ΣΙΝΕ

Πέμπτη 24 Απριλίου 2014

ΣΟΚ: Μωρό όμηρος ανταρτών στη Συρία! - Το σημαδεύουν τρία όπλα [βίντεο+φωτο]

Μια σοκαριστική φωτογραφία ενός μωρού που απειλείται από τρία όπλα και κάνει το γύρο του διαδικτύου, χρησιμοποιείται για να ενισχύσει τη στήριξη του προέδρου Μπασάρ αλ-Ασσαντ (Bashar al-Assad) λίγο πριν τις προγραμματισμένες για τις...
3 Ιουνίου 2014 προεδρικές εκλογές στη Συρία.

Τη φωτογραφία φέρεται να ανέβασε στο διαδίκτυο κάποιος - εμφανίζεται ως υποστηρικτής των ανταρτών και συγκεκριμένα του Ελεύθερου Συριακού Στρατου - με τη λεζάντα: «Ο νεότερος όμηρός μας από την εχθρική φυλή των Kessab».

Η φωτογραφία φέρεται να έχει ληφθεί σε χωριό κοντά στα σύνορα της Συρίας με την Τουρκία, στο οποίο η πλειονότητα των κατοίκων είναι Αρμένιοι Χριστιανοί.

Προβληματισμός υπάρχει για το αν φωτογραφία είναι πράγματι ένα τραγικό ντοκουμέντο ομηρίας ενός μωρού από τους αντάρτες ή αποτελεί προϊόν προπαγάνδας από το Συριακό καθεστώς.

Παρόλα αυτά η φωτογραφία έχει ήδη ξεσηκώσει στο Twitter και στα υπόλοιπα socia media κύμα αντίδρασης κατά των Σύριων ανταρτών.


Στο μεταξύ, η Daily Mail, που παρουσιάζει τη φωτογραφία με το μωρό-ομηρο, δημοσιεύει και άλλο υλικό (φωτογραφίες και βίντεο) που δείχνουν το σκηνικό καταστροφής που έχει προκαλέσει η εμφύλια σύρραξη στη Συρία.


Θα πρέπει να σημειωθεί, ότι η επίμαχη φωτογραφία έρχεται στο φως την ίδια στιγμή που η Βουλή της Συρίας αποφάσισε ότι οι προεδρικές εκλογές της χώρας θα διεξαχθούν τον προσεχή Ιούνιο.











directNEWS.gr
ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: