ΣΙΝΕ

Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΗΝ ΓΑΛΑΤΙΝΗ

«Ξέρουμε, μπορούμε, είμαστε έτοιμοι…»

«Το Βόιο και η Γαλατινή, διανύουν εποχή εγκατάλειψης, αποδυνάμωσης και πορείας προς τα κάτω» τόνισε σήμερα στην παρουσίαση του ψηφοδελτίου νίκης στην αίθουσα του...
Πνευματικού Κέντρου Γαλατινής, ο επικεφαλής του συνδυασμού «Συμμαχία ευθύνης για το Βόιο» και υποψήφιος Δήμαρχος Βοίου Δημήτρης Λαμπρόπουλος.

Υπογράμμισε χαρακτηριστικά ότι δεν έγιναν ουσιαστικά έργα για την περιοχή, δεν στηρίχτηκαν όσο θα έπρεπε οι νέοι, ενώ ελάχιστο ενδιαφέρον επέδειξε η Δημοτική Αρχή απέναντι στους εκτροφείς των γουνοφόρων ζώων και τους κτηνοτρόφους.

«Η "Συμμαχία Ευθύνης για το Βοίο"» είπε «είναι αποφασισμένη να δώσει έναν καθαρό και έντιμο αγώνα, ώστε ο Δήμος Βοίου να μπει σε μια νέα εποχή και να αλλάξει σελίδα. Να δώσει νέα ώθηση στη Γαλατινή, να την μεταβάλλει σε ένα παραγωγικό κέντρο για το οποίο θα μιλά όλη η χώρα και εν τέλει να τις δώσει την θέση που της αξίζει μέσα στο Δήμο Βοίου και την Δυτική Μακεδονία».

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Βοίου Δημήτρης Λαμπρόπουλος διερωτήθηκε αν η Γαλατινή άξιζε τους τελευταίους 42 μήνες έργα μόλις 100.000 ευρώ, εάν λύθηκε το πρόβλημα της παροχής πόσιμου καθαρού νερού, αν δόθηκε η δέουσα προσοχή στην κτηνοτροφία, στην εκτροφή γουνοφόρων ζώων και στις αγροτικές καλλιέργειες αλλά και αν δόθηκε επίσης με οποιοδήποτε τρόπο διέξοδο στην ανεργία των νέων της περιοχής. «Πιστεύω» τόνισε «ότι έγιναν ελάχιστα σε σχέση με εκείνα που θα μπορούσαν να γίνουν για μια μικρή πολιτεία γεμάτη ιστορία, πολιτισμό και πρόοδο».

Και συνέχισε. «Είναι προφανές ότι η σημερινή διοίκηση το μόνο που έπραξε είναι να σκορπάει λεφτά. Λεφτά για μελέτες τις οποίες δεν γνωρίζουμε πως θα αποπληρωθούν και εν τέλει ποια θα είναι η χρησιμότητα τους».

Ολοκληρώνοντας την ομιλία του στην παρουσίαση του ψηφοδελτίου νίκης στην Γαλατινή, ο Δημήτρης Λαμπρόπουλος σημείωσε, πως «Εμείς στη «Συμμαχία ευθύνης για το Βοίο», ξέρουμε τι θέλουμε, ξέρουμε τι χρειάζεται η Γαλατινή και το Βόιο, ξέρουμε πώς να το σχεδιάσουμε, γνωρίζουμε, τις διαδικασίες για να αρχίσουμε και να ολοκληρώσουμε έργα χρήσιμα για τους πολίτες, γνωρίζουμε πως να εξασφαλίσουμε χρηματοδοτήσεις από Ευρωπαϊκά Προγράμματα, για τα οποία κάποιοι άλλοι δεν ενδιαφέρθηκαν».

«Είμαστε έτοιμοι να υλοποιήσουμε με τους υποψηφίους το πρόγραμμα για έναν νέο δήμο Βοίου, πρωτοποριακό και καινοτόμο, ισχυρό και δυναμικό. Είναι γυναίκες και άνδρες υποψήφιοι, άτομα καταξιωμένα και δραστήρια στην κοινωνική, την επιστημονική, την επαγγελματική, και την πολιτιστική ζωή του τόπου μας, που δυναμώνουν το ψηφοδέλτιο μας και μπορούν να προσφέρουν  σε όλους τους τομείς διοίκησης του Δήμου μας. Ένας συνδυασμός εμπειρίας και αποτελεσματικότητας, με στελέχη έμπειρα και ικανά, τα οποία δοκιμάστηκαν και πρόσφεραν πολλά ο καθένας στον τομέα του».

Είναι το ψηφοδέλτιο της «Συμμαχίας ευθύνης για το Βοίο».

Είναι το ψηφοδέλτιο της νίκης.

Μετά την ομιλία του κ. Λαμπρόπουλου παρουσιάστηκαν ενώπιον των πολιτών της Γαλατινής και του Βοΐου όλοι οι υποψήφιοι σύμβουλοι του συνδυασμού «Συμμαχία Ευθύνης για το Βόιο».

Αναλυτικά οι υποψήφιοι του συνδυασμού ανά εκλογική περιφέρεια και με αλφαβητικά σειρά είναι: ΔΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΕΔΩ





ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: