ΣΙΝΕ

Δευτέρα 28 Απριλίου 2014

ΔΗΛΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ κ. ΔΑΣΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΤΩΝΗ

με τον συνδυασμό "ΑΝΑΤΡΟΠΗ – ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ"

Με την παρούσα επιστολή μου δηλώνω ότι κατέρχομαι ως υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με τον συνδυασμό "Ανατροπή – Δημιουργία"
του Θεόδωρου Καρυπίδη και με τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη για την Περιφερειακή Ενότητα Γρεβενών του Ευάγγελου Σημανδράκου.
Στη ζωή μου και στην μέχρι τώρα πορεία μου, δεν φοβήθηκα ποτέ τις προκλήσεις, δεν δίστασα να δώσω μάχες, ανεξαρτήτως αποτελέσματος και ως εκ τούτου αποδέχτηκα την τιμητική πρόταση του κ. Καρυπίδη να συμπορευτώ μαζί του από την θέση του υποψήφιου περιφερειακού συμβούλου. Την πρόταση του αυτή αποδέχτηκα, πιστεύοντας ακράδαντα στις ικανότητες του ιδίου του Επικεφαλής της παράταξης, ως του ανθρώπου που διαθέτει όλα εκείνα τα προσόντα να οδηγήσει τον τόπο μας έξω από το τέλμα που τον έχει φέρει ένα κουρασμένο και φθαρμένο σύστημα τοπικής εξουσίας, ένα σύστημα <<ισοβίων αρχόντων>> που έγινε πλέον κατεστημένο. Εδώ λοιπόν καλούμαστε όλοι μας να αλλάξουμε σελίδα, να ανανεώσουμε τον πραγματικό μας λόγο, να δώσουμε μια μεγάλη μάχη απέναντι στα συμφέροντα που προσβλέπουν στην άλωση του φυσικού πλούτου της περιοχής μας.
0 ενεργειακός, υδάτινος και φυσικός μας πλούτος θα γίνει το αμέσως προσεχές διάστημα πεδίο αντιπαράθεσης και μαχών και στις μάχες αυτές είμαστε υποχρεωμένοι να δώσουμε το δικό μας <<παρών>>, να επιδείξουμε υψηλή αγωνιστική διάθεση, πνεύμα συνεργασίας, ώστε να αποτρέψουμε εκείνα τα συμφέροντα που τα επιβουλεύονται.
Πέραν τούτης είμαστε υποχρεωμένοι να αγωνιστούμε για:
  • Την ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα.
  • Την τουριστική αναβάθμιση της περιοχής μας.
  • Την δημιουργία συνθηκών που θα επιτρέψει στη νέα γενιά να δουλέψει και να ζήσει σε μια δυναμική και ευημερούσα Δυτική Μακεδονία.
  • Την συνταγματική αναθεώρηση για την Τοπική Αυτοδιοίκηση.
Στις εκλογές της 18ης Μαΐου ανατρέπουμε, γυρίζουμε σελίδα και δημιουργούμε. Η κοινωνία μας δοκιμάζεται και οι απαιτήσεις των πολιτών υπερτερούν των προσωπικών φιλοδοξιών και των κομμάτων.
ΑΝΑΤΡΕΠΟΥΜΕ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ
ΑΝΤΏΝΗΣ ΔΑΣΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ






ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ


Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: