ΣΙΝΕ

Τετάρτη 2 Απριλίου 2014

Σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών για πολίτες στο Αμφιθέατρο του Γενικού Νοσοκομείου Καβάλας

Πιστοποιημένο  από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Αναζωογόνησης (ERC
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ :  26  ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2014
Το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Αναζωογόνησης θέλοντας να προστατεύσει το...
υπέρτατο αγαθό που ονομάζεται ζωή προσπαθεί μέσα από το σεμινάριο CPR/AED, που απευθύνεται σε όλους (Πυροσβέστες, Αστυνομικούς, Εκπαιδευτικούς, Πολίτες και άλλες πληθυσμιακές ομάδες), να διασφαλίσει πως όταν ένας συνάνθρωπός μας κινδυνεύει να μπορείτε άφοβα να του παρέχετε τις πρώτες βοήθειες.
Να θυμάστε πάντα ότι η ασθένεια ή το ατύχημα μπορεί να συμβεί οπουδήποτε και σε οποιονδήποτε. Τότε ακριβώς είναι εκεί που θα χρειαστεί να επέμβουμε, με την γνώση την οποία λάβαμε και τους χειρισμούς του οποίους μάθαμε, ώστε  να μπορούμε να δώσουμε ποιοτική φροντίδα στο θύμα.
Το Σεμινάριο είναι διάρκειας περίπου πέντε (5) ωρών και περιλαμβάνει διαλέξεις, επιδείξεις δεξιοτήτων, πρακτική εξάσκηση στην ΚΑΡΠΑ, τον  Αυτόματο Εξωτερικό Απινιδωτή και τη θέση ανάνηψης (δηλαδή η θέση που βάζουμε το θύμα που είναι αναίσθητο αλλά αναπνέει φυσιολογικά), σε ολιγομελείς ομάδες και συζήτηση.
Το κόστος ανά συμμετέχοντα είναι 15 ευρώ  για τους επαγγελματίες υγείας και 18,45 ευρώ για τους πολίτες. Το Σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στο Αμφιθέατρο του Γενικού  Νοσοκομείου Καβάλας.
Οι Εκπαιδευτές του Σεμιναρίου είναι εθελοντές και πιστοποιημένοι από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Αναζωογόνησης (ERC).
Με τη λήξη του σεμιναρίου θα δοθεί στους επιτυχόντες πιστοποιητικό (αναγνωρισμένο παγκοσμίως) από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Αναζωογόνησης (ERC).
Όποιος επιθυμεί να συμμετάσχει μπορεί να επικοινωνήσει με την κ. Εμμανουηλίδου Δέσποινα, Διευθύντρια του σεμιναρίου, στο τηλέφωνο 6941403204.

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: