν το βάλεις θα δεις ότι η σχέση σας θα ρέει καλύτερα. Ο Ταύρος έχει χαλαρώσει κάπως και κυρίως δεν είναι και τόσο αρνητικός/κη σε κοινά σχέδια που έχετε. Καλό είναι να μην είσαι απόλυτος/η και να ρίχνεις και λίγο νερό στο κρασί σου.
Καριέρα & Οικονομικά: Γενικά υπάρχει μια διάθεση για αναβολή και ίσως να μην κάνεις τις κινήσεις που χρειάζεται για να κερδίσεις χρήματα. Οι υποχρεώσεις που έχεις θα καλυφθούν με κάποιο τρόπο γιατί θα σου ανοιχτούν κάποιες πόρτες και θα πάρεις χρήματα. Για αυτό καλό θα είναι να μην υπάρχει απολυτότητα από την πλευρά σου. 
Γενικά: Προσπαθείς να κάνεις κινήσεις που να είναι συμβατές με τους γύρω σου. Για αυτό θα επιδιώξεις να κάνεις συμβιβασμούς τους οποίους άλλες φορές δεν υπήρχε περίπτωση να έκανες. Χρειάζεται όμως προσοχή για να μην δεις κάποια πρόσωπα με διαφορετική όψη γιατί μπορεί να εξαπατηθείς.
Έρωτας: Έχεις μια γενική εύνοια την οποία βλέπεις καθημερινά, κυρίως επειδή είναι πιο εύκολο να γνωρίσεις άτομα που σου αρέσουν πολύ περισσότερο από άλλες φορές.
Καριέρα & Οικονομικά: Παραμένεις σταθερή αξία κι αυτό βοηθάει στο να έλκεις κοντά σου άτομα πολύ ξεχωριστά και με ιδιαίτερα ταλέντα. Πάντως είναι μια καλή περίοδος για να κάνεις κάποιες κινήσεις βελτιωτικές και να έχεις αποτέλεσμα. Η διορατικότητα θα σε βοηθήσει να κάνεις σωστές επιλογές στα άτομα που είναι γύρω σου. 
Γενικά: Έχεις μια δική σου προσωπική άποψη η οποία σε βοηθάει να ξέρεις τι σου γίνεται. Το πιο δύσκολο αυτή την στιγμή είναι ότι μπορεί να νιώσεις ότι δεν έχεις μεγάλες δυνάμεις και ίσως μια βαρεμάρα να σε κατακλύσει. Η καθημερινότητά σου θα είναι πιο χαλαρή και ίσως χαοτική. Για αυτό βάλε τουλάχιστον προτεραιότητες για να μην χάσεις τα αυγά και τα πασχάλια.
Έρωτας: Έχεις κάποιες σκέψεις βαθιά μέσα σου που δεν θέλεις να τις μοιραστείς γιατί νιώθεις κάπως σαν να σε τραβάνε από εδώ και από εκεί καταστάσεις που δεν είναι εύκολο να τις ελέγξεις. Μείνε για λίγο με τον εαυτό σου και κοίταξε βαθιά μέσα σου. Δεν είναι εύκολο να διαχειριστείς την σχέση με Ταύρο ή Ιχθύ και προτιμάς να μην κάνεις κάτι, παρά να αντιδράσεις.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχουν διάφορα και θετικά και αρνητικά δεδομένα που πρέπει να βάλεις σε τάξη και μια ισορροπία για να μπορέσεις να βρεις τον εαυτό σου. Πάντως είναι μια περίοδος που κατά κάποιο τρόπο κρίνεται τι έχεις φυτέψει και τι θα θερίσεις. Πρόσεχε τις μεγάλες και πομπώδεις υποσχέσεις. 
Γενικά: Έχεις μια καλή ευκαιρία να ανταποδώσεις το καλό που σου έχει δοθεί αλλά και με τον δικό σου τρόπο να δοξάσεις και να ευγνωμονήσεις ό, τι έχεις πάρει μέχρι τώρα. Ο λόγος είναι ότι μερικές φορές βλέπεις μόνο την φάκα κι αυτό σε βασανίζει. Το ρίσκο μπορεί να είναι απαραίτητο αυτή την περίοδο.
Έρωτας: Η σταθερότητα είναι κάτι που αναζητάς μέσα στην σχέση σου. Ίσως τώρα να έχεις μια δόση υπερβολής κυρίως αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο. Φρόντισε να υπάρχει ευλυγισία στην επαφή σου γιατί γίνεται πολύ κουραστική και βαρετή και για τις δυο πλευρές. Ο Ταύρος σου προσφέρει αυτό που θέλεις αλλά πρέπει να υπάρχει περισσότερο συναίσθημα μεταξύ σας.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχεις κάποιες σημαντικές ευκαιρίες οι οποίες θα σε βγάλουν από ένα μικρό αδιέξοδο. Κυρίως αν έχεις γεννηθεί στις αρχές του δευτέρου δεκαήμερου θα διαπιστώσεις ότι όλα θα ρέουν πιο εύκολα και με μεγαλύτερη προσωπική σου επίγνωση αυτού που χρειάζεται να κάνεις. 
Γενικά: Εάν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο μπορεί να νιώθεις ότι ό, τι και αν κάνεις πέφτει στο κενό γιατί δεν έχεις διάθεση για πολλά πολλά. Δεν σημαίνει ότι είσαι εκτός παιχνιδιού αλλά μπορεί να επιζητάς το σπίτι και την χαλάρωση ή ακόμα και την μοναχικότητα.
Έρωτας: Η σχέση σου μπορεί να μην σε αφήνει σε ησυχία αλλά εσύ ίσως να έχεις το μυαλό σου αλλού ή ακόμα και πουθενά. Το φυσικό είναι να αφοσιωθείς. Αν περνάς μια απογοήτευση από έναν Ταύρο πιθανόν να αλλάξουν τα πράγματα.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχεις κατά κάποιο τρόπο δείξει μια αδράνεια η οποία δεν σε βοηθάει να προχωρήσεις σε πολλούς στόχους. Το πιο βασικό τώρα είναι να διατηρήσεις και να δουλέψεις σκληρά για αυτά που έχεις. 
Γενικά: Υπάρχει μια ανοχή από την πλευρά σου κι αυτό βοηθάει να ξεπεράσεις κάποιες σκληρές καταστάσεις γιατί σαν άνθρωπος μπορεί να μην αντέχεις να αντιμετωπίσεις κάποιες μεγάλες αλλαγές χωρίς να προσθέσεις ένα είδος γλυκύτητας στον εαυτό σου.
Έρωτας: Καλύτερα να είσαι περισσότερο της προσφοράς και της χαλαρότητας, παρά στην τσίτα και τα νεύρα που δεν βοηθάνε καθόλου. Δώσε χώρο και στον άλλον να βρει τον εαυτό του και να κάνει μαζί σου τις αλλαγές. Ο Ιχθύς πιθανόν να είναι πολύ κοντά σου.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχεις κάποιες ευκαιρίες να ξεφύγεις από την πίεση και τις εντάσεις που μπορεί να υπάρχουν, κυρίως σε ένα καινούργιο project που πιθανόν να χρειάζεται να ξεκινήσεις και αυτό να σε αγχώνει υπερβολικά γιατί δεν ταιριάζεις με κάποια άτομα που έχετε να κάνετε κάτι από κοινού. 
Γενικά: Χρειάζεται να αλλάξεις αυτή την διαφορετικότητα που έχεις και ο λόγος είναι ότι θα πρέπει να χαλαρώσεις και να δεις την ζωή και με ένα συναισθηματικό μάτι ή να αντιληφθείς με το δικό σου τρόπο τις ανάγκες των γύρω σου.
Έρωτας: Ένας Καρκίνος νιώθει ότι μπορεί να μην τον καταλαβαίνεις για αυτά που κάνει και κυρίως για κάποιες γκρίνιες, απαιτήσεις και μουρμούρες που μπορεί να έχει κι εσύ να τις θεωρείς υπερβολικές. Καλό είναι να αρχίσεις να δέχεσαι όλες τις συμπεριφορές των ατόμων γιατί με αυτόν τον τρόπο θα έχεις μεγαλύτερες προσβάσεις για νέες γνωριμίες. Η επαφή με έναν Ταύρο μπορεί να γίνει πιο εύκολη.
Καριέρα & Οικονομικά: Η συμπεριφορά ενός συνεργάτη μπορεί να σε κάνει μερικές φορές να χαλαρώνεις και αυτό από την μια πλευρά σου κάνει καλό αλλά από την άλλη σε κάνει και νιώθεις ότι κάτι πάει στραβά και δεν μπορείς να τον καταλάβεις. Κάποια χρήματα μπορεί να έρθουν πιο εύκολα από ό, τι περίμενες. 
Γενικά: Είσαι πολύ κοντά στον εαυτό σου και με αυτόν τον τρόπο θα βελτιώσεις την προσωπική σου πεποίθηση. Επίσης θα θέλεις να μην προσποιείσαι σε κανέναν. Η ευαισθησία και το ανθρωπισμός θα είναι έντονα συναισθήματα που θα σε καθορίσουν για λίγο.
Έρωτας: Έχεις αφεθεί κάπως και πιστεύεις ότι όλα θα γίνουν με τον δικό σου τρόπο γιατί με την δική σου ανεξαρτησία πιθανόν να τα πάς καλύτερα μέσα στην σχέση σου. Ίσως από την άλλη να δείξεις αδιαφορία και αυτό να μην βοηθήσει. Βάλε το μέτρο που χρειάζεται γιατί σίγουρα θα υπάρχουν εντάσεις και προβλήματα. Δίδυμος και Ζυγός μπορεί να είναι κοντά σου με τον τρόπο που θέλεις.
Καριέρα & Οικονομικά: Θα χρειαστούν κάποιες ιδιαίτερες προσπάθειες για να κάνεις τα δικά σου βήματα. Το καλό είναι ότι έχεις εύνοια και κυρίως αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες, αυτό θα σε βοηθήσει να συγκροτηθείς περισσότερο και με ένα τρόπο που θα σε εξασφαλίσει.
astrology.gr

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: