ΣΙΝΕ

Κυριακή 6 Απριλίου 2014

Αυτός είναι ο νέος προπονητής της Εθνικής Ελλάδος!

Ενας αυθεντικός σούπερ σταρ του ευρωπαϊκού και διεθνούς ποδοσφαίρου, από τους πιο καταξιωμένους τόσο ως ποδοσφαιριστής, όσο και ως προπονητής, ο...
Ιταλός Μάρκο Ταρντέλλι, έρχεται στα μέσα της εβδομάδας στην Αθήνα, προκειμένου να συζητήσει – και κατά 90 % να συμφωνήσει – με την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, για τις τελικές λεπτομέρειες της συνεργασίας τους.


Ο Ταρντέλλ, θα αναλάβει μάνατζερ των Εθνικών ομάδων αμέσως μετά το Μουντιάλ της Βραζιλίας, οπότε και θα διαδεχθεί τον Σάντος στο τιμόνι του εθνικού μας ποδοσαίρου.

Οι λεπτομέρειες που απομένουν για την τελική συμφωνία, δεν φαίνεται να είναι και τόσο σημαντικές, ώστε να αλλάξει η «κατ’ αρχήν» συμφωνία πού έχει ήδη γίνει στις προκαταρκτικές συζητήσεις.

Αν όμως, παρ’ ελπίδα, δεν επέλθει η τελική συμφωνία και για τον άλφα ή βήτα λόγο «χαλάσει η δουλειά», η εναλλακτική λύση υπάρχει και θα είναι άμεση. Εκτός του Ταρντέλλι, έρχεται στην Αθήνα και ένα άλλο μεγάλο όνομα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, ο Ολλανδός Μάρτιν Γιόλ, προκειμένου να συζητήσει και αυτός, για το ενδεχόμενο πρόσληψής του. Όμως, η συμφωνία με τον Ταρντέλλι είναι τόσο κοντά, όσο δεν φαίνεται πιθανό να αλλάξει.

Στις συζητήσεις πού έχουν γίνει, σε ό,τι αφορά τον οικονομικό τομέα, δεν παρουσιάζεται απόκλιση. Επομένως, τα υπόλοιπα πού αφορούν κυρίως τεχνικές λεπτομέρειες δεν θα είμαι δύσκολο να ξεπεραστούν.

Εκτός του Ταρντέλλι και του Γιόλ, ίσως να έρθει στην Αθήνα και ένας τρίτος υποψήφιος, Ολλανδός και αυτός, νεώτερης ηλικίας, αλλά σαν όνομα όχι της ίδιας εμβέλειας με τους προαναφερθέντες.

Ο Μάρκο Ταρντέλλι πού όπως είπαμε κατά ενενήντα τοις εκατό θα είναι αυτός πού θα υπογράψει, τα τελευταία πέντε χρόνια ήταν προπονητής της Εθνικής ομάδας της Βόρειας Ιρλανδίας. Παλαιότερα έχει χρηματίσει ως προπονητής της; Εθνικής Αιγύπτου, αλλά και για μία επταετία των «μικρών» ( Ελπίδων, Νέων κ.λ.π. ) αντιπροσωπευτικών συγκροτημάτων της Ιταλίας. Επίσης, υπήρξε προπονητής και στην ομάδα της Ιντερ.

Ως ποδοσφαιριστής, καταξιώθηκε στην μεγάλη Γιουβέντους, την δεκαετία 1975 – 1985, ενώ αγωνίσθηκε και στην Ιντερ και φόρεσε 81 φορές τη φανέλα της Σκουάντρα Ατζούρα !

Ο Μάρτιν Γιόλ, 58 ετών, πού εμφανίζεται αυτή τη στιγμή ως «εναλλακτική» λύση, δεν έχει στο ενεργητικό του προϋπηρεσία ως Εθνικός προπονητής, αλλά έχει πλούσια καριέρα σε διάφορους ευρωπαϊκούς συλλόγους. Μεταξύ άλλων, έχει υπάρξει προπονητής στη Ρόντα, τη Βάαλβαϊκ, την Τότεναμ, το Αμβούργο και τον Αγιαξ. Πιο πρόσφατη ομάδα του ήταν η Φούλαμ, από την οποία αποχώρησε πριν από λίγους μήνες.

Όπως και να έχει, αυτή η εβδομάδα θα είναι η πιο κρίσιμη για την επιλογή του νέου προπονητή των Εθνικών μας ομάδων, με τον Ταρντέλλι, αλλά και το Μάρτιν Γιόλ να έρχονται στην Αθήνα για την τελική συμφωνία και τις υπογραφές.

parapolitika.gr

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: