ΣΙΝΕ

Σάββατο 12 Απριλίου 2014

Πρωταγωνίστρια ερασιτεχνικού πορνό της Sirina αναγνωρίζεται από παιδικό της φίλο

Δεν είναι μυστικό ότι το ελληνικό πορνό ανθεί στις μέρες μας, ενώ η οικονομική κρίση στρέφει όλο και περισσότερες νεαρές κοπέλες στο πορνό. Λίγο η ανεργία, λίγο η κρίση ιδεών, ευκαιριών αλλά και...
ήθους, λίγο η τεχνολογία, όλοι τους αποτελούν παράγοντες που έχουν οδηγήσει σε αφθονία ελληνικών παραγωγών επαγγελματικού και ερασιτεχνικού πορνό τόσο στο διαδίκτυο, όσο και στα περίπτερα.

Τι συμβαίνει όμως όταν στην μικρή μας κοινωνία διαπιστωθεί οτι κάποια πρωταγωνίστρια ή πρωταγωνιστής τέτοιων ταινιών είναι άνθρωπος από το φιλικό μας περιβάλλον; Ο Βαγγέλης Γερμενίδης από την Καβάλα είναι από τους λίγους νέους που έχουν παραδεχτεί δημοσίως ότι αναγνώρισαν κάποια νέα πορνοστάρ. Ο ίδιος, επικοινώνησε με το «Κουλούρι» τηλεφωνικώς και μας διηγήθηκε την ενδιαφέρουσα ιστορία του.

«Η Λώρη έμενε παλιά στον από πάνω όροφο, οι γονείς μας ήταν χρόνια φίλοι. Σχεδόν κάθε απόγευμα παίζαμε απαγορευμένα παιχνίδια, στην ηλικία των 9 άλλωστε δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα. Δεν ήταν η αναγνώριση του προσώπου, αυτό που με έκανε να την θυμηθώ ήταν ένα γνώριμο σημάδι που πέρασε από την οθόνη. Αγόρασα μερικά περιοδικά, μερικές ταινίες, είδα ενοχοποιητικές σκηνές. Νόμισα ότι μπορούσα να τη σώσω.»
 

Ο ίδιος μας λέει ότι με κάθε καλή πρόθεση επικοινώνησε με την 32χρονη πλέον Λώρη, αφού βρήκε το τηλέφωνό της από τους γονείς της. Ήθελε να την βοηθήσει να ξαναμπεί στον καλό δρόμο και μάλιστα να της προσφέρει δουλειά στο Espresso Bar πού είχε μόλις ανοίξει επί της Λεωφόρου Μεσογείων. Έκπληκτος από την απόκριση της παιδικής του φίλης, διαπίστωσε ότι είχε πλέον αλλάξει για τα καλά.

Όπως μας διηγήθηκε ο Βαγγέλης, η απόκριση της 32χρονης στάρλετ είχε ως εξής:

«Ποιός διάολο είσαι εσύ που θα μου πεις πώς θα ζήσω; Νομίζεις οτι πουλάω το κορμί μου, ίσα που πουλάω το χρόνο μου. Δεν είμαι καμία σταχτοπούτα, δεν περιμένω κάποιο πρίγκιπα να με σώσει. Βασικά μέχρι τώρα ήμουν μια χαρά. Ξέρω τι σημαίνει ο ξεπεσμός, τον ένιωσα στο εργοστάσιο που δούλευα παλιά. Πήρα τον έλεγχο, τώρα απαντάω μόνο σε μένα, με 50 χιλιάδες το χρόνο θα κάνω αυτό το χρόνο να πάει όπως θέλω εγώ. Ποιο είναι το πρόβλημα σου;»

Μάλιστα, η επικοινωνία του Βαγγέλη με τη Λώρη στάθηκε η αφορμή για να εμπνευστεί η ίδια τη νέα «ερασιτεχνική» της ταινία, η οποία θα γυριστεί χωρίς ειδικά εφέ και θα φέρει τον τίτλο «Η σταχτοπούτα στο εργοστάσιο», ενώ ο Βαγγέλης προβληματισμένος την ώρα που ετοίμαζε να πιει έναν καφέ μας εξομολογήθηκε πως δεν γνωρίζει ακόμη αν θα την παρακολουθήσει.


tokoulouri.com

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: