ΣΙΝΕ

Κυριακή 13 Απριλίου 2014

Το... νηστίσιμο κατσικάκι της Ανγκελα Μέρκελ [εικόνες]

Απόλυτα ελληνικές λιχουδιές ήθελε να γευθεί ο ουρανίσκος της Ανγκελα Μέρκελ, στο δείπνο που παρέθεσε ο Αντώνης Σαμαράς. Αν και η καγκελάριος τίμησε δεόντως το κατσικάκι και τα...
υπόλοιπα πιάτα, αρνήθηκε να φάει επιδόρπιο. Και το επιχείρημά της προκάλεσε απορίες.

Κατσικάκι στη λαδόκολλα προτίμησε η Ανγκελα Μέρκελ στο δείπνο στο εστιατόριο «Στροφή», στη σκιά της Ακρόπολης, ενώ ο πρωθυπουργός επέλεξε σφυρίδα στη σχάρα. Μαζί τους δείπνησαν ο πρόεδρος της Βουλής Βαγγέλης Μεϊμαράκης, ο υπουργός Ανάπτυξης Κωστής Χατζηδάκης και οι σύμβουλοι του κ. Σαμαρά Χρύσανθος Λαζαρίδης και Σταύρος Παπασταύρου, ενώ από γερμανικής πλευράς στο τραπέζι κάθισε ο οικονομικός σύμβουλος της Καγκελαρίου, Λαρς Χέντρικ Ρέλερ.

Μοσχαράκι στο πήλινο με λαχανικά, φέτα με μέλι, χωριάτικη σαλάτα και σπανακόπιτα ήταν ακόμη στο μενού, στα οποία η Ανγκελα Μέρκελ δεν είπε «όχι». Αρνήθηκε όμως να φάει επιδόρπιο, καθώς απέρριψε τόσο την καρυδόπιτα, όσο και το κυδώνι με παγωτό.

Οταν ρωτήθηκε γιατί, σύμφωνα με το «Εθνος» η Καγκελάριος τους αιφνιδίασε όλους δηλώνοντας πως νηστεύει. Στην εύλογη επισήμανση όμως πως το κατσικάκι δεν είναι νηστίσιμο, εκείνη απάντησε «Εμείς νηστεύουμε σε ό,τι μας κοστίζει».







Φωτογραφίες: Eurokinissi

iefimerida.gr


ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: