ΣΙΝΕ

Δευτέρα 21 Απριλίου 2014

The Voice: Ποια τα «φαβορί» που αποχώρησαν στο 4ο live!!! (video)

Με πολλές εκπλήξεις και συγκινητικές στιγμές κύλησε το 4ο Live του «The Voice», από το οποίο ξεχώρισαν οι διαγωνιζόμενοι για τον ημιτελικό!


Η αναμέτρηση ήταν σκληρή και το άγχος πολύ για κριτές και υποψήφιους κάτι που ήταν ιδιαίτερα έντονο κάθε φορά που οι coaches κρίθηκαν να πάρουν την τελική τους απόφαση.

Το βράδυ της Κυριακής 20 Απριλίου, ανήμερα του Πάσχα, ξεκίνησε με την Δέσποινα Βανδή, να ερμηνεύει το νέο της τραγούδι με τίτλο «Καλημέρα» σε στίχους Νίκου Μωραίτη και μουσική Βασίλη Γαβριηλίδη από τον καινούργιο της δίσκο.

Στο διαγωνιστικό κομμάτι πρώτη ξεκίνησε η ομάδα της Μελίνας Ασλανίδου, από την οποία το κοινό επέλεξε να κρατήσει στο talent show την Αίμιλη Χαραλάμπους, ενώ η Μελίνα Ασλανίδου μεταξύ του Βασίλη Χατζηπαρτάλη και της Άννας Μαρίας Μπιλίδα, επέλεξε τον πρώτο.
voice
Σειρά είχε αμέσως μετά, η ομάδα της Δέσποινας Βανδή, με τη Μαρία Έλενα Κυριάκου να επιλέγεται από το κοινό και η τραγουδίστρια να επιλέγει τελικά μεταξύ του Στέλιου Μαγαλιού και της Κατερίνας Λιόλιου, τη δεύτερη. Αξίζει να σημειωθεί ότι η ερμηνεία της Μαρίας Έλενας Κυριάκουης στο τραγούδι «Hurt» της Christina Aguilera έκανε τη Δέσποινα Βανδή να δακρύσει, καθώς της θύμισε τον πατέρα της που έχει χάσει.

Από την ομάδα του Αντώνη Ρέμου, το κοινό επέλεξε τον Άλεξ Οικονόμου, ενώ ο τραγουδιστής μεταξύ του Λευτέρη Κιντάτου και της Τζωρτζίνας Καραχάλιου, επέλεξε τον πρώτο.

Τέλος από την ομάδα του Μιχάλη Κουινέλη, ο κόσμος ψήφισε τον Γιούρι και εκείνος, μεταξύ Παναγιώτη Βιντζηλαίου της Αρετής, επέλεξε τη δεύτερη.


Οι ομάδες έχουν διαμορφωθεί ως εξής:
Δέσποινα Βανδή: Μαρία Έλενα Κυριάκου, Κατερίνα Λιόλιου
Αντώνης Ρέμος: Άλεξ Οικονόμου, Λευτέρης Κιντάτος
Μιχάλης Stavento: Γιούρι Μελίκοβ, Αρετή Κοσμίδου
Μελίνα Ασλανίδου: Αίμιλη Χαραλάμπους, Βασίλης Χατζηπαρτάλης

Δείτε το βίντεο με τη Δέσποινα Βανδή στο The Voice:

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: