ΣΙΝΕ

Παρασκευή 25 Απριλίου 2014

Π. ΨΩΜΙΑΔΗΣ: «ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΕΝΙΩΘΑ ΩΣ… ΚΡΥΠΤΟΔΕΞΙΟΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΠΟΤΕ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ»

Τα Μουδανιά της Χαλκιδικής επισκέφθηκε σήμερα (25/4/2014) ο πρόεδρος του κόμματος ΠΑΤΡΙ.Δ.Α. και υποψήφιος ευρωβουλευτής με την ¨Ένωση για την Πατρίδα και τον Λαό¨ Παναγιώτης Ψωμιάδης.


Ο κ. Ψωμιάδης έγινε δεκτός με ενθουσιασμό από πολιτικούς φίλους του στο κέντρο της πόλης όπου έκανε βόλτα, σταματώντας και στο κοινωνικό παντοπωλείο που λειτουργεί εκεί, προς ανακούφιση των συμπατριωτών μας – θυμάτων της μνημονιακής πολιτικής, ενώ είχε συνάντηση και με το δήμαρχο Νέας Προποντίδας Δαμιανό Ιορδανίδη.

Σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε στα τοπικά ΜΜΕ ο υποψήφιος ευρωβουλευτής ήταν σαφής, όσο αφορά στους λόγους που τον οδήγησαν να παραδώσει την κομματική του ταυτότητα. «Ήταν πλέον θέμα συνείδησης και αξιοπρέπειας. Στο πολιτικό μας σπίτι μας έκαναν να νιώθουμε παρείσακτοι.

Οι χτεσινοί και οι νεοδημοκράτες ημέρας, αυτοί που παρέλασαν απ’ όλα τα κόμματα πριν βρουν φιλόξενη στέγη στο πλευρό του Αντώνη Σαμαρά, δεν θέλουν την παρουσία πολιτικών με πατριωτική και αδέσμευτη φωνή. Πρώτος δημοτικός σύμβουλος, πρώτος βουλευτής, πρώτος Νομάρχης, πρώτος Περιφερειάρχης, υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ και παρ’ όλα αυτά, οι βαστάζοι των μεγάλων αφεντικών επιχείρησαν με τον τρόπο τους να με εξοντώσουν πολιτικά. Οι πρωτιές, όμως δεν σβήνουν, δεν διαγράφονται από τη μνήμη. Οι πολίτες δεν ξεχνούν, θα τιμωρήσουν την αδικία αυτή που έγινε εις βάρος μου.

Σε αυτή τη Νέα Δημοκρατία των οβιδιακών μεταμορφώσεων έφτασα να νιώθω περίπου ως …κρυπτοδεξιός. Αυτό είναι που μας ενώνει με τους κ.κ. Πολύδωρα, Ζώη και Νικολόπουλο, η αγνή και άδολη αγάπη για την Πατρίδα και το Λαό μας».

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Χ. ΨΩΜΙΑΔΗΣ
ΦΡΑΓΚΙΝΗ 7, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, Τ.Κ. 54624
Τηλ. Επικ. 2310 220144, fax: 2310 220024 email: psomiadis09@gmail.com
site: www.panagiotispsomiadis.gr
social media: facebook






ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: