ΣΙΝΕ

Πέμπτη 10 Απριλίου 2014

Δήμος Βοΐου: Συναντήσεις Αντιδημάρχου με Αθλητικά Σωματεία στη Θεσσαλονίκη

Ο Δήμος Βοΐου στο πλαίσιο της προσπάθειας εξωστρέφειας μέσα από υγιείς τομείς ανάπτυξης όπως ο αθλητισμός, πραγματοποίησε σειρά συναντήσεων με αθλητικούς παράγοντες Σωματείων στη Θεσσαλονίκη.


Ο Αντιδήμαρχος, υπεύθυνος για θέματα αθλητισμού κος Χρήστος Τσαμπαρλής, συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της ΠΑΕ ΑΡΗΣ κο Γιώτα και τον Υπεύθυνο Ακαδημιών Ποδοσφαίρου της ΠΑΕ ΑΡΗΣ κο Κουζούνια αλλά και με τον Υπεύθυνο Ακαδημιών της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ κο Κωφίδη.

Στις συναντήσεις έγινε παρουσίαση του Δήμου Βοΐου, των σύγχρονων αθλητικών εγκαταστάσεων που διαθέτει ο Δήμος αλλά και των επιχειρήσεων διαμονής και εστίασης με σκοπό την φιλοξενία των Ακαδημιών στο Δήμο Βοΐου για την ετήσια εκτός έδρας προετοιμασία αυτών.

Ο Αντιδήμαρχος κος Τσαμπαρλής, συναντήθηκε επίσης με τον κο Γεροσωτήρη (Υπεύθυνο Ακαδημιών του ΗΡΑΚΛΗ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ) αλλά και τον κο Αναγνώστου (Υπεύθυνο Ακαδημιών του κου Τζιόλα).

Το επόμενο ραντεβού ορίστηκε στο Δήμο Βοΐου με την παρουσία των Τεχνικών Υπευθύνων των ομάδων για την αυτοψία των αθλητικών εγκαταστάσεων και των Ξενοδοχείων που βρίσκονται εντός των ορίων του Δήμου. 

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: