ΣΙΝΕ

Παρασκευή 9 Μαΐου 2014

Πρόγνωση καιρού για το Σαββατοκύριακο 10-11/5/14

Με άστατο καιρό θα κυλήσει το ερχόμενο Σαββατοκύριακο στις περισσότερες περιοχές της χώρας με κύρια χαρακτηριστικά τις βροχές και τις σποραδικές καταιγίδες ,κυρίως, στην...
Δυτική την Βόρεια Ελλάδα καθώς και στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου.
Πιο αναλυτικά

Σάββατο (10.5.14)
Νεφώσεις κατά περιόδους πιο αυξημένες αναμένουμε για το Σάββατο στις περισσότερες περιοχές της χώρας οι οποίες ,τις πρωινές ώρες στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τις μεσημεριανές -απογευματινές ώρες σε ηπειρωτικές περιοχές της Μακεδονίας, της Θράκης, της Ηπείρου, της Θεσσαλίας ,αλλά και της Δυτικής Στερεάς θα δίνουν τοπικές βροχές και στα πιο ορεινά και σποραδικές καταιγίδες.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις και θα φτάσουν στο Ιόνιο τα 4 και στο Αιγαίο και τα 5 Beaufort. Η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο θα φτάσει στα ηπειρωτικά του 25-26 βαθμούς Κελσίου.

Κυριακή (11.5.14)
Καλύτερες καιρικές συνθήκες αναμένουμε την Κυριακή ,με μεγάλα διαστήματα ηλιοφάνειας αλλά και κάποιες τοπικές μπόρες ,τις μεσημεριανές -απογευματινές ώρες σε ηπειρωτικές περιοχές της Μακεδονίας και της Ηπείρου. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες-νοτιοανατολικές διευθύνσεις και θα φτάσουν και στο ιόνιο και στο Αιγαίο τα 4 ίσως και τα 5 Beaufort. Η θερμοκρασία σε νέα μικρή άνοδο θα φτάσει στα ηπειρωτικά του 27-28 βαθμούς Κελσίου.

Επόμενες ημέρες:

Με πολύ καλό καιρό θα ξεκινήσει η ερχόμενη εβδομάδα με την θερμοκρασία μάλιστα να σημειώνει εκ νέου άνοδο φτάνοντας στα ηπειρωτικά τους 29 τοπικά ίσως και τους 30 βαθμούς Κελσίου.
Από την Τρίτη σύμφωνα με τα τελευταία μετεωρολογικά στοιχεία, φαίνεται να αλλάζει και πάλι το καιρικό σκηνικό με τοπικές βροχές στα ηπειρωτικά τις μεσημεριανές ,κυρίως,ώρες. Οι άνεμοι θα στραφούν σε βόρειες διευθύνσεις και θα παρουσιάσουν ενίσχυση ενώ η θερμοκρασία από την Τετάρτη θα σημειώσει σημαντική πτώση.

Meteo-News. gr

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: