ΣΙΝΕ

Σάββατο 12 Απριλίου 2014

The Voice, Δέσποινα Βανδή χωρίς εσώρουχο: πόσο κόστισε το σέξι φόρεμά της;

Συνέχισε τις σικάτες εμφανίσεις στο The Voice, η Δέσποινα Βανδή, η οποία στο 3ο live του show επέλεξε να φορέσει ένα midi μαύρο φόρεμα με...
λεπτομέρειες από δαντέλα, που αναγκαστικά δεν της επέτρεπε να φορέσει εσώρουχο.

Μετά το άκρως αποκαλυπτικό λεοπάρ φόρεμα, που προτίμησε η Δέσποινα Βανδή για το προηγούμενο live του The Voice, η coach αποφάσισε να εντυπωσιάσει για ακόμη μια φορά, καθώς δικαιολογημένα τράβηξε και πάλι όλα τα βλέμματα.

Μέσω του The Voice, φαίνεται να έχει γίνει ακόμη περισσότερο γνωστή και η σειρά ρούχων της Δέσποινας Βανδή, με τη συλλογή chip & chip by Despoina Vandi, καθώς η γνωστή τραγουδίστρια επιλέγει να φορά τα δικά της δημιουργήματα.

Το φόρεμα, που φόρεσε στο τρίτο live του The Voice, η Δέσποινα Βανδή ανήκει στη νέα της συλλογή και η τιμή του ανέρχεται στα 85 ευρώ, ενώ τα Aquazzura πέδιλα με τα οποία το συνόδευσε, απογείωσαν το look της.

Ωστόσο, τo γενικότερο styling της για το The Voice, επιμελήθηκε για ακόμα μια φορά η γνωστή ενδυματολόγος, Αλεξάνδρα Κατσαΐτη, η οποία κάθε εβδομάδα αποφασίζει από κοινού με την Δέσποινα Βανδή, πώς θα εντυπωσιάσει το κοινό!

fimes.gr
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: