ΣΙΝΕ

Παρασκευή 18 Απριλίου 2014

Συγκλονιστικές εικόνες από το εσωτερικό του κορεατικού πλοίου λίγο πριν τη βύθιση [βίντεο]

Η κακοκαιρία, το θολό νερό και τα ισχυρά ρεύματα εμποδίζουν την αναζήτηση επιζώντων του ναυαγίου στη Νότια Κορέα, ωστόσο οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης εξακολουθούν να...
ψάχνουν για σχεδόν 300 αγνοούμενους.

Αξιωματούχοι λένε ότι 179 άτομα έχουν διασωθεί, οι περισσότεροι μαθητές στο ίδιο λύκειο.

Ο πρόεδρος της Νότιας Κορέας επισκέφθηκε το ναυάγιο και κάλεσε τους διασώστες να «βιαστούν», λέγοντας ότι ο χρόνος εξαντλείται και ότι κάθε λεπτό και κάθε δευτερόλεπτο είναι κρίσιμο.

Ο επίσημος αριθμός των νεκρών ανέρχεται μέχρι στιγμής στους εννέα

Οργισμένοι συγγενείς των αγνοουμένων συγκεντρώθηκαν σε ένα γυμναστήριο στο κοντινό νησί Τζίντο, ζητώντας να γίνουν περισσότερα για τον εντοπισμό των δικών τους.

«Βγάλτε το παιδί μου έξω από το πλοίο! Νεκρό ή ζωντανό», φώναζε ο πατέρας ενός αγνοούμενου νεαρού στους τοπικούς αξιωματούχους.

Τα αίτια του ναυαγίου παραμένουν αδιευκρίνιστα. Κάποιες πληροφορίες αναφέρουν ότι το πλοίο εξετράπη της πορείας του, ενώ οι συγγενείς των επιβατών αμφισβητούν το ρόλο του καπετάνιου, ο οποίος ανακρίθηκε από την αστυνομία.

Ο καπετάνιος καταγγέλλεται ότι καθυστέρησε να διατάξει την εκκένωση του σκάφους, ενώ άλλες καταγγελίες αναφέρουν ότι χρησιμοποιήθηκε μόνο μία από τις 46 σωσίβιες λέμβους που διέθετε.

Το CNN δημοσιοποίησε ένα συγκλονιστικό βίντεο που φέρεται να έχει ληφθεί από το εσωτερικό του μοιραίου φέρι και δείχνει επιβάτες με σωσίβια να περιμένουν τη διάσωσή τους, ενώ το πλοίο έχει πάρει μεγάλη κλίση.


directNEWS.gr

ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: