ΣΙΝΕ

Δευτέρα 7 Απριλίου 2014

Μυστηριώδης θάνατος διάσημου μοντέλου! - Βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμά της

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση του θανάτου της τηλεπαρουσιάστριας Peaches Geldof, δευτερότοκης κόρης του μουσικού Bob Geldof και της Paula Yates, που βρέθηκε νεκρή στο...
διαμέρισμά της, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες.

Η γυναίκα, ηλικίας 25 ετών, βρέθηκε νεκρή από αστυνομικούς στην περιοχή Wrotham, στο Κεντ, ενώ την ανακοίνωση του θανάτου της έκανε το απόγευμα της Δευτέρας η «Νοτιοανατολική Ακτή Υπηρεσίας Ασθενοφόρων», όπως αναφέρει το BBC.

«Ο θάνατός της είναι αιφνίδιος», αναφέρει η δήλωση της αστυνομίας του Κεντ, ενώ ακόμη δεν έχει διαπιστωθεί ο λόγος που η γυναίκα βρέθηκε νεκρή.

Γεννημένη το 1989, η Peaches Geldof άρχισε τη σταδιοδρομία της στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης στην ηλικία των 15, όταν άρχισε να γράφει μια στήλη για το περιοδικό Elle.

Έφυγε από το σπίτι της στην ηλικία των 16 ετών για να εργαστεί για χάρη της Telegraph και της Guardian, ενώ παρουσίασε τηλεοπτικές εκπομπές, μεταξύ άλλων το ITV2's OMG!.

Επίσης είχε εργαστεί ως μοντέλο και, μόλις την περασμένη εβδομάδα, παρακολούθησε μια επίδειξη ρούχων των Tesco F&F στο Λονδίνο.

Ήταν παντρεμένη με το μουσικό Thomas Cohen, με τον οποίο απέκτησε δύο παιδιά, τον Astala, 1 ετών, και την Phaedra, που θα γίνει ενός έτους στις 24 Απριλίου.

Αξίζει να σημειωθεί πως η ίδια η Peaches, έχασε τη μητέρα της όταν ήταν μόλις 11 ετών. Η Paula Yates πέθανε από υπερβολική δόση ναρκωτικών το Σεπτέμβριο του 2000.

Σε μια συνέντευξη στο περιοδικό Elle το 2013, η Peaches είχε πει ότι δεν είχε συμβιβαστεί με το θάνατο της μητέρας της, παρόλο που είχαν περάσει αρκετά χρόνια.

«Θυμάμαι την ημέρα που πέθανε η μητέρα μου και είναι ακόμα δύσκολο να μιλήσω γι' αυτό. Απλά έχω μπλοκάρει. Πήγα στο σχολείο την επόμενη μέρα, επειδή η νοοτροπία του πατέρα μου ήταν να επικρατήσει ηρεμία και να συνεχίσουμε τη ζωή μας» είπε.

«Έτσι, πήγα στο σχολείο και προσπάθησα να ενεργώ σαν να μην είχε συμβεί τίποτα. Όμως είχε συμβεί. Δεν είχα θρηνήσει. Δεν έκλαψα στην κηδεία της. Δεν μπορούσα να εκφράσω τίποτα, γιατί ήμουν μουδιασμένη με όλο αυτό που μου συνέβαινε. Δεν είχα θρηνήσει τη μητέρα μου, μέχρι που έφτασα στην ηλικία των 16 ετών».

Η Peaches ήταν παντρεμένη στο παρελθόν με το μουσικό Max Drummey, αλλά το ζευγάρι χώρισε το 2009, μετά από ένα σύντομο γάμο έξι μηνών.

Το τελευταίο tweet της δημοσιεύτηκε την Κυριακή και ήταν μια φωτογραφία της, όταν μωρό στην αγκαλιά της μητέρας της.

Newsit.gr

ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: