ΣΙΝΕ

Τρίτη 29 Απριλίου 2014

Δήμαρχος στο Άμστερνταμ χάιδευε τα οπίσθια της βασίλισσας! Βίντεο

Ο 64χρονος δήμαρχος του Amstelveen (προάστιο του Άμστερνταμ) Φρεντ Ντε Γκράαφ, δεν μπόρεσε να αντισταθεί στα κάλλη της 42χρονης βασίλισσας Μαξίμα.

Ακόμα κι αν ο ίδιος ισχυρίζεται ότι...
δεν θυμάται να έκανε κάτι τέτοιο, το βίντεο μαρτυρά την αλήθεια.
Οι δημοσιογράφοι τον ρώτησαν αν η κίνηση του ήταν εσκεμμένη, εκείνος αρνήθηκε ξεκάθαρα κάθε κατηγορία, ωστόσο τα πλάνα τον "καίνε".

Το περιστατικό του "χουφτώματος των βασιλικών οπισθίων", όπως το αποκάλεσε ο ολλανδικός τύπος, έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων για τον εορτασμό της "Ημέρας του Βασιλιά", με τον Βίλεμ-Αλεξάντερ να είναι λίγα μέτρα μακρύτερα.

"Της έπιασε τον κ@@@" ακούγεται μία φωνή από το πλήθος, την ώρα που η βασίλισσα Μαξίμα φαίνεται να χαιρετάει το πλήθος.

Μαξίμα της Ολλανδίας: η μετανάστης που έγινε βασίλισσα
Γνωρίστηκαν τον Απρίλιο του 1999, στη Σεβίλλη της Ισπανίας. Εκείνη ήταν investement banker, εκείνος της συστήθηκε ως σκέτος Αλεξάντερ κι όταν αρκετό καιρό αργότερα της αποκάλυψε ότι είναι Πρίγκηπας, η Μαξίμα νόμιζε ότι της έκανε πλάκα.

Queen Maxima από CDemo83
Η Μαξίμα είναι η μετανάστης από την Αργεντινή που έγινε βασίλισσα.
Γεννήθηκε στο Μπουένος Άιρες στις 17 Μαΐου 1971 και ο πατέρας της, Χόρχε Ζορεγκέτα, εκτός απο υπουργός του Δικτάτορα Βιντέλα, είναι και απόγονος πολλών βασιλικών οικογενειών της ιβηρικής χερσονήσου, μεταξύ των οποίων του Αλφόνσο ΙΙΙ της Πορτογαλίας. Οι ρίζες της Μαξίμα φτάνουν μέχρι και σ’ έναν αυτοκράτορα των Ίνκα - αλλά όταν η σχέση της με τον κληρονόμο του ολλανδικού θρόνου ανακοινώθηκε στο ευρύ κοινό, τα σχόλια δεν ήταν θετικά.

Ο ρόλος του πατέρα της στον Βρώμικο Πόλεμο της Αργεντινής ερευνήθηκε επισήμως απο ειδικό απεσταλμένο της Ολλανδικής Βουλής, η οποία δια νόμου πρέπει να εγκρίνει τον γάμο του κληρονόμου του θρόνου. Ο ίδιος, αν και υπουργός εκείνη την περίοδο, αρνήθηκε κάθε ανάμειξή του στους θανάτους της εποχής και ναι μεν η Βουλή ενέκρινε τον γάμο αλλά οι γονείς της Μαξίμα δεν προσκλήθηκαν στην τελετή.

Κατά την πρώτη τηλεοπτική εμφάνισή της, το 2001, η Μαξίμα μίλησε άψογα ολλανδικά και την ίδια χρονιά έγινε και υπήκοος Ολλανδίας. Εκτός απο διπλή υπηκοότητα, παρέμεινε και Ρωμαιομακοθολική μετά τον γάμο, ο οποίος έγινε το 2002.

Οι βασιλείς της Ολλανδίας έχουν τρεις κόρες (10, 7 και 5 χρονών), όλες ξανθές, όπως και οι γονείς τους. Η δε Μαξίμα μπορεί να μην διακρίνεται για τις καλόγουστες εμφανίσεις της αλλά είναι γνωστή για τις μάχες της για την αφομοίωση των μεταναστών από την Ολλανδική κοινωνία. Είναι, επίσης, μία από τις ελάχιστες γαλαζοαίματες του Κόσμου που υποστηρίζουν ανοιχτά τα δικαιώματα των ομοφυλόφιλων.

(Με πληροφορίες από: Reuters, Καθημερινή)dexiextrem.blogspot.gr

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: