ΣΙΝΕ

Πέμπτη 3 Απριλίου 2014

Champions League: Ρεάλ - Ντόρτμουντ 3-0 [video]

Tο πρώτο μέρος της εκδίκησης της Ρεάλ Μαδρίτης είναι γεγονός, καθώς νίκησε με 3-0 την Ντόρτμουντ στο "Σαντιάγκο Μπερναμπέου" και φαντάζει...
πού δύσκολο να μην προκριθεί στα ημιτελικά του Champions League.

Γκάρεθ Μπέιλ, Ίσκο και Κριστιάνο Ρονάλντο πέτυχα τα γκολ για την "βασίλισσα", για την οποία κορυφαίος ήταν ο Πέπε, όσο και αυτό φαντάζει οξύμωρο.

Αυτή ήταν η 100ή συμμετοχή του Κριστιάνο Ρονάλντο στο Champions League και με το γκολ που πέτυχε έφτασε τα 14 φέτος, έτσι ισοφάρισε την καλύτερη επίδοση σε μία σεζόν, επίδοση που είχαν ο Ζοζέ Αλταφίνι με την Μίλαν την περίοδο 1962-1963 και ο Λιονέλ Μέσι με την Μπαρτσελόνα την περίοδο 2011-2012.

Ούτε ο Γκάρεθ Μπέιλ, ούτε ο Ρονάλντο, ούτε ο Μπενζεμά έπιασαν τα στάνταρ της απόδοσης που μπορούν, όμως ο Ίσκο ήταν καλός και η άμυνα μαζί με τον Κασίγιας εξαιρετική, έτσι ήρθε το τελικό 3-0.

Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ θα μπορούσε να να έχει πετύχει το γκολ που θα έδινε ελπίδες εν όψει ρεβάνς, αλλά λίγο η αστοχία, λίγο ο Πέπε, λίγο η απουσία του Λεβαντόβσκι τους κράτησαν στο "μηδέν".


Μόλις στο 3ο λεπτό η Ρεάλ κατάφερε να ανοίξει το σκορ με το 5ο γκολ του Γκάρεθ Μπέιλ στην φετινή διοργάνωση. Ο Ουαλός έκανε το 1-0 από κοντά με προβολή, έπειτα από την πάσα του Καρβαχάλ, τον οποίο είχε τροφοδοτήσει από πλάγια δεξιά ο Μπενζεμά.

Ο Ρόμαν Βάιντενφελερ στο 9' απέκρουσε σουτ του Κριστιάνο Ρονάλντο και δύο λεπτά αργότερα εκτέλεση φάουλ του Πορτογάλου, αλλά στο 27' δεν κατάφερε να σταματήσει τον Ίσκο, ο οποίος με κοντινό πλασέ έκανε το 2-0.

Ο Γερμανός πορτιέρο στο 31' επέστρεψε στις επεμβάσεις, καθώς εντυπωσιακό τρόπο απέκρουσε σε κόρνερ εξαιρετική εκτέλεση φάουλ του Γκάρεθ Μπέιλ.

Η πρώτη ευκαιρία για την Ντόρτμουντ ήρθε στο 33' με το σουτ του Κέβιν Γκρόσκροϊτς να αποκρούει ο Ίκερ Κασίγιας, ενώ στο 49' το πλασέ το Πιέρ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ μέσα από την περιοχή πέρασε λίγο άουτ.

Έπειτα από προσπάθεια και γύρισμα του Κριστιάνο Ρονάλντο από δεξιά, ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος έσωσε τους Γερμανούς, διώχνοντας την μπάλα λίγο πριν την γραμμή και προ του Καρίμ Μπενζεμά, ο οποίος μάλιστα έκανε και φάουλ στον Έλληνα, αλλά δεν δόθηκε.

Στο 57' από εξαιρετική πάσα του Λούκα Μόντιτς ο Κριστιάνο Ρονάλντο απέφυγε το δεξί τον Βάιντενφελερ και με το αριστερό έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 3-0, έτσι στην 100ό του εμφάνιση στο Champions League έφτασε τα 14 γκολ φέτος, ισοφαρίζοντας το ρεκόρ των Ζοζέ Αλταφίνι (Μίλαν) και Λιονέλ Μέσι.

Δύο λεπτά αργότερα ο Πέπε με εντυπωσιακό τάκλιν έκοψε την μπάλα μετά το κοντινό πλασέ του Μχιταριάν, το οποίο πιθανότατα θα κατέληγε στα δίχτυα, ενώ στο 61' ο Βάιντενφελερ έκανε εντυπωσιακή απόκρουση σε σουτ του Μπενζεμά.

ΡΕΑΛ: Κασίγιας, Καρβαχάλ, Πέπε, Σέρχιο Ράμος, Φάμπιο Κοεντράο, Τσάμπι Αλόνσο, Μόντριτς, Ίσκο (72' Ιγιαραμέντι), Μπέιλ, Κρ. Ρονάλντο, Μπενζεμά (74' Μοράτα).

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ: Βάιντενφελερ, Πίστσεκ (67' Σίμπερ), Παπασταθόπουλος, Χούμελς, Ντουρμ, Κελ (73' Γιόγιτς), Νουρί Σαχίν, Μχιταριάν (64' Χόφμαν), Ρόις, Γκρόσκροϊτς, Ομπαμεγιάνγκ.

Σκόρερς: 3' Μπέιλ, 27' Ίσκο, 57' Κρ. Ρονάλντο

Γήπεδο: "Σαντιάγκο Μπερναμπέου", Μαδρίτη

Διαιτητής: Μαρκ Κλάτενμπεργκ (Αγγλία)


Το πρόγραμμα των 1ων ματς των προημιτελικών:

Τρίτη
Μπαρτσελόνα - Ατλέτικο 1-1
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Μπάγερν 1-1

Τετάρτη
Ρεάλ - Ντόρτμουντ 3-0

Παρί Σεν-Ζερμέν - Τσέλσι 3-1


Ο πίνακας των σκόρερς

14 γκολ
Κριστιάνο Ρονάλντο (Ρεάλ)

10 γκολ
Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς (Παρί ΣΖ)

8 γκολ
Λιονέλ Μέσι (Μπαρτσελόνα)

7 γκολ
Ντιέγκο Κόστα (Ατλέτικο)

6 γκολ
Σέρχιο Αγκουέρο (Μάν. Σίτι)
Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι (Ντόρτμουντ)
5 γκολ
Γκάρεθ Μπέιλ (Ρεάλ)
Άλβαρο Νεγκρέδο (Μάν. Σίτι)
Αρτούρο Βιντάλ (Γιουβέντους)

4 γκολ
Γκονσάλο Ιγκουαΐν (Νάπολι)
Τόμας Μίλερ (Μπάγερν)
Καρίμ Μπενζεμά (Ρεάλ)
Έντινσον Καβάνι (Παρί ΣΖ)
Ραούλ Γκαρθία (Ατλέτικο)

*ΑΣΙΣΤΣ: 8 Ρούνεϊ (ManUtd), 5 Ντι Μαρία (Ρεάλ) και Μπενζεμά (Ρεάλ), 4 Νασρί (Σίτι), Οσκάρ (Τσέλσι), Κρ.Ρονάλντο (Ρεάλ) Φαν ντερ Βιλ (Παρί) και Τιάγκο Μότα (Παρί)

Real Madrid vs BVB Dortmund 3 -0 All Goals... από elencrist013




Real Madrid vs Borussia Dortmund 3-0 All Goals and Highlightssport24

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: