ΣΙΝΕ

Δευτέρα 5 Μαΐου 2014

Εντελώς αγνώριστη η Γρεβενιώτισσα Μελίνα Ασλανίδου σε νεαρή ηλικία! (ΦΩΤΟ)

Εντελώς αγνώριστη η Γρεβενιώτισσα Μελίνα Ασλανίδου... σε νεαρή ηλικία!!!

Στα καλύτερα της είναι το Μελινάκι, πιο επίκαιρη από ποτέ, έχει κερδίσει την προσοχή μας με τον χαρακτήρα της και την...

ευαισθησία μέσα από το «The Voive».

Μια βόλτα που κάναμε στο διαδίκτυο εντοπίσαμε την Μελίνα Ασλανίδου σε νεαρή ηλικία, με κοντό μαλλί και αφέλειες, φορώντας ένα casual t-shirt.

Εντελώς αγνώριστη...όμως!



(Για όσους δεν το γνωρίζουν, η καταγωγή της Μελίνας είναι από το Ελεύθερο Γρεβενών...
Η κριτής του «The Voice» γεννήθηκε το 1970 στην Στουτγάρδη της Γερμανίας, αλλά ήρθε στην Ελλάδα (Παραλίμνη Γιαννιτσών) σε μικρή ηλικία μαζί με την οικογένεια της!


tragiko.net
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

17 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

χαχαχα καμια σχεση ομως...ουτε επεμβασεις εχει κανει, ουτε απο τα Γρεβενα ειναι! Η Μελινα γεννηθηκε στο Fellbach της Στουτγκαρδης και γυρισε μαζι με τους γονεις της και τον αδερφο της σε ηλικια 3 ετων στον τοπο απο οπου ειναι η καταγωγη της! Στην Παραλιμνη Γιαννιτσων!

VATOLAKKIOTIS είπε...

Η ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΗΣ ΛΕΜΕ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΓΡΕΒΕΝΑ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ... ΝΑ ΜΗΝ ΣΟΥ ΑΝΑΦΕΡΩ ΟΝΟΜΑΤΑ... ΡΩΤΑ ΤΟΝ ΦΟΥΡΝΑΡΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΜΝΗΣ... π.χ.

Unknown είπε...

44 ETΩΝ ΕΙΝΑΙ 1 ΧΡΟΝΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 14 ΚΑΙ Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 43 ΚΑΙ Η ΜΕΛΙΝΑ ΦΕΝΕΤΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 35

Ανώνυμος είπε...

Το εχει πει η ιδια ομως,οτι η καταγωγη της ειναι μιση απο τα Γιαννιτσα(μερια του πατερα της) και μιση απο Κατερινη(μερια της μητερας της).Τωρα για τα Γρεβενα,αν ηταν ο παππους της ή η γιαγια της δεν γνωριζω.Εκεινη γεννηθηκε στη Γερμανια αλλα ηρθε στα Γιαννιτσα σε μικρη ηλικια.Αργοτερα πηγε Θεσσαλονικη.Απο τα Γρεβενα εχει καταγωγη ο γνωστος Κωστας Μακεδονας αλλα μεγαλωσε Θεσσαλονικη νομιζω.Ρωτηστε καλυτερα την επομενη φορα.

Ανώνυμος είπε...

Α και οσο για τις επεμβασεις ειναι ολοφανερο πως εχει κανει.Οποιος τη θυμαται νεοτερη,ξερει πως το προσωπο της ηταν αλλιως δεν ηταν τραβηγμενο και τα ματια της δεν ηταν τοσο μικρα(λογω τραβηγματος προφανως).

Σούλα Παπαδοπόυλου είπε...

Μαρία, δυστυχώς θα σε απογοητεύσω...η Μελίνα δεν έχει κλείσει καν τα 40. Θα πρέπει πρίν γράψετε οτι να'ναι να βεβαιώθειτε και μετά να λέτε αυτό που ίσως ακούσατε απο άλλους. την Μελίνα την ξέρω πάρα πολύ καλά και έχω δει για κακιά σας τύχη και ταυτότητα! :)

Σούλα Παπαδοπόυλου είπε...

VATOLAKIOTIS @ λυπάμαι ειλικρινά για τα Άρθρα που δημοσιεύετε και είναι ανακρίβειες... η Μελίνα δεν είναι από τα Γρεβενά. Είναι από την Παραλίμνη Γιαννιτσών από πλευρά του Πατέρα της και το Σβορώνο Κατερίνης από την πλευρά της Μητέρας της. Όσο για να ρωτήσω όποιον θέλω, δεν χρειάζεται να ρωτήσω κανέναν γιατί ξέρω πάρα πολύ καλά το τι λέω. Είμαι συνεργάτης της Μελίνας εδώ και 7 χρόνια και ξέρω την ζωή της απ έξω κι ανακατωτά! Έχω γνωρίσει όλο το σόι της και έχω επισκεφτεί αμέτρητες φορές και την Παραλίμνη, αλλά και το Σβορώνο!

Σούλα Παπαδοπόυλου είπε...

Φίλε Ανώνημε... η Μελίνα δεν έχει κάνει επεμβάσεις, πρώτον γιατί τα φοβάται αυτά και το έχει δηλώσει αμέτρητες φορές και δεύτερων δεν το έχει ανάγκη γιατί είναι μικρή σε ηλικία. Η αλλαγές σε ένα πρόσωπο έρχονται κι από αλλά πράγματα... η δουλεία αυτή δυστυχώς συνοδεύετε με πολύ άγχος, κούραση και έλειψη ύπνου. Ένα πρόσωπο ταλαιπωρείτε από πολλά τα οποία μπορούν να προκαλέσουν αλλαγές επάνω του,δεν σημαίνει απαραίτητα ότι έχει κάνει επεμβάσεις. Εάν δείτε καλά τις φωτογραφίες της, θα καταλάβετε ότι δεν έχει κάνει, γιατί εάν είχε κάνει θα είχε διορθώσει και σημεία που στην ουσία της χαλάνε το πρόσωπο. Σκεφτείτε πρώτα πριν αναδημοσιεύετε κάτι, απλά επειδή κάποιοι το είπαν για τον Α' η Β' λόγο. :)

Ανώνυμος είπε...

Gomena s einai kai thn sthrizeis toso pathiasmena?

Ανώνυμος είπε...

ΣΩΣΤΑ Η ΜΑΜΑ ΤΗΣ ΜΕΛΙΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΒΟΡΩΝΟ ΠΙΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΝΤΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΧΑ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΕΒΕΝΑ

Ανώνυμος είπε...

Μήπως είναι απο κούκο Κατερίνης ο πατέρας της

Ανώνυμος είπε...

Μήπως είναι απο κούκο Κατερίνης ο πατέρας της και το όνομα της είναι μελπω

Ανώνυμος είπε...

Μήπως είναι απο κούκο Κατερίνης ο πατέρας της και το όνομα της είναι μελπω σπούδασε Θεσ /νίκη δικηγόρος

Ανώνυμος είπε...

Μήπως είναι απο κούκο Κατερίνης ο πατέρας της και το όνομα της είναι μελπω σπούδασε Θεσ /νίκη δικηγόρος

Ανώνυμος είπε...

Μήπως είναι απο κούκο Κατερίνης ο πατέρας της και το όνομα της είναι μελπω σπούδασε Θεσ /νίκη δικηγόρος

Ανώνυμος είπε...

Στα Γρεβενα δεν ειναι ολοι βλαχοι, υπαρχουν κ ποντιοι. Ανοιξτε κ κανενα βιβλιο.

Evdokia είπε...

Υπάρχουν και πόντιοι στα Γρεβενά αυτό είναι σύγουρο.Ο Παπούς του πατέρα της Μελινας είναι από το Ελεύθερο Γρεβενών, η καταγωγή της είναι από Γρεβενά. Γεννήθηκε στην Στουγκάρδη και έμενε με τους γονείς και τον αδελφό τής στο πλινινκεν της Στουτγάρδης στην οδό βαλπρουνενστρασσε 9 όπου και σε πολύ μικρή ηλικία όταν ήταν ηλθαν στην Παραλίμνη Γιαννιτσών Πέλλας όπου ήτανε και είναι η πιο κοντινή συγγενείς όπως παπους γιαγιά θείες, θειοί.και είναι όλοι μια χαρά. Το ξέρω πολύ καλά είμαι απο την Παραλίμνη και ο πατέρας της Μελινας είναι πρώτος μου ξάδελφος. Τούς αγαπώ πολύ .
Να είστε όλοι καλά 😊😍