ΣΙΝΕ

Τρίτη 8 Απριλίου 2014

«Μην αρχίζεις τη μουρμούρα»: Τα νέα επεισόδια (41 - 42 - 43 - 44 - 45) VIDEOS

Ένας νεαρός που κάνει μια έρευνα για τα ζευγάρια αναστατώνει την Βάσω και τον Χάρη...

Alpha: Κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 21:00
Δευτέρα 7 /4
Επεισόδιο: 41

Μουρμουρα S2EP41 από giwrgos-beis

Guest: Δημήτρης Κουρούμπαλης (ερευνητής)
Ένας νεαρός που κάνει μια έρευνα για τα ζευγάρια αναστατώνει την Βάσω και τον Χάρη. Όχι μόνο φλερτάρει την Βάσω και προκαλεί την ζήλια του Χάρη, αλλά προβλέπει και τα χειρότερα για την σχέση τους.
Η Μαρίνα ψάχνει απεγνωσμένα για δουλειά, για να γεμίσει τις ώρες της. Καταλήγει να κάνει τηλεφωνικές πωλήσεις, αλλά ο μόνος αγοραστής που καταφέρνει να πείσει, είναι ο εαυτός της! Τι θα γίνει άραγε, όταν αποφασίσει να γίνει μεσίτρια;
Ένας γείτονας που είχε χρόνια στο εξωτερικό βλέποντας τον Μηνά τον περνάει για πατέρα της Βούλας. Εκείνη κολακεύεται, αλλά ο Μηνάς ενοχλείται και θέλει να κάνει τα πάντα για να δείξει νεότερος.

Τρίτη 8/4
Επεισόδιο: 42




Η Βάσω κι ο Χάρης βάζουν ένα στοίχημα. Αν χάσει η Βάσω θα κάνει τις δουλειές του σπιτιού, αν χάσει ο Χάρης θα πάει να δουλέψει με τον μπαμπά της. Η Βάσω χάνει το στοίχημα, αλλά η πληρωμή της πέφτει βαριά. 

Έτσι, ετοιμάζει την εκδίκησή της.
Η Μαρίνα ανακαλύπτει πως της έχουν δώσει ένα πλαστό χαρτονόμισμα των 50€ και ο Ηλίας τσαντισμένος που δεν μπορεί να το ανταλλάξει στην τράπεζα, προσπαθεί να το δώσει κάπου αλλού για να το ξεφορτωθεί. Οι προσπάθειές του όμως, θα του γυρίσουν μπούμερανγκ.

Ο Μηνάς ψάχνοντας ένα παλιό κειμήλιο που θέλει να χαρίσει στον φίλο του τον Νικόλα, ανακαλύπτει στην αποθήκη έναν πίνακα που μοιάζει με αυθεντικό έργο του Θεόφιλου. Η Βούλα από 'κει που ήθελε να ξεφορτωθεί την «παλιατζούρα» που πήγε και της κουβάλησε, γίνεται λάτρης του έργου τέχνης και αναλαμβάνει την έρευνα για να δουν πως μπορούν να εκμεταλλευτούν το απρόσμενο δώρο.

Επεισόδιο: 43


Επεισόδιο: 44


 ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΕΔΩ

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr