ΣΙΝΕ

Τετάρτη 9 Απριλίου 2014

Πέντε χρόνια φυλάκιση με… αναστολή στους δυο άντρες για βιασμό κοπέλας στην Ακρινή Κοζάνης!

Την ποινή φυλάκισης πέντε ετών, αλλά με αναστολή επέβαλε χθες το πρωί στους δυο άντρες που κάθισαν στο εδώλιο για βιασμό κοπέλας στην Ακρινή Κοζάνης, το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο των Γρεβενών.
Και οι δυο αφέθησαν ελεύθεροι, με περιοριστικούς όρους, καθώς θεωρήθηκε πως είχαν πρότερο έντιμο βίο, μια εξέλιξη η οποία, σύμφωνα με τις πληροφορίες του «Πρωινού Λόγου» δεν άφησε καθόλου ικανοποιημένη την πλευρά της κοπέλας και τους συγγενείς της.

Οι δυο νεαροί (Β.Γ. και Κ.Π), πριν από τρία χρόνια φέρεται να οδήγησαν την επίσης νεαρή κοπέλα, αμέσως μετά την έξοδό της από μπαρ της Ακρινής, σε ερημική τοποθεσία, στο ξωκλήσι του Αγίου Γεωργίου της περιοχής και εκεί να τη βίασαν ομαδικά, με την ίδια να καταγγέλλει το συμβάν την επόμενη μέρα στην Αστυνομία.

Το δικαστήριο χθες έκρινε ενόχους και τους δυο 27χρονους, αλλά, προφανώς, με ελαφρυντικά, κρίνοντας πως δεν θα έπρεπε να οδηγηθούν στη φυλακή.

Από τον Πρωινό Λόγο


kozanilife.gr

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

2 σχόλια:

kostas είπε...

Υπαρχουν ελαφριντικα στο προμελετιμενο εγκλημα;Και μετα τα θυματα με αυτες της αποφασεις δεν θα τολμουν να καταγκηλουν τι βια που εχουν υποστει..Ισλαμικο δικαιο αρχισαν να εφαρμοζουν.

Ανώνυμος είπε...

Αυτο μας ελειπε για καθε βιασμο να κανουν και φυλακη παμε καλα; και για τα πιο σοβαρα τι θα ηταν ολοι 20 χρονια; ολοι στις φυλακες θα ηταν