ΣΙΝΕ

Δευτέρα 14 Απριλίου 2014

Δείτε το top-model με τη σπάνια δερματική πάθηση ΦΩΤΟ

Η Ουίνι Χάρλοου ή αλλιώς Σαντέλ, γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Λος Άντζελες. Μεγάλωσε σαν αγοροκόριτσο στις γειτονιές της πόλης των Αγγέλων, αλλά όταν μπήκε στην εφηβεία,...
«το ασχημόπαπο μεταμορφώθηκε σε κύκνο».

Αμέσως την εντόπισαν οι κυνηγοί μοντέλων και της πρότειναν να αρχίσει τις φωτογραφήσεις. Η Ουίνι, όμως πάσχει από μια σπάνια δερματική πάθηση. Τη λεύκη. Ή επί το επιστημονικότερο: Vitiligo. Η συγκεκριμένη δερματοπάθεια εμφανίζεται περίπου σε ένα στα εκατό άτομα. Σε διάφορες περιοχές του δέρματος, τα κύτταρα χάνουν τη μελανίνη και δεν μπορούν να την αναπληρώσουν. Οι περιοχές αυτές παραμένουν λευκές. Οι επιστήμονες δεν γνωρίζουν ακόμη εάν η Λέυκη οφείλεται στο στρες, εάν είναι αυτοάνοση, ή νευρογενής.

Η Ουίνι δεν είναι λευκή. Είναι μια πανέμορφη αφροαμερικανίδα. Η Ουίνι ανήκει στο 1%. Αυτό όμως δεν την εμποδίζει όχι μόνο να γίνει ένα περιζήτητο μοντέλο, αλλά και να αντιμετωπίζει την ασθένεια της με χιούμορ.

«Θα είμαι το πρώτο μοντέλο με δερματοπάθεια. Θα είμαι η πρώτη έγχρωμη με λευκά στίγματα» λέει με χαμόγελο αλλά δεν ξεχνά τις δυσκολίες που αντιμετώπισε όταν πρωτοξεκινούσε και όταν εμφανίσθηκε η Λεύκη: «Είχα κλειστεί στον εαυτό μου. Δεν έβγαινα έξω και δεν του επέτρεπα καν ούτε να ερωτευθεί. Τώρα αυτά άλλαξαν. Έμαθα να ζω με την ασθένεια μου και δεν έχω κανένα πρόβλημα.»

Δείτε τις φωτογραφίες που έχουν κάνει την Ουίνι περιζήτητη.


Το υπέροχο πρόσωπο της, έχει αποχρωματιστεί


Το κορμί της είναι γεμάτο σημάδια


αυτή τη στιγμή είναι ένα περιζήτητο top model με φωτογραφίσεις στα μεγαλύτερα περιοδικά μόδας


Μαζί με τη Τάιρα Μπανκς






Η Λεύκη δεν την έχει εμποδίσει καθόλου


εκπληκτικό κορμί και υπέροχο πρόσωπο


οι πασαρέλες αναστενάζουν στο πέρασμα της γαζέλας

invitromagazine.gr
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: