ΣΙΝΕ

Τετάρτη 2 Απριλίου 2014

Η νέα μόδα στις selfies που σαρώνει -Φωτογραφίες αμέσως μετά το σεξ [εικόνες]

Aν ήδη νιώθετε να... πνίγεστε από την υπερπληροφόρηση που λαμβάνετε από τους φίλους σας, για το τι έφαγαν, τι ήπιαν, που πήγαν, τι κάνουν ανά πάσα ώρα και στιγμή και από τις φωτογραφίες που...
ανεβάζουν κατά ριπάς στους λογαριασμούς τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τότε, μάλλον, είστε... υπερβολική. Γιατί αν νιώθετε μπουχτισμένοι με όλα αυτά και την πληροφόρηση γύρω από τους φίλους σας ήδη υπερβολική τι θα κάνετε τώρα που το νέο τρεντ στο Instagram είναι οι φωτογραφίες μετά το σεξ;

Ηδη, όπως σημειώνει η Daily Mail πολλά ζευγάρια έχουν ανεβάσει στο Instagram φωτογραφίες τους με το hastag #aftersex selfie, έχουν μοιραστεί δηλαδή με εκατοντάδες ή και χιλιάδες άτομα τις στιγμές τους μετά το σεξ.

Οι περισσότερες από αυτές τις φωτογραφίες απεικονίζουν ζευγάρια κουλουριασμένα, ο ένας στην αγκαλιά του άλλου, να χαμογελούν στην κάμερα, άλλα να καπνίζουν, άλλα να φιλιούνται και άλλα με λίγο πιο αστείες εκφράσεις.

Ο Κρις Τσέσνερ, λέκτορας του ψηφιακού πολιτισμού στο πανεπιστημίου του Σίδνεϊ τονίζει ότι το φαινόμενο της υπερέκθεσης είναι κάτι νέο, το οποίο, όμως, εξαπλώνεται με ταχύτατους ρυθμούς και τόσο περισσότερο όσοι οι άνθρωποι χρησιμοποιούν τις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης.





gr.news.yahoo.com

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: