ΣΙΝΕ

Σάββατο 12 Απριλίου 2014

Κράζουν την Beyonce: Πόσταρε φωτογραφία της με... [εικόνες]

To «thigh gap», ή στα ελληνικά το «κενό ανάμεσα στα ...
μπούτια» είναι μια τρέλα που εξαπλώθηκε ανάμεσα στις νεαρές κοπέλες, κυρίως το περασμένο καλοκαίρι....

Χιλιάδες νέα κορίτσια, αφού υποβάλλονταν επί μήνες σε διατροφή και εξαντλητική γυμναστική και κατόρθωναν να πετύχουν το... κενό, στη συνέχεια το φωτογράφιζαν και ανέβαζαν τις φωτογραφίες στο Instagram. Κάτι ανάλογο έκανε τώρα και η Beyonce, η οποία, όμως, δεν πρέπει να ίδρωσε και πολύ στο γυμναστήριο.


H Beyonce, αυτή την περίοδο βρίσκεται οικογενειακώς στον Αγιο Δομίνικο, όπου παρέα με τον άνδρα της και την κόρη της απολαμβάνουν τον ήλιο και τη θάλασσα. Μεταξύ άλλων, παίζει και γκολφ. Μια, λοιπόν, φωτογραφία, από την ώρα του παιχνιδιού θέλησε να την μοιραστεί με τους φίλους της στο Instagram.

Οπως σχολιάζουν, όμως, κάποιοι στο Twitter δεν πρέπει να ήταν μια πολύ αυθόρμητη κίνηση. Αντιθέτως, πρέπει να ήταν καλά μελετημένη και... επεξεργασμένη. Η Beyonce στην εν λόγω φωτογραφία φορά ένα ρετρό άσπρο-κόκκινο μπικίνι, αλλά αυτό που τραβά την προσοχή είναι το... κενό ανάμεσα στα μπούτια.

Καθότι πληθωρική γυναίκα η Beyonce, με πλούσιες καμπύλες, το να εμφανίζεται ξαφνικά με τόσο αδύνατα πόδια και με το περίφημο κενό δημιουργεί αμφιβολίες γαι την αυθεντικότητα της φωτογραφίας ακόμη και στους πιο καλόπιστους.

Ετσι, τα αρνητικά σχόλια δεν άρχισαν να έρθουν με άλλους να σχολιάζουν «Beyonce αυτό που αγαπάμε σε εσένα είναι οι καμπύλες σου, δεν έχεις καμία ανάγκη το photoshop» και άλλους λίγο πιο καυστικούς να την συμβουλεύουν: «Τόσα λεφτά έχεις, δεν διάλεγες έναν καλύτερο επαγγελματία του photoshop;».

Και ένα άσχετο σχόλιο: Είναι αδύνατο για οποιονδήποτε να παίζει γκολφ χωρίς παπούτσια. Δεν υπάρχει η παραμικρή δυνατότητα για έναν παίκτη να στείλει το μπαλάκι, έστω και ένα μέτρο, ξυπόλητος. Ούτε όταν βρίσκεται στο green -όπως φαίνεται η Μπιγιονσέ- μπορείς να κάνεις πατ, χωρίς παπούτσια. Αρα η Μπιγιονσέ δεν έχει ιδέα ούτε από γκολφ!
iefimerida.gr

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: