ΣΙΝΕ

Σάββατο 26 Απριλίου 2014

Πώς να ξεχωρίσετε το ψεύτικο στήθος

Το ψεύτικο στήθος (πλέον) για τη γυναίκα, είναι ότι το 5Χ5 (εδώ και χρόνια) για τον άντρα: μία σύγχρονη συνήθεια, που στην αρχή κουβαλούσε ενθουσιασμό και λαχτάρα και καθοδόν έγινε...
καραρουτίνα του ελέους.

Tο ψεύτικο στήθος είναι πια μια "αστική εμμονή", που έχει μετατρέψει τις γυναίκες σε τζάνκια των ενθεμάτων στήθους. Σύντομα θα φτάσει η μέρα που θα γίνει πρωτοσέλιδο η είδηση "... και βρέθηκε να κείτεται στο πάτωμα από υπερβολική δόση ενθεμάτων..!". Μην το γελας. Πάντως μέχρι να ακούσουμε κι αυτό το σουρεάλ νέο στη σουρεάλ πραγματικότητα που ζούμε, ας θυμηθούμε τι κάνει πραγματικά ένα ψεύτικο στήθος τόσο ψεύτικα τέλειο!

Θαύματα της μητέρας φύσης (αναρωτιέσαι) ή επιτεύγματα της θείας επιστήμης;
Μεγάλα, επιβλητικά και πλούσια ή μικρά, μεσαία, με νεύρο, τσαμπουκά και χαρακτήρα. Αγέρωχα και αυθάδικα, με αυτόφωτη -ενίοτε- καριέρα στο οποιοδήποτε "στερέωμα" δραστηριοποιούνται (με ή χωρίς της "ιδιοκτήτριά τους), τα γυναικεία στήθη δεν παύουν στιγμή να είναι ξεδιάντροπα προκλητικά για εμάς τους μπουνταλάδες άντρες, ένας ισχυρότατος μαγνήτης της αντρικής φαντασίας, αρκετά συχνά ένα απροκάλυπτο σεξουαλικό γυναικείο "όπλο" στην υπηρεσία τους, ώστε να "επιβάλλονται" και πολύ τακτικά ένα αποτελεσματικό "μέσο πίεσης' για τη γυναίκα που ψοφάει να περάσει το δικό της ή να πάρει, ας πούμε, προαγωγή, άντρα που τον φυσάει τον παρά, ή σβησμένη κλήση!

Αναλόγως λοιπόν το... στόχο, τα γυναικεία στήθη ντύνονται ή ξεντύνονται αναλόγως, πάντα με βάση την κλίμακα ενδιαφέροντος του φιλοθεάμονος κοινού!
(Μπορείς να πάρεις πολλές ιδέες από τα -φυσικά- στήθη που αποκαλύπτονται στο Boobstagram "πολεμώντας" με τον τρόπο αυτό τον καρκίνο του μαστού)

Βέβαια, μέχρι στιγμής μιλάμε για το "φαίνεσθαι". Το "πιάνειν, ζουλάειν και ψιλαφίζειν" (στηθο-νεολογισμοί), είναι ένα άλλο τροπάρι. Διότι το πως δείχνει ένα υπερσέξι στήθος-τούμπανο, δεν συνάδει απόλυτα και με την ανάλογη αίσθηση που δημιουργείται όταν το πιάνεις και το πασπατεύεις.

Παρακάτω παραθέτουμε επτά γενικούς και βασικούς κανόνες που ισχύουν για ένα "φτιασιδωμένο" στήθος, κρατώντας βέβαια μια επιφύλαξη-πισινή, διότι πλαστικός από πλαστικό διαφέρει (το ίδιο και η "γλυπτική" του), όπως επίσης, τόσο σπινταριστή που εξελίσσεται η αισθητική χειρουργική, τα δεδομένα στον "πλαστικό-φανταστικό-κόσμο" αλλάζουν μέχρι να πεις "σιλικόνη"!

Πρόκειται, λοιπόν, γι στήθος με μοσχεύματα αυτό που ζουλάς επίμονα και ασταμάτητα σαν αγχολυτικό μπαλάκι ή μπουγελόφατσα με ελαστική επαναφορά, όταν:

1. Είναι σαν ανοιξιάτικα πεπόνια (όχι, της Pamela Anderson είναι αυγουστιάτικη σοδειά, από εκείνα τα βιολογικά κι επαρχιακά, τα τεράστια κι ασήκωτα, που γίνονται ενίοτε και lifestyle θέμα στο δελτίο του Star!). Κυριολεκτικά πεπόνια, λοιπόν λέγαμε. Όταν δηλαδή είναι στο πάνω μέρος τους το ίδιο στρογγυλεμένα όπως και στο κάτω.

2. Μοιάζουν με αλληνής. Οποιασδήποτε αλληνής, αλλά με την καμία δικά της. Σαν ξένο σώμα πάνω της, σαν δυο μπαλόνια γεμάτα με νερό. Ναι λοιπόν, σαν δυο τεράστιες, XL μπουγελόφατσες (άντε πάλι, κόλλημα).

3. Διακρίνονται ουλές, από πιο σκούρο ή πιο ανοικτό χρώμα δέρματος, οι οποίες δεν πολυφαίνονται όταν η επιδερμίδα είναι μαυρισμένη. Υπάρχει όμως και μια μερίδα γυναικών οι οποίες λέγεται ότι κάνουν τατουάζ σε φυσικό χρώμα στο σημείο αυτό και αποπροσανατολίζουν. Ύπουλες, σου λέω...

4. Είναι σαν δίδυμα, σαν να βγήκαν καρμπόν "με μία γέννα". Ίδιο μέγεθος, ίδιο σχήμα, απόλυτη -και εκνευριστική- συμμετρία. Τόσο τέλεια που λίγο... βαριέσαι.

5. Κοιτούν στο Θεό και λένε κάθε ώρα της ημέρας την προσευχή τους. Πολλές φορές τα εμφυτεύματα τοποθετούνται στο "ρετιρέ", πιο ψηλά δεν πάει, αγνοούν τη βαρύτητα και ενίοτε, αν μπει και κάνα σουτιέν που τα ζουπάει, της ανεβαίνουν στο λαιμό της δεσποινίδος και κάνουν κυκλωτικές κινήσεις να την πνίξουν!

6. Αναπηδούν χαριτωμένα και με ίδιο ακριβώς αριθμό ταλαντώσεων, αν τα πιάσεις και τα νταχτιρντίσεις. Χοπ! Χοπ! Είδες ελαστικότητα; Τιραμόλα, φάε τη σκόνη τους!

7. Δεν το βάζουν με τίποτα κάτω. Δεν κατεβάζουν το κεφάλι. Έχουν κούτελο στην κοινωνία και το κρατάνε στο ύψος του! Ακόμη κι αν εκείνη ξαπλώσει, αυτά στέκονται προκλητικά και με αυθάδεια στο ύψος τους. Άλλο πράγμα να στο λέμε κι άλλο να το βλέπεις (ενδεχομένως έχεις δει την εικόνα και πιθανώς να έχεις ξύσει με απορία το κεφάλι, πώς η φυσική δεν κάνει τη δουλειά της όπως πρέπει...).


seleo.gr

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: