ΣΙΝΕ

Δευτέρα 28 Απριλίου 2014

«Το Ι.Ι.Ε.Κ. ΔΕΛΤΑ τώρα και στα Ιωάννινα»

Ιωάννινα 28-4-2014: ένας από τους μεγαλύτερους εκπαιδευτικούς οργανισμούς στην Ελλάδα το Ι.Ι.Ε.Κ. ΔΕΛΤΑεγκαινιάζει τις νέες του εγκαταστάσεις στην πόλη των Ιωαννίνων, διευρύνοντας τους ορίζοντες της εκπαίδευσης τώρα πλέον και για τη Δυτική Ελλάδα.
Οι αιτήσεις εγγραφών έχουν ήδη ξεκινήσει και συνεχίζονται με την ανταπόκριση να είναι σημαντική και να θέτει τις βάσεις για τη μελλοντική ανάπτυξη μιας τόσο κομβικής περιοχής.
Αξίζει κανείς να επισκεφθεί τη σχολή στο κέντρο της πόλης στην οδό Κωλέττη και Καπλάνη 5. Πρόκειται για ένα νεόδμητο κτήριο 2400τ.μ. αποτελούμενο από 5 ορόφους με υπερσύγχρονες υποδομές, 12 τομείς σπουδών και 36 ειδικότητες που αναμένεται να διευρύνουν τους επαγγελματικούς ορίζοντες των νέων της ευρύτερης περιοχής.
Άλλωστε η φιλοσοφία του Ι.Ι.Ε.Κ. ΔΕΛΤΑ παραμένει συνδυαστική και όσον αφορά τους εκπαιδευτικούς στόχους, δίνοντας έμφαση τόσο στην επαγγελματική κατάρτιση όσο και στην πνευματική ολοκλήρωση των σπουδαστών, αλλά και αναφορικά με την εκπαιδευτική προσέγγιση αφού πρόκειται για μια «παραδοσιακή εκπαίδευση προσαρμοσμένη στο σήμερα».
Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος κ. Καρανταλής τονίζει σχετικά με τις προοπτικές επαγγελματικής εξέλιξης των αποφοίτων: «Οι ειδικότητες που λειτουργούν στο Ι.Ι.Ε.Κ. ΔΕΛΤΑ είναι προσεκτικά επιλεγμένες με βάση τη ζήτηση τους στην αγορά εργασίας. Οι απόφοιτοι αποκτούν αναγνωρισμένο Κρατικό δίπλωμα (κατόπιν εξετάσεων πιστοποίησης) και για την ένταξη τους στην αγορά έχει οργανωθεί ένα ολοκληρωμένο σύστημα. Λειτουργεί πρωτοποριακά το Γραφείο Σταδιοδρομίας που φροντίζει για τη σύνταξη των βιογραφικών και την προετοιμασία για τη συνέντευξη, διοργανώνει τις ετήσιες «Ημέρες Καριέρας» και από το 2008 έγινε το πρώτο ΙΕΚ που απέκτησε το δικό του site ευρέσεως εργασίας www.iekdeltajobs.grγια άμεση σύνδεση των αποφοίτων με την αγορά. Η επιτυχία αποδεικνύεται από τις χιλιάδες αποφοίτων, που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στην αγορά ή έχουν αποκτήσει τις δικές τους επιχειρήσεις.»
Αναμφίβολα η εμπειρία, η κατάρτιση, ο επαγγελματισμός, το επίπεδο σε συνδυασμό με τη μοντέρνα και σύγχρονη προοπτικήαποτελούν αδιαπραγμάτευτα στοιχεία για τους ανθρώπους του Ι.Ι.Ε.Κ. ΔΕΛΤΑ. Η συμπόρευση με εκείνο αποτελεί μια συνειδητή επιλογή εξέλιξης και ανέλιξης για τις νέες και τους νέους της ευρύτερης περιοχής στην όποια επαγγελματική τους επιλογή.
Το Ι.Ι.Ε.Κ. ΔΕΛΤΑ είναι αρωγός και καθοδηγητής ενδυναμώνοντάς τους με τα απαραίτητα εφόδια σε μια απαιτητική επαγγελματική πραγματικότητα αλλά ταυτόχρονα διασφαλίζοντας στους σπουδαστές του μια λαμπρή καριέρα.

Πληροφορίες – Εγγραφές:Κωλέττη&Καπλάνη 5 (δίπλα στο Δημαρχείο), τ. 26510 70719 και 26510 77472, www.delta-iek.gr, IekDeltaOfficialFacebookPage

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: