ΣΙΝΕ

Τετάρτη 2 Απριλίου 2014

Η σημασία της ΑΟΖ και της κατάργησης των Πολιτισμών

Αγαπητοί φίλοι
Συνήθως κάνω την εξής απλή ερώτηση σε κάποιες συναντήσεις συνομηλίκων μου: «Τι θέλεις; Θες να μείνεις με την μισή σύνταξη ή με...
την μισή ΑΟΖ»; Συνήθως μου απαντούν διαμαρτυρόμενοι: «Εγώ θέλω τη σύνταξή μου. Δεν ξέρω, με την ΑΟΖ κάνετε ότι θέλετε. Η σύνταξη όμως που παίρνω δεν με φτάνει. Αυτό να τους πεις».
Είναι αλήθεια ότι πολύς κόσμος έχει επικεντρώσει όλες του τις δυνάμεις για να επιβιώσει και δεν γνωρίζει τι διακυβεύεται σήμερα. Δεν γνωρίζει ότι ο σκοπός της εξαθλίωσης και της ταπείνωσης που καθημερινά υποβάλλεται ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ για να του απομυζήσουν το φτωχό απόθεμα που του έμεινε. ΟΧΙ. Ο σκοπός τους είναι να τον εξαθλιώσουν έτσι ώστε να μην αντιδράσει όταν θα του παίρνουν τον μεγάλο πλούτο που διαθέτει η πατρίδα μας. Γι’ αυτό σήμερα θα δανειστούμε τρία μικρά κείμενα γραμμένα από κάποιους με «βαριά» ονόματα που θα μας πουν την ωμή αλήθεια που μας κρύβουνε.
Ο 1ος είναι ο κ. Νίκος Λυγερός (Στρατηγικός σύμβουλος). Ο Έλληνας με τον υψηλότερο δείκτη νοημοσύνης (189, κλίμακα Standford – Binet). Μαθηματικός, συγγραφέας, ποιητής, ζωγράφος, σκηνοθέτης, ασχολείται με τη μουσική, την κοινωνιολογία, την οικονομία, την αρχαιολογία, το μάνατζμεντ, τη στρατηγική και τη γεωπολιτική. Στην ιστοσελίδα του υπάρχουν πάνω από 11.000 κείμενα του και πάνω από 1200 έργα ζωγραφικής http://www.lygeros.org/. Το κείμενό του ευκαιρία για να μαθητεύσουμε στην αναλυτική σκέψη: «Η τεράστια σημασία της ΑΟΖ».
Ο 2ος είναι ο κ. Μαρκεζίνης Βασίλειος (Ακαδημαϊκός – Διπλωμάτης). Διδακτορικό με άριστα από τη Νομική Αθηνών. Έχει τιμηθεί με υψηλότατες διακρίσεις, όπως είναι ο Ταξιάρχης του Τάγματος της Τιμής από την ελληνική πολιτεία (2000), ο Μεγαλόσταυρος του Τάγματος της Τιμής από την Ιταλία (2002), Tαξιάρχης της Λεγεώνας της Τιμής της Γαλλίας κ.ά. Έχει διδάξει σε 25  Παν/μια, έχει συγγράψει 33 βιβλία και πάνω από 130 νομικά άρθρα. Στο κείμενο «Ανοιχτή επιστολή Μαρκεζίνη-Καρυώτη για την ΑΟΖ» επισημαίνεται η ανάγκη κήρυξης και οριοθέτησης της ελληνικής ΑΟΖ.
Ο 3ος είναι ο κ. Αθηναίος Ανδρέας (Καθ. Οικονομίας και Γεωπολιτικής). Νομική Αθηνών. Διδακτορικές σπουδές, Wharton School Univ. of Pennsylvania στην Πολιτική Οικον., την Περιφερ. Ανάπτυξη, τις Πολιτικές Επιστήμες και την Πολεοδομία. Post Doc,Ph.DM.A., M.C.P., B.A., Univ. οf PennsylvaniaCase Western ReserveUnivU.S.A., Lindaback Award For Teaching Excellence,Villanova Univ., Fomer Minister Dld, τ. Νομάρχης Ρεθύμνου, Σύμβουλος Δημοκρίτειου Παν/μιου Θράκης, πρ. Πρόεδρος Εταιρείας Παν/μίου Αιγαίου, Πρόεδρος Ιδρύματος Ελληνισμού. Με το κείμενό του «Ο Πολιτισμός των εθνών και η απολιτισμική κοινωνία της αγοράς» μας αποδεικνύει ότι «Δεν υπάρχει ποιο φασιστικό και αντιδραστικό εργαλείο υποδούλωσης του Ανθρώπου από την κατάργηση των Πολιτισμών».
Ιστοσελίδες: http://www.hellenic-foundation.gr/      και      http://ellinikosanemos.blogspot.gr/

Με φιλικούς χαιρετισμούς
Ανδρέας Γαλάνης

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: