ΣΙΝΕ

Τρίτη 29 Απριλίου 2014

ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ: ΗΜΕΡΑ ΜΝΗΜΗΣ, ΤΙΜΗΣ & ΑΓΩΝΑ

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Νομού Γρεβενών απευθύνει αγωνιστικό προσκλητήριο στους εργαζομένους, στους νέους και νέες, στους άνεργους και συνταξιούχους, καλώντας τους να συμμετάσχουν στην Πρωτομαγιάτικη Απεργιακή Συγκέντρωση, που θα γίνει στην...
πλατεία Λαχαναγοράς στις 10:00 π.μ.
Την ιστορική αυτή μέρα ενώνουμε τη φωνή μας με τους εργαζόμενους σε όλο τον κόσμο, που παλεύουν ενάντια στη φτώχεια και την εξαθλίωση, στις αδικίες, στις κοινωνικές διακρίσεις, στην ξενοφοβία, στο ρατσισμό.
Τώρα, που σχεδόν ολόκληρη η ελληνική κοινωνία έχει δεχτεί ανελέητη επίθεση στα εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα από τις αδιέξοδες και καταστροφικές κυβερνητικές και τροϊκανές πολιτικές, ΤΩΡΑ πρέπει ΟΛΟΙ μαζί να ενώσουμε τις δυνάμεις μας, ώστε να ανατρέψουμε τις μνημονιακές πολιτικές, που κατέστρεψαν ό,τι με κόπο αποκτήσαμε τα τελευταία εκατό χρόνια.
ΟΛΟΙ μαζί οφείλουμε να δώσουμε το παρόν στην απεργιακή συγκέντρωση την Πέμπτη 1η ΜΑΗ, τιμώντας τους πρωτοπόρους αγωνιστές του εργατικού κινήματος, όλους εκείνους που θυσιάστηκαν διαχρονικά για τα μεγάλα και ιερά δικαιώματα της τάξης μας, όλους εκείνους που υπερασπίστηκαν με την ίδια τους τη ζωή τη δημοκρατία, τη δικαιοσύνη, την ισότητα, την ελευθερία και την ειρήνη.
ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 1η ΜΑΗ ΣΤΙΣ 10:00 π.μ. ΣΤΗΝ ΠΛ. ΛΑΧΑΝΑΓΟΡΑΣ

Για την Διοίκηση
Ο Πρόεδρος
Κυριαζίδης Λάζαρος 

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: