ΣΙΝΕ

Τετάρτη 23 Απριλίου 2014

FBI: Έρευνα και στην Ελλάδα για την αναζήτηση θυμάτων παιδεραστή Αμερικανού δασκάλου [βίντεο+φωτο]

Το FBI διενεργεί διεθνή έρευνα, προκειμένου να εντοπίσει τα θύματα σε όλο τον κόσμο, περιλαμβανομένης και της Ελλάδας, ενός...
από τους πλέον διαβόητους και επικίνδυνους παιδεραστές, του 64χρονου Αμερικανού δασκάλου, William James Vahey, ο οποίος αυτοκτόνησε τον περασμένο Μάρτιο στη Νικαράγουα.

Οι πράκτορες του FBI βασίζουν τις έρευνές τους σε φωτογραφίες από 90 κακοποιημένα αγόρια ηλικίας 12-14 ετών που έχουν στη διάθεσή τους.

Οι επίμαχες φωτογραφίες φέρονται να έχουν τραβηχτεί από το 2008 και μετά. Πριν από το 2008, οι Αμερικανικές αρχές δεν έχουν στοιχεία για τον παιδεραστή δάσκαλο και έτσι η παλαιότερη δράση του καλύπτεται από πέπλο μυστηρίου.

Η τελευταία κατοικία του 64χρονου παιδόφιλου ήταν στη Νικαράγουα, όπου, όπως προαναφέραμε, αυτοκτόνησε. Η οικιακή βοηθός που είχε εκεί ήταν αυτή που βοήθησε τις αρχές να ανακαλύψουν τη δράση του, καθώς τον κατέδωσε όταν βρήκε μέσα στο σπίτι του φωτογραφίες κακοποιημένων παιδιών.
paiderasths1 23-4-2014
Όλα αυτά τα χρόνια, ο δάσκαλος κατάφερνε να διαφεύγει της σύλληψης χρησιμοποιώντας το κόλπο της συχνής αλλαγής τόπου διαμονής, με αποτέλεσμα να έχει διδάξει, στα 40 χρόνια της καριέρας του ως εκπαιδευτικού, σε εννέα διαφορετικές χώρες.
paiderasths6 23-4-2014
Δίδαξε και στην Ελλάδα! 
Ανάμεσα στις χώρες που δίδαξε ο William James Vahey ήταν, σύμφωνα με το FBI, και η Ελλάδα. Συγκεκριμένα, ο παιδεραστής εκπαιδευτικός την περίοδο 1978-1980 ήταν δάσκαλος στο American Community School.
paiderasths4a 23-4-2014
Ο 64χρονος εκπαιδευτικός δίδασκε διάφορα μαθήματα και ήταν προπονητής στο μπάσκετ αγοριών. Μάλιστα, πολύ συχνά συνόδευε τους μαθητές του σε πολυήμερες εκδρομές.
directNEWS.gr

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

me tous ellhnes pederastes ti tha kanete epitelous reeeeeeee?!?!!???????????