ΣΙΝΕ

Τετάρτη 9 Απριλίου 2014

Προφυλακιστέοι έξι σωφρονιστικοί υπάλληλοι των φυλακών Νιγρίτας!!!

Προφυλακίστηκαν μετά τις απολογίες τους την Τρίτη στην ανακρίτρια Σερρών, Γεωργία Τουτουντζή, που διερευνά τον θανάσιμο βασανισμό του βαρυποινίτη Ιλία Καρέλι, έξι από τους οκτώ κατηγορούμενους...
σωφρονιστικούς υπαλλήλους των φυλακών Νιγρίτας.

Όπως έγινε γνωστό, μεταξύ των προφυλακισθέντων είναι και ο πρόεδρος των σωφρονιστικών υπαλλήλων των φυλακών Νιγρίτας, καθώς και ο αρχιφύλακας που ήταν βάρδια την ημέρα που μετήχθη στο εν λόγω σωφρονιστικό κατάστημα ο Αλβανός βαρυποινίτης.

Σημειώνεται, ότι οι υπόλοιποι δύο από τους οκτώ σωφρονιστικούς υπαλλήλους που απολογήθηκαν την Τρίτη, αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους.

Συγκεκριμένα και στους δύο επιβλήθηκε ο περιοριστικός όρος της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, και στον ένα εξ αυτών ο επιπλέον όρος της καταβολής χρηματικής εγγύησης 5.000 ευρώ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι έξι σωφρονιστικοί υπάλληλοι σε βάρος των οποίων εκδόθηκαν εντάλματα προσωρινής κράτησης θα περάσουν τη νύχτα τους στο Αστυνομικό Μέγαρο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Σερρών και αύριο Τετάρτη αναμένεται η μεταγωγή τους στις φυλακές που θα αποφασίσουν οι δικαστικές και εισαγγελικές αρχές.

directNEWS
ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ


Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: