ΣΙΝΕ

Παρασκευή 11 Απριλίου 2014

Champions League: Η κλήρωση των ημιτελικών

Η Ρεάλ Μαδρίτης και η Μπάγερν Μονάχου θα τεθούν αντιμέτωπες στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ το δεύτερο ζευγάρι συγκροτούν οι Τσέλσι και Ατλέτικο Μαδρίτης, μετά την κλήρωση στην... έδρα της UEFA, στη Νιόν της Ελβετίας.

Οι Ισπανοί θα είναι γηπεδούχοι και στις δύο πρώτες αναμετρήσεις, που θα διεξαχθούν στις 22 και 23 Απριλίου, ενώ οι επαναληπτικοί θα τελεστούν στις 29 και 30 του ίδιου μήνα και ο τελικός στις 24 Μαΐου, στο γήπεδο «Λουθ» της Λισσαβόνας.

Στην πρώτη αναμέτρηση θα συγκρουστούν η κάτοχος του τίτλου απέναντι στην πολυνίκη της διοργάνωσης, ενώ στη δεύτερη μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει η παρουσία δύο εξόχως παρορμητικών τεχνικών στον πάγκο των συλλόγων, όπως είναι ο Ζοζέ Μουρίνιο στην Τσέλσι και ο Ντιέγκο «Τσόλο» Σιμεόνε στην Ατλέτικο.

Στα αξιοσημείωτα της ίδιας αναμέτρησης η ρήτρα στο συμβόλαιο του βασικού τερματοφύλακα των «ροχιμπλάνκος», Τιμπό Κουρτουά, που ουσιαστικά απαγορεύει στο συγκρότημα της ισπανικής πρωτεύουσας να τον χρησιμοποιήσει εναντίον των «μπλε», στους οποίους και ανήκει, καθώς σε αυτή την περίπτωση η Ατλέτικο θα πρέπει να πληρώσει στην Τσέλσι τουλάχιστον 3 εκ. ευρώ ανά αγώνα.
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: