ΣΙΝΕ

Πέμπτη 24 Απριλίου 2014

Ο ταξιτζής που έγινε... διάσημος για το διάλογο με τον Γ.Παπανδρέου!!!

"Εσείς κάνατε διακοπές, αλλά εμείς δεν φάγαμε αρνί φέτος" ήταν η χαρακτηριστική ατάκα του Αργύρη Αντωνιάδη στον Γιώργο Παπανδρέου. 
Ο κρητικός ταξιτζής μίλησε στην...
εκπομπή "ΣΚΑΪ" του Νίκου Ευαγγελάτου για τη σύντομη συνομιλία που είχε με τον πρώην πρωθυπουργό στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου.

"Κατ' αρχήν θα ήθελα να ξεκαθαρίσω ότι δεν... πλακωθήκαμε. 
Ήταν ένα πολύ ευγενικός διάλογος και έδειχνε ότι είχε τη διάθεση να μιλήσει", είπε αρχικά.

Και πρόσθεσε: "¨Όταν μου είπε να βρω την αιτία που δεν έφαγα αρνί, προφανώς εννοούσε ότι συμβαίνουν και άλλα πολιτικά θέματα... Ο ελληνικός λαός είναι περήφανος και αντέχει τα πάντα".


Βρες την αιτία που δεν έφαγες αρνί!

Σύμφωνα με το cretalive.gr, ο πρώην πρωθυπουργός με τη σύζυγό του, Άντα, έφτασαν λίγο πριν από τις 5 μ.μ. την Τρίτη στο αεροδρόμιο με προορισμό την Αθήνα, έχοντας ολοκληρώσει τις πασχαλινές τους διακοπές.

Ήταν σε διαφορετικά αυτοκίνητα και με συνοδεία αστυνομικών, αλλά κάποιοι βρήκαν την ευκαιρία να τον πλησιάσουν, ειδικά οδηγοί ταξί που ήταν στην περιοχή.

Μάλιστα ορισμένοι έφτασαν πολύ κοντά κι ένας οδηγός ταξί πλησίασε και του είπε: "Κύριε Γιώργο Εσείς τις διακοπές σας τις κάνατε .Εγώ όμως και όλοι αυτοί γύρω φέτος δε φάγαμε αρνάκι!".

"Να ψάξεις να βρεις την αιτία γιατι δεν έφαγες αρνάκι", του απάντησε ευγενικά ο κ.Παπανδρέου.

Τότε οξύνθηκαν τα πνεύματα και παρενέβη ο αερολιμενάρχης κ. Πλιάκας και με χιούμορ είπε στον ταξιτζή: "Αργύρη θύμισε μου του χρόνου να σου κανω δώρο ενα αρνί".


 
Newsit.gr
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ
 
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: