ΣΙΝΕ

Δευτέρα 28 Απριλίου 2014

Δήλωση υποψηφιότητας του Δημητρίου Λαβού με το συνδυασμό του Θέμη Μουμουλίδη “ΑλλάΖουμε εποχή”

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ:
Ζω και εργάζομαι στην Δεσκάτη Γρεβενών στο ακτινολογικό τμήμα του Κέντρου Υγείας. Είμαι παντρεμένος με την Καλαντζή Αικατερίνη και έχω δυο παιδιά την Αθανασία και τον Κωνσταντίνο.

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ:
Δυο φορές εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος (1998-2002 και 2010-2014) και πρόεδρος της Δημοτικής επιχείρησης Δ.Ε.Π.Α.Π. του Καλλικρατικού Δήμου Δεσκάτης. Επίσης δυο φορές εκλεγμένος στο Δημοτικό Συμβούλιο του Ε.Μ.Ο.Δ. Συνδικαλιστής στον χώρο της υγείας, ποδοσφαιριστής στον Καμβουνιακό και Δόξα Παλιουργιάς και προπονητής στο τμήμα υποδομής του Καμβουνιακού όπου και δούλεψα αφιλοκερδώς.

«Αγαπητοί δημότες, κατεβαίνω υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος του ΣΥΡΙΖΑ στον συνδυασμό ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΕΠΟΧΗ με επικεφαλή τον Θέμη Μουμουλίδη, σε μια δύσκολη για τον τόπο μας περίοδο. Είναι το αποτέλεσμα όσων κυβέρνησαν την χώρα μας, της εφαρμογής των πολιτικών, των μνημονίων και των δανειστών. Εάν βάλουμε τους αριθμούς πάνω από την ανθρώπινη ζωή έχουμε χάσει την πεμπτουσία της πολιτικής που είναι ο ίδιος ο άνθρωπος. Ανεργία, φτώχεια, εξαθλίωση και κατάρρευση του κοινωνικού κράτους είναι η συνέπεια της σημερινής πολιτικής.

Εμείς πιστεύουμε στην ανάπτυξη, στο ισχυρό κοινωνικό κράτος, στην προστασία των ανέργων και των ηλικιωμένων. Η περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, τελευταία στην απορροφητικότητα κονδυλίων, αλλά πρώτη στην ανεργία-πανευρωπαϊκή πρωτιά στους νέους- δείχνει την τραγική εικόνα.

  • Η ΔΕΗ ο βασικός πυλώνας ανάπτυξης που θέλει η κυβέρνηση να πουλήσει θα είναι η ταφόπλακα της περιοχής, για αυτό και εμείς είμαστε ΑΝΤΙΘΕΤΟΙ.
  • Προτεραιότητα ανάπτυξης θα είναι ο πρωτογενείς τομέας, κτηνοτροφία-γεωργία, με ισχυρά οικονομικά κίνητρα και οργάνωση μικρών συνεταιρισμών για παραγωγή και διάθεση προϊόντων. Είμαστε ΑΝΤΙΘΕΤΟΙ στην απελευθέρωση γάλακτος. Αυτά ευνοούν τις ξένες πολυεθνικές και οδηγούν στο κλείσιμο των δικών μας μονάδων.
  • Τα χρήματα του νέου ΕΣΠΑ θα πρέπει να επενδυθούν σε παραγωγικούς τομείς και υποδομές, κυρίως στην επιχειρηματικότητα των νέων, χωρίς γραφειοκρατία και αποκλεισμούς.

    Οι εκλογές της 18ης Μαΐου εκ των πραγμάτων έχουν πολιτικό χαρακτήρα. Επιδιώκουμε την αλλαγή της πολιτικής με κοινωνικό πρόσημα. Ο συνδυασμός μας ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΕΠΟΧΗ υποστηρίζεται από τις δυνάμεις του ΣΥΡΙΖΑ, φορέων και προσώπων που ζητούν την ανατροπή της πολιτικής λιτότητας.

    Ζητούμε λοιπόν μαζί με την αντιπεριφερειάρχη Γρεβενών Ρένα Καζατζίδου-συνδημότισσα από την Δήμητρα- την ψήφο σας για να κάνουμε πράξη το όραμά μας!

    ΛΑΒΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: