ΣΙΝΕ

Τρίτη 22 Απριλίου 2014

Π. ΨΩΜΙΑΔΗΣ: «ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΤΗ ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ, ΕΝΩΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑΣ»

Συνεχίζοντας την περιοδεία του στην Κεντρική Μακεδονία, ο Πρόεδρος του κόμματος ΠΑΤΡΙ.Δ.Α. και υποψήφιος ευρωβουλευτής Παναγιώτης Ψωμιάδης επισκέφθηκε σήμερα (Τρίτη 22/04/2014) τα Γιαννιτσά και την Κατερίνη.


Ο κ. Ψωμιάδης ξεκίνησε την περιοδεία του στα Γιαννιτσά με επίσκεψη στην Αστυνομική Διεύθυνση Γιαννιτσών, όπου είχε συνομιλία με τον Αστυνομικό Διευθυντή και άκουσε από πρώτο χέρι τα προβλήματα που απασχολούν τους αστυνομικούς της περιοχής.

Στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στα ΜΜΕ της Πιερίας τόνισε: «Η ΠΑΤΡΙ.Δ.Α. ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα της σύνθεσης των δυνάμεων και θα συνεργαστεί στο ψηφοδέλτιο της Ένωσης για την Πατρίδα και το Λαό του Βύρωνα Πολύδωρα. Ακούσαμε τη φωνή της κοινωνίας και ενώνουμε τις δυνάμεις της Κεντροδεξιάς».

Ερωτώμενος για τους λόγους της παραίτησης του από τη Ν.Δ. ο κ. Ψωμιάδης σημείωσε: «Εγώ δεν μετακινήθηκα ποτέ από τις θέσεις μου. Πλήρωσα τη φωνή και τις θέσεις μου. Πρόσθεσα στη Νέα Δημοκρατία, δεν αφαίρεσα. Όμως υπάρχουν και κόκκινες γραμμές, τις οποίες η ηγεσία της Ν.Δ. τις ξεπέρασε. Έμεινα έξω από το ευρωψηφοδέλτιο της γιατί έτσι ήθελαν τα μεγάλα αφεντικά. Να είστε, όμως, βέβαιοι, πως ο λαός θα τιμωρήσει την αδικία αυτή.»

Σχετικά με το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης σχολίασε: «Ενδεχόμενες εθνικές εκλογές δεν πρόκειται να δώσουν λύση. Είναι βέβαιο όμως πως θα μπούμε σε μια φάση πολιτικών αναταράξεων σε όλα τα κόμματα».

Ο κ. Ψωμιάδης έκλεισε την περιοδεία του στην Κατερίνη κάνοντας βόλτα στην αγορά της πόλης.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Χ. ΨΩΜΙΑΔΗΣ
ΦΡΑΓΚΙΝΗ 7, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, Τ.Κ. 54624
Τηλ. Επικ. 2310 220144, fax: 2310 220024 email: psomiadis09@gmail.com
site: www.panagiotispsomiadis.gr
social media: facebook

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

1 σχόλιο:

Unknown είπε...

. Λογική λύση είναι να κλείσουν 500.000 επιχειρήσεις οι οποίες χρωστάνε στο ΤΕΒΕ ΟΑΕΕ και να κατασχεθούν περιουσίες για το ΤΕΒΕ ΟΑΕΕ το οποίο χρεώνει 480 € το μήνα, ενώ στην Ευρώπη είναι 80 €;
Αξιόποινη πράξη επειδή δεν είχα χρήματα να ασφαλίσω τον εαυτό μου; Άς ξυπνήσουν 4.000.000 Έλληνες ελεύθεροι επαγγελματίες. Τότε θα έλθει δικαιοσύνη.
Η σύνταξη των 1.500 € γίνεται 360 € απο 1-1- 2015. Άρα και η εισφορά πρέπει να είναι στα 80 € μηνιαίως στο ΤΕΒΕ ΟΑΕΕ.

Τασιόπουλος Παναγιώτης Υποψήφιος Ευρωβουλευτής με το κόμμα Χατζημαρκάκη ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ

ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΛΟΥΚΕΤΟ –
ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ για ΤΕΒΕ – ΟΑΕΕ

http://www.youtube.com/watch?v=o7AGjE-Q1LM Xατζημαρκάκης
συνέντευξη 3,5 λεπτά.
https://www.youtube.com/watch?v=au8io6VXJQU Xατζημαρκάκης ομιλία ευρωκοινοβούλιο 1 λεπτό
Κόμμα Χατζημαρκάκη ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ και κόμμα Επαγγελματιών Τασιόπουλος, ΜΑΖΙ στις ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ
http://www.youtube.com/watch?v=ATANlF3BN14 (OΜΙΛΙΑ) Τασιόπουλος Παναγιώτης Συνεργαζόμενος και υποψήφιος Ευρωβουλευτής με το κόμμα Χατζημαρκάκη ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ
https://www.youtube.com/watch?v=GEZ8hpr0LCE#t=13 (ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ) Τασιόπουλος Παναγιώτης. Υποψήφιος Ευρωβουλευτής.
To νέο ασφαλιστικό έρχεται. Θα μας εξαφανίσει όλους.
O επαγγελματίας οφείλει 450 € το μήνα στο ΤΕΒΕ ΟΑΕΕ!
Kάθε μέρα που ξημερώνει οφείλει 60 € πάγια έξοδα. ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ.
Το νέο κόμμα ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ , ΟΧΙ ΣΤΑ ΛΟΥΚΕΤΑ, ανάπτυξη, θέσεις εργασίας θα βρεθεί σύντομα στα κέντρα αποφάσεων και δεσμεύεται την κατάργηση φόρου επιτηδεύματος ελευθέρων επαγγελματιών και κατάργηση της εισφοράς στα επιμελητήρια.
Τώρα:
ΔΙΑΓΡΑΦΗ όλων των παράνομων χρεώσεων προς το ΤΕΒΕ - ΟΑΕΕ σε όλες τις επιχειρήσεις και συμψηφισμός των εισφορών σε όσους πλήρωναν πριν την κρίση, προς τα οφειλόμενα, με 80 € το μήνα, όσο στα κράτη της Ευρωπαϊκής Ένωσης . Ανάλογη σύνταξη προς τις εισφορές του καθενός.
Από εδώ και στο εξής 80 € εισφορά στο ΤΕΒΕ- ΟΑΕΕ το μήνα για κάθε επαγγελματία.
Ο υπερφορολογημένος ελεύθερος επαγγελματίας δεν προλαβαίνει να κάνει επερωτήσεις. Κάνει εγγραφή στο KΙΝΗΜΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ και μπαίνει στη Βουλή.
ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΛΟΥΚΕΤΟ –
ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ για ΤΕΒΕ – ΟΑΕΕ