ΣΙΝΕ

Παρασκευή 11 Απριλίου 2014

Τί έδειξαν οι ιστολογικές εξετάσεις του Αλβανού βαρυποινίτη Ιλία Καρέλι

Το κάταγμα στο στέρνο, σε συνδυασμό με προϋπάρχουσα στεφανιαία νόσο που διαπίστωσαν οι ιστολογικές εξετάσεις, εκτιμούν οι ιατροδικαστές ότι προκάλεσε το θάνατο του βαρυποινίτη Ίλι Καρέλι.


Οι εξετάσεις που έγιναν σε εργαστήριο της Αθήνας, με παραγγελία των ιατροδικαστών Μηνά Γεωργιάδη και Ελένης Ζαγγελίδου, έδειξαν βλάβη σ' ένα από τα τρία στεφανιαία αγγεία της καρδίας, προερχόμενη από αθυροσκληρυντική αλλοίωση.

Σε ό,τι αφορά στο τραύμα που εντοπίστηκε στην παλάμη του δεξιού του χεριού, αυτό εκτιμάται ότι οφείλεται σε παλαιότερη πληγή και όχι σε ηλεκτροσόκ, όπως αρχικά διαφάνηκε.

Τα αποτελέσματα των εξετάσεων εστάλησαν στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης και από έκει στις δικαστικές αρχές των Σερρών, προκειμένου να συμπεριληφθούν στη δικογραφία που έχει σχηματιστεί σε βάρος των 15 σωφρονιστικών υπαλλήλων που κατηγορούνται για το θάνατο του 42χρονου.

Οι απολογίες των κατηγορουμένων συνεχίζονται την Παρασκευή με τον ο 9ο κατά σειρά σωφρονιστικό υπάλληλο, ενώ τη Μ. Δευτέρα θα απολογηθούν άλλοι τέσσερις και τη Μ. Τρίτη οι δύο τελευταίοι.

Από τους οκτώ που έχουν απολογηθεί μέχρι στιγμής, οι έξι κρίθηκαν προσωρινά κρατούμενοι και οδηγήθηκαν στις φυλακές, ενώ οι υπόλοιποι αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους.

directNEWS.gr

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: